Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Bosch MUM XL20G

Termékkatalógus
Bosch MUM XL20G
4,8 4 értékelés
Konyhai robotgép - 3D bolygó mozgású rendszer, 1600 W teljesítmény, 7 sebesség, 120 funkció, 5,4 literes rozsdamentes acéltál, 1,75 literes mixer, habverő, dagasztókar
Kód:  EAV3144i Termékszám:  MUMXL20G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MUM XL20G

Több évtizedes tapasztalat

A Bosch cég ezzel a termékkel kihasználja 60 éves tapasztalatát a konyhai robotgépek gyártása terén, és értékeli kulináris hajlamaidat. Hosszú élettartam, gyors és tökéletes eredmények a nagy teljesítményű 1600 W-os motornak köszönhetően, valamint elegáns fémház- ez a Bosch MUM XL20G, amely 120 választható funkcióval rendekezik.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Planetární míchání

3D keverő

3D bolygó rendszerű keverés

A gyors és alapos keverést a bolygó rendszerű mozgás biztosítja, amely egyedülálló mozgást jelent egyszerre három irányban. Ennek köszönhetően alaposabb keverés érhető el lényegesen rövidebb idő alatt.


Az űrtartalom fontossága

Nyilván értékeled majd a nagy 5,4 literes űrtartalmú, két praktikus fogantyúval ellátott edényt, amely polírozott rozsdamentes acélból készült, és nagy töltőnyílással rendelkezik. A berendezés fel van szerelve intelligens dagasztó szenzorral, így az állandó keverési sebesség biztosítja a mindig tökéletes és gyors eredményeket.


Sok tartozék

A dagasztólapát tökéletesen illeszkedik a tál alakjába, és - akár egy kis spatula - alaposan összekeveri az összes hozzávalót. A különleges dagasztószár lehetővé teszi mind a a tészta vágását, mind az összedolgozását. A 10 szegmensű fém habverő állítható magasságú nagyobb vagy kisebb mennyiségű tejszínhab vagy tojáshab felveréséhez.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ukázka příslušenství

Tartozékok


Első a biztonság

Még kisebb figyelmetlenség esetén sem kell aggódni a balesetek miatt, hiszen az biztosított az összes meghajtó alkatrész lefedése, a zárt fedél és az újraindítás biztosítéka által. A berendezés stabilitását négy gumiból készült tapadókorongos láb biztosítja. Kellemes a motor lassú felfutása is 7 beállítható sebességfokozattal és egy forgatónyomaték szinttel.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
háromállású váll

Kihajtható kar

3 zónás kar

Az Easy Arm Lift technológia biztosítja a háromzónás multifunkciós kar könnyű kezelhetőségét egyszerű gombnyomással, biztosítva ezzel a tartozékok egyszerű cseréjét. 


Gazdaságos gondolkodás

A 3D technológiának köszönhetően kiváló minőségű tészta készíthető lényegesen rövidebb idő alatt, mint a hagyományos keverők és mixerek esetében. Ezáltal sokkal kevesebb energiát fogyasztunk. Sőt, a környezetbarát technológiának hála az energiafogyasztás nullára csökkenthető "stand-by" üzemmódban.


Tökéletes mixer

A ThermoSafe mixer lehetővé teszi a biztonságos keverést akár 1,75 liter hideg és meleg folyadékok- levesek, italok, fagyasztott gyümölcsök és koktélok összekeverése esetén.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Mixér

Hatékony mixer

Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
5,4 l Kész!
Teljesítmény
1 600 W Kész!
Sebességfokozatok
7 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
33,8 cm Kész!
Szélesség
30,8 cm Kész!
Magasság
36,9 cm Kész!
Tömeg
11,56 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch MUM XL20G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM XL20G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch MUM XL20G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MUM XL20G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MUM XL20G.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ