30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

TASSIMO Vivy2 TAS1404

Termékkatalógus
TASSIMO Vivy2 TAS1404
4,5 27 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 3,3 bar nyomás, 1300 W teljesítmény, 0,7 l-es víztartály, Tassimo kapszulával kompatibilis, beállítható kávémennyiség, vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód, öntisztító rendszer és állítható magasságú állvány, 16,9 cm széles, 25,1 cm magas, 31 cm mély, 2,6 kg, fehér színű
Kód:  BSHES005 Termékszám:  TAS1404 Gyártó honlapja:

TASSIMO Vivy2 TAS1404



Készítsd el a kedvenc italod egyetlen gomb megnyomásával

Amennyiben szereted a jó minőségű és ízletes kávét vagy más italokat, de a készüléked bonyolult beállítása miatt ezeket nem tudod megvalósítani, akkor a Bosch TASSIMO VIVY 2 automata kapszulás kávéfőző készüléke biztosan felkelti az érdeklődésedet. Az egyszerű vezérlőgomboknak köszönhetően egy gombnyomással elkészítheted kedvenc italod. Egyszerűen csak helyezd be a kedvenc kapszuládat a kávéfőzőbe és a készülék minden másról gondoskodik.


Kompakt és elegáns design

A TASSIMO VIVY 2 modern dizájnnal büszkélkedhet elegáns, fehér kialakításával, amely a konyha vagy iroda ékessége lesz. Ezenkívül a kávéfőző kompakt méretű, így nem foglal el túl sok helyet a konyhában. A rugalmas használat érdekében a VIVY 2 egy állítható magasságú állvánnyal rendelkezik, amelyet örömmel fogadnak a kávérajongók, akik a nagy csészéket vagy poharakat részesítik előnyben.


Egyszerű működés

Az innovatív átfolyós fűtőberendezés biztosítja a kávéfőző gyors felmelegítését, hogy a kávéd pillanatok alatt elkészülhessen. A készlet része a 0,7 literes víztartály is, amely könnyen eltávolítható és csapvízzel is használható. A tökéletes áttekintés érdekében a TASSIMO kávéfőző LED kijelzőkkel is rendelkezik, amelyek tájékoztatnak a készülék aktuális állapotáról.


Tassimo Intellibrew

Ez a szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi, hogy minden egyes alkalommal olyan ízletes kávét készíts, mint egy igazi kávézóban, az egyes kapszulákon található vonalkódoknak köszönhetően, amely információkat tartalmaz az optimális vízmennyiségről, a hőmérsékletről és a forrázás idejéről a tökéletes kávé érdekében.

Rövid előkészítési idő

Az innovatív fűtőberendezés minimálisra csökkenti a készülék felmelegedési idejét. Több ital elkészítésekor nem szükséges a víz felmelegítése, míg a fúvókák automatikus tisztítása minden csésze után megakadályozza az ízek és aromák keveredését.

Egyszerű tisztítás

A készülék tájékoztat arról, hogy mikor esedékes a vízkőmentesítés. A főzőrendszer tisztítási folyamata és a vízkőmentesítés automatikusan megkezdődik, miután behelyezted a csomagban található speciális vonalkóddal ellátott szervizkapszulát.

Állítható csészeállvány

A sokféle kávé optimális elkészítése érdekében cserélhető állvány áll rendelkezésedre a különböző méretű csészékhez. Az állvány egyszerű beállításával mindig profi módon készítheted el a kávét.

Eltávolítható víztartály

Az eltávolítható 0,7 literes víztartály megkönnyíti az egyszerű kávé elkészítését. A kávéfőző vízszintjelzővel is rendelkezik. Így mindig tisztában lehetsz a vízfogyasztással és az újratöltés szükségességével.

Automatikus energiamegtakarítás

A kávéfőző többféle módon segíti elő a költségek csökkentését. Az egyedi átfolyós fűtőelem biztosítja, hogy az ital elkészítésekor csak a szükséges mennyiségű vizet melegítse fel a készülék. A kávéfőző automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol minden egyes ital elkészítése után.


A Bosch TASSIMO VIVY 2 kávéfőző további információi

  • Kategória: kapszulás kávéfőző
  • Fehér szín
  • Súly: 2,2 kg
  • Vízcsatlakozás: nem
  • Kábelhossz: 1 m
  • Vezérlés típusa: nyomógombos
  • A kávé erősségének/intenzitásának/víz mennyiségének állítása: igen
  • Eltávolítható víztartály: igen
  • Vízszintjelző: igen

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 300 W Kész!
Szivattyú nyomása
3,3 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
0,7 l Kész!

Funkciók

Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Tassimo Kész!

Felszerelés

Italkészítés
Állítható magasságú állvány Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
31 cm Kész!
Szélesség
16,9 cm Kész!
Magasság
25,1 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az elöbb írtam 1 kérdést ami módosulásra szorul TASSIMO Vivy 2 1404 az ára 10.490-Ft e kávéfözőhő minden kapszula jó?Remélem most helyesen írtam.

Kérdések és válaszok: TASSIMO Vivy2 TAS1404
Kiegészítők: TASSIMO Vivy2 TAS1404 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO Vivy2 TAS1404. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TASSIMO Vivy2 TAS1404.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ