Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Bosch MSM2620B

Termékkatalógus
Bosch MSM2620B
5 2 értékelés
Botmixer - 1 sebességfokozat, vágás és mixelés, 4 penge, mosogatógépben mosható tartozékok, aprító+aprítóedény, keverőedény és keskeny keverőrúd
Kód:  EAV4272f Termékszám:  MSM2620B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MSM2620B

Keresel egy igazán sokoldalú botmixert? Ez egy remek modell a vezető Bosch gyártótól. Ez nem csak keverésre szolgál - a csomagban találsz egy praktikus mini aprítógépet is. A tökéletes eredményhez el van látva egy 600 W  teljesítményű motorral és egy innovatív négy vágóéllel felszerelt késsel.  Levehető lába rozsdamentes acél, így soha többé nem kell figyelembe venni a nyersanyagok hőmérsékletét és alkalmas nem csak gyümölcs koktélok, hanem tökéletes mártások, krémes levesek elkészítéséhez is. 

Legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes 600 W-os motor 
  • QuattroBlade Rozsdamentes acél penge négy vágóéllel
  • Fröcsögésmentes keverés
  • Praktikus kemény anyagokhoz is
  • Ugyancsak alkalmas forró levesek és mártások elkészítéséhez
  • Keverő edény fedéllel
  • Egyszerű kezelhetőség

Minőség teljes részletességben


Amikor először meglátod a botmixert, máris fel fog tűnni a műanyag fogantyú és a rozsdamentes acél lábak precíziós kidolgozása. Kifejezetten azért lett így tervezve, hogy megakadályozza a kellemetlen fröcsögést keverés során, s megóvjon attól, hogy a forró összetevők megégéssenek. A nagyobb biztonság érdekében a lábat bajonett zár rögzíti a fogantyúhoz, így nem mozdul el használat közben.
Az ergonomikus fogantyúval kényelmesen dolgozhatsz, könnyű és ideálisan illeszkedik a kezedbe. Ha egészségtudatos vagy, akkor sem kell aggódnod, hiszen az összes élelmiszerrel érintkező műanyag felület BPA-mentes. Az élelmiszerek elkészítése teljesen biztonságos és egészség-barát.

Leveshez és gyógykészítményekhez


A rozsdamentes acél láb a keverő sokoldalúságát biztosítja, mindegy, hogy tejes koktélt vagy tejszínes levest csinálnál. Ne pazarold a drága időt várva, hogy a forró leves vagy mártás kihűljön, keverd össze az összetevőket egyenesen az edényben.
A mini aprítógép segítségével kiegészítheted kulináris művészeted friss, tökéletesen apróra vágott gyógynövényekkel. A penge könnyen elbír az olyan élelmiszerekkel is, mint a parmezán, a diófélék vagy a csokoládé. Légy mester a konyhádban, és élvezd még jobban a főzést.

További információk

Kábel hossza:
120 cm

Sebességek száma:
1

Méretek:
385 × 60 × 60 mm

Súly:
1,3 kg

Kések:
4 rozsdamentes acél

Tartozékok:

Rozsdamentes acél keverő tál, univerzális daráló, 2 x fedél

 

Paraméterek

Funkciók
Vágás, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
4 Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható tartozékok Kész!
Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Keskeny keverőrúd Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Vágás, Mixelés Kész!
A keverőpengék száma
4 Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható tartozékok Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Keskeny keverőrúd Kész!

Sebesség

Sebességfokozat
1 Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch MSM2620B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MSM2620B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch MSM2620B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MSM2620B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MSM2620B.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ