Shop roku 30 dnů na vrácení

BOSCH TDI903231H

Termékkatalógus
BOSCH TDI903231H
Vasaló - kompakt, 3200W, ProHygienic, Ceranium glissée vasalótalp, i-Temp, állandó gőz: 0-65 g/perc, gőzlövet 200 g/perc, SteamOnDemand, 4 AntiCalc, 3 lépcsős gőzválasztás, víztartály 400 ml, 2,5 m kábel, fehér/lila
Kód:  EAD6021t Termékszám:  TDI903231H Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH TDI903231H

Nemcsak a precízen kivasalt ruha, hanem a tökéletes tisztaság - ez a Bosch ProHygienic TDI903231H, az első kompakt gőzállomásos vasaló. A vasaló rendelkezik a Hygiene nevű egyedülálló programmal, ami hatékonyan és azonnal eltávolítja a baktériumokat gőz segítségével. Ezzel az innovatív technológiával, a HygienicSteam vasalással, az anyagban található baktériumok akár 99%-át is elpusztíthatja. További funkció a MotorSteam speciális rendszer, melynek köszönhetően az integrált motor segítségével a gőz mélyebre bejut az anyagba. Minden vasaláskor élvezheti az optimális hőmérséklet-gőz kombinációt az i-Temp Advanced funkcióval. A vasalóban van egy okos szenzor is, amely automatikusan ki- és bekapcsolja a vasalót akkor, amikor elengedjük vagy megfogjuk a fogantyút. Nem kell aggódnia amiatt sem, hogy a sok gőzfejlesztés miatt vízkövessé válik a vasaló köszönhetően az extra hatékony négyszeres tisztító funkciónak, mely óvja és alaposan tisztítja a vasalót.

Legfontosabb jellemzők

  • HygenicSteam egyedülállő technológia elpusztítja a baktériumok akár 99%-át
  • MotorSteam funkció az állandó és intenzív gőzfejlesztési teljesítményhez, köszönhetően az intelligens motornak
  • ITA a tökéletes hőmérséklet-gőz arányhoz, így gyorsan és biztonságosan vasalhat bármilyen vasalható anyagot
  • SenzorStream - érintés alapú ki- és bekapcsolás
  • 4 Anticalc tisztítás - öntisztító szelep, calc'n clean, beépített anti-calc rendszer és tisztító folyadék vízkő ellen

Gőz szupergenerátor

A vasaló akár 65 g/perc gőzfejlesztési kapacitással rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti az ellenálló gyűrődések kivasalását is. Ehhez járul hozzá az akár 200 g/perc nagyságú gőzlöket is.  Az AdvancedSteam rendszer hatékonyan továbbítja a gőzt az új formájú és kialakítású gőzcsatornákban. Nem kell rettegnie attól, hogy kedvenc ruhadarabját kiégeti vagy kifakul, köszönhetően a tökéletes hőmérséklet-gőz aránynak, amivel gond nélkül kivasalja a legellenálóbb gyűrődéseket is. A speciális vasalótalpnak és az újszerű kialakítású mázas gőzcsatornáknak köszönhetően a ruhákat egy mozdulattal kivasalhatja. Nincs több felesleges gőzfelhő - egy gomb megnyomásával 3 gőzölő fokozat közül lehet választani.

A komfort természetes

A 4 Anticalc rendszer ellenőrzi a vasalóban a vízkő lerakódását. Ezzel nemcsak a vasaló élettartamát növeli meg, hanem gondoskodik a vasaló és az Ön ruhájának a tisztaságáról is. További hasznos funkció a DripStop, ami meggátolja, hogy a vasalóból csöpögjön a víz. Ezáltal elkerülheti, hogy a csöpögő víztől foltos legyen a vasalt ruha. A TempOK jelzés megmutatja, hogy felmelegedéskor vagy lehűléskor mikor éri el a vasaló a beállított hőmérsékletet. Amernnyiben extra gőzre van szüksége, elegendő megnyomni a SteamOnDemand gombot és addig nyomva tartani, amíg szükséges. A vasaló tervezésekor fontos szempont volt az, hogy praktikus legyen, ezért látták el a QuickFill lezárható betöltőnyílással, melyen keresztül gyorsan feltölthető a 400 ml-es tartály. További előnye az alacsony súly és ergonómikus forma, aminek köszönhetően kényelmes fogása van. A 2,5 m hosszú kábellel könnyen megtalálhatja az optimális helyet a vasaláshoz.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
3 200 W Kész!
Gőzkibocsátás
65 g/perc Kész!
Gőzlövet
220 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH TDI903231H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDI903231H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH TDI903231H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TDI903231H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TDI903231H.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ