AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

TASSIMO Vivy2 TAS1403

Termékkatalógus
TASSIMO Vivy2 TAS1403
4,3 9 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 1300 W teljesítmény, 0,7 l-es víztartály, Tassimo kapszulával kompatibilis, öntisztító rendszer és energiatakarékos üzemmód, 16,9 cm széles, 25,1 cm magas, 31 cm mély, 2,6 kg, piros színű
Kód:  BSHES004 Termékszám:  TAS1403 Gyártó honlapja:

TASSIMO Vivy2 TAS1403

Szeretne élvezni a kávét a kedvenc kávézójában otthon kényelmében? Ezután feltétlenül szüksége van egy Tassimo Vivy 2 kávéfőzőre, amely egyetlen gombnyomás után elkészíti kedvenc italát. Kompakt méretének köszönhetően nem kell túl sokat aggódnia a kávéfőzővel szemben, de biztos lehet benne, hogy a modern design és a megkülönböztető piros szín a konyhában nagyszerű lesz. A Tassimo Vivy olyan embereket is gondol, akik nagy csészéket vagy magas poharakat szeretnek a kávéért - rugalmas állványa állítható magasságú, és szükség esetén teljesen eltávolítható.

A Tassimo Vivas fő jellemzői piros színben

  • kávé előkészítése egyetlen gomb megnyomásával
  • Állítható állvány különböző méretű csészékhez és edényekhez
  • kompakt méretek
  • modern design
  • 0,7 literes víztartály
  • gyors fűtés
  • automatikus léptéktisztítás és eltávolítás

A kávéfőző gondosan megtervezett

A Tassimo Vivy tökéletesen megfelel a kényelemnek . A kedvenc kávé elkészítéséhez csak egy gombot nyomja meg a kapszula behelyezése után, és szinte annyira könnyedén tisztíthatja a kávéfőzőt. A vízkő tisztításához és eltávolításához elég, ha behelyezi a kávéfőzővel ellátott szervizlapot, és minden mást önnek meg kell tennie. Egy egyszerűen eltávolítható 0,7 literes víztartálynak köszönhetően a víz feltöltése is egyszerű.

A Tassimo csúcstechnológiája

Az innovatív áramlási melegítőnek köszönhetően a kávéfőző nagyon gyorsan fűthető, és egy percig kávét tehet az asztalon. Ezenkívül a kávéfőző készenléti üzemmódban van, amely automatikusan átáll minden egyes égetési folyamatra, ami jelentősen csökkenti az energiafogyasztását. A Tassimo Vivy egy ilyen jó választás nemcsak a tárcájához, hanem a környezethez is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 300 W Kész!
Víztartály űrtartalma
0,7 l Kész!

Funkciók

Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Tassimo Kész!

Méret & súly

Mélység
31 cm Kész!
Szélesség
16,9 cm Kész!
Magasság
25,1 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TASSIMO Vivy2 TAS1403 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO Vivy2 TAS1403. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TASSIMO Vivy2 TAS1403.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ