Slevy s AP+ Slevy s AP+

BOSCH TDA5029210

Termékkatalógus
BOSCH TDA5029210
Vasaló - gőzölés, biztonságos használat, 2900W-os teljesítmény,"CeraniumGlissée" vasalótalp; gőzkibocsátás: 0-45 g/perc; gőzlöket: 200 g/perc, advanced steam system, 3AntiCalc, SenzorSecure funkció, 2m-es kábel, 300 ml-es víztartály, fehér/kék színben
Kód:  EAD6021u Termékszám:  TDA5029210 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH TDA5029210

Tökéletesre vasalt ruhák és maximális biztonság - a Bosch DA50 SensorSecure TDA5029210 gőzölős vasalóval ez mind az Öné lehet . Egyedülálló funkciója a SensorSecure:  a vasaló automatikusan kikapcsol, ha leteszik és nagyon gyorsan felfűt, ha újra felemeli. Az intelligens AdvancedSteam a gőzcsatornák optimlás elrendezésével biztosítja a jobb gőzeloszlást. A speciális, "CeraniumGlissée" kerámia talp, az ügyesen rendezett gőzcsatornák és a három zónára osztott vasalófelület lehetővé teszik, hogy egyetlen mozdulattal kivasalja ruháit. Ezen felül a vasaló karbantartásával sem kell bajlódnia, hiszen a háromszoros hatású öntisztító funkció folyamatosan tisztán tartja készülékét, amely így bármikor készen áll a munkára.

Legfontosabb jellemzők

  • SensorSecure: egyedülálló technológia, amely biztosítja a maximális biztonságot
  • AdvancedSteam: optimális és hatékony gőzkibocsátásás és célzott gőzelosztás. amely által a gőz az egész szövetet áthatja
  • A PalldadiumGlissée háromzónás vasalási technológiájával a készülék a nedvesítési, a szárítási és a simítási folyamatokat egyaránt képes elvégezni
  • 3AntiCalc: háromszoros tisztítási funkció, amely magában foglalja a SelfClean (öntisztítás), Calc'nClean (vízkőtelenítés) és a beépített vízkőtelenítő AntiCalc rendszereket

Erőteljes gőz

A vasaló 3000 Wattos kimeneti teljesítménnyel bír, és állandó gőzkibocsátása elérheti az akár 45 g/perc-es értéket is, ami nagyban megkönnyíti a látszólag ellenálló és makacs gyűrődések vasalását. Mindehhez hozzájárulnak az akár 200g-os percenkénti gőzlöketek. Az AdvancedSteam egy olyan minőségi rendszer, amely a gőzcsatornák és kimeneti nyílások innovatív módú elosztását eredményezi. Nem kell aggódnia a kedvenc ruhadarabjai miatt! A gőz és a hő tökéletes kombinációja gondoskodik bármilyen gyűrődés gyors eltávolításáról, anélkül, hogy a ruhája megégne vagy elvesztené a színét. A speciális vasalótalp a 3-fázisú kivitelével és a zománcolt gőzcsatornáival garantálja a gőz ideális elosztását, így Ön ruháit egyetlen mozdulattal kivasalhatja. Nincs több felesleges gőzfelhő - egy gombnyomással öt fokozatban szabályozhatja a gőzkibocsátás mértékét.

A kényelem elengedhetetlen

A 3Anticalc rendszer folyamatosan ellenőrzi a vízkövesedés mértékét és megakadályozza a vízkőlerakódást. Ez nemcsak a készülék élettartamát hosszabítja meg, hanem a vasaló tisztasáságról és a ruhavasalás hosszantartó, kiváló minőségéről is gondoskodik. A DripStop nevű funkció segítségével megóvhatja ruháit a vasalótalpból szivárgó víztől, megelőzve a ezzel a nem kívánt fehér foltok felbukkanását. A tervezés során hagnsúlyt fektettünk a vasaló praktikus használatára is, így született meg a QuickFill, melynek segítségével egy nagy töltőrésen keresztül, gyorsan és könnyedén töltheti meg a vasaló 350ml-es víztartályát. További kellemes bónuszként szolgál a könnyű és ergonomikus SoftTouch markolat, amelynek segítségével a vasaló mindig kézreáll Önnek. A hosszú, 2,5 méteres kábel korlátlan számú lehetőséget biztosít önnek a készülék használatához.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
3 000 W Kész!
Gőzkibocsátás
65 g/perc Kész!
Gőzlövet
200 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Fehér, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH TDA5029210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDA5029210. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH TDA5029210. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TDA5029210. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TDA5029210.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ