30 dnů na vrácení Shop roku

BOSCH Tassimo TAS5542EE, fekete

Termékkatalógus
BOSCH Tassimo TAS5542EE, fekete
4,7 21 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 1300 W, 3.3 bar, átfolyós vízmelegítő, víztartály: 1,4 liter, T Disc podok, intelligens kapszulavonalkód felismerés - automatikus beállítások, LED kijelző, Brita szűrő rendszer
Kód:  EAN3385c Termékszám:  TAS5542EE Gyártó honlapja:

BOSCH Tassimo TAS5542EE, fekete

A BOSCH Tassimo TAS5542EE automatikus otthoni kávéfőző stílusos, minimalista designját fényes felületek és krómozott díszítések egészítik ki. Pár másodperc alatt elénk varázsolja az ízletes kávét - egyetlen gombnyomásra. LED kijelzőjével a kávéfőzés minden lépését ellenőrzésünk alatt tarthatjuk. A gép a sok variációban elérhető T-DISC kapszulákkal történő használat esetén működik optimálisan. Akár tejes kávéféleségeket is készíthetünk vele - egyedülálló, folyékony tejes kapszulák segítségével. A készülék továbbá automatikusan leolvassa a belehelyezett kapszula vonalkódját, és a kávé típusának megfelelő beállításokat alkalmazza a főzés során. A BOSCH Tassimo TAS5542EE tökéletesen alkalmazkodik az egyes felhasználók igényeihez is - csak válaszd ki a kívánt intenzitást kávédhoz.

Az egyedülálló vízmelegítő rendszer biztosítja a gyors és tiszta kávékészítést. Lehetővé teszi, hogy egymás után azonnal többféle kávét főzzünk le, anélkül, hogy az ízeket továbbvinné a következőre. A gép ugyanis minden ital elkészítése után aktiválja az automatikus fúvóka tisztítási folyamatot. A BRITA szűrős kivehető víztartály (a csomagban található BRITA MAXTRA szűrő) több ital elkészítéséhez elegendő vizet tartalmaz. A változtatható méretű csészetartó lehetővé teszi, hogy többféle méretű és alakú csészét használjunk. A Bosch nagy hangsúlyt helyez a biztonságra, ezért  a BOSCH TASSIMO a fejegység nyitása esetén automatikusan kikapcsol, valamint biztonsági zárja megakadályozza a véletlen gőzkifúvást. A csomagban egy BRITA MAXTRA szűrő és egy szervizkapszula (automatikus tisztításhoz és vízkőmentesítéshez) is található.

Műszaki adatok:

Típus:
Automata otthoni kávégép

Tervezve:
T-DISC kapszula számára

Technológiai megoldások:
Egyedülálló vízmelegítő rendszer
Intelligens kapszula vonalkód felismerés

Fogyasztás:
1300 W

Szivattyú nyomás:
3,3 bar

Vezérlés:
LED kijelző
Teljesen automatikus főzés egy gombnyomással

Víztartály kapacitása:
1,4 liter (levehető)

Egyéb jellemzők:
BRITA szűrőrendszer
Változtatható italintenzitás 
Innovatív folyékony tejes kapszula
Íz transzfer nélkül több kávé készítése sorozatban
Minden főzés után automatikus gőzölős fúvókatisztítás
Alacsony fogyasztás
Automatikus készenléti üzemmód
Állítható magasságú és levehető csészetartó, rozsdamentes acél ráccsal
Csendes főzőfej nyitás
Kényelmes kábeltároló

Biztonsági jellemzők:
Automatikus biztonsági kikapcsolás, főzőfej nyitás esetén
Biztonsági zár véletlen gőzkifúvás ellen

Kábel hossza:
1 m

Méretek:
28,3 x 22,1 x 28,6 cm

Tömeg:
3,88 kg

Szín:
fekete

Tartozékok:
1 x BRITA MAXTRA szűrő
1 x T-DISC szervizkapszula

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH Tassimo TAS5542EE, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS5542EE černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH TASSIMO TAS5542EE čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO TAS5542EE Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TASSIMO TAS5542EE Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ