Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Bosch TDS4050

Termékkatalógus
Bosch TDS4050
Gőzállomás - Serie 4, EasyComfort, Teljesítmény: 2400W, CeraniumGlissée vasalótalp, Gőznyomás: 5.5 bar, Gőzlöket: 290 g/perc, Eco mód, i-Temp: hőmérséklet beállítása, ITA - A gőzmennyiség és hőmérséklet tökéletes kombinációja, Vízkapacitás: 1400 ml, SecureLock és automatikus biztonsági kikapcsolás, Kék
Kód:  BOSPG007 Termékszám:  TDS4050 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS4050

A Bosch TDS4050 gőzállomása egy rendkívül nagy erejű, 2400 W-os teljesítménnyel rendelkező asszisztens a gyors és egyszerű vasaláshoz. Nagy bemeneti teljesítmény erőteljes gőzlöket létrehozását tesz lehetővé (akár 5,5 bar), így a gőz képes a szövetek legmélyére hatolni. Az állandó gőznyomást (120 g/perc) a speciális CeraniumGlissée kerámia vasalótalp nyílásain keresztül adja le, amelyek egyenlően oszlanak el a kerámia vasalótalp felületén. A Calc'nClean Easy-nek köszönhetően nem kell félned a káros vízkő lerakódásoktól. Az I-Temp Advanced biztosítja, hogy az optimális mennyiségű gőz kibocsátását az aktuálisan beállított hőmérséklet mellé. A folyamatosan újratölthető, nagy, 1,4 literes kapacitású víztartálynak köszönhetően hosszú ideig használhatod vasalásra. A számos beépített biztonsági funkciójának köszönhetően megóv téged és magát a készüléket is a túlhasználattól.

A Bosch TDS4050 Serie | 4 EasyComfort legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus tulajdonság
  • 2400 W-os maximális bemeneti teljesítmény és erőteljes gőznyomás
  • Mélyre hatol a szövetekben, így gyors és könnyű vasalást eredményez
  • Kényelmes kezelhetőség és egyszerű karbantartás
  • Az EasyComfort funkció segít a vasalásban, így nem kell a hőmérsékletet változtatni
  • Mindig ideális mennyiségű gőz a beállított hőmérséklethez (i-Temp Advanced)
  • Vízkő eltávolító program (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer - időzítő, amely emlékeztet a vízmentesítésre
  • CeraniumGlissée kerámia vasalótalp
  • Folyamatosan utántölthető, nagy víztartály a hosszú vasaláshoz
  • Eco mód - optimális gőzölési beállítás lehetővé teszi a magas gőz teljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyed felfrissítésére
  • Praktikus hálózati vezeték és gőzcső tároló rekesz a könnyű tárolás érdekében
  • Biztonság- "auto-shut-off" automatikus biztonsági kikapcsolás funkció
  • SecureLock rendszer - mindig stabil megáll a vasalódeszkán

Bosch gőzállomás - sok wattos, nagy teljesítmény

Szeretnéd felgyorsítani és hatékonyabbá tenni az otthoni vasalást? Egy kényelmesen használható és hatékony eszközt keresel a célra? Akkor megtaláltad. A Bosch TDS4050 Serie | 4 EasyComfort egy nagy teljesítményű gőzállomás, amely megduplázza a vasalás sebességét. 2400 W-os maximális teljesítményével és magas gőznyomásával (akár 5,5 bar) készen áll a szolgálatodra. Nagy teljesítménye gondoskodik arról, hogy szinte azonnal felmelegedjen, és elegendő energiával rendelkezik, hogy remek vasalási eredményeket érhess el. A gőznyomás egy esszenciális tényező a gőzölésnél, ugyanis minél magasabb a nyomás, annál hatékonyabb eredményeket képes elérni. Szerencsére a készülék nagy nyomással rendelkezik, így a gőz behatol a szövetek mélyére és hatékonyan kiegyenesíti és simává varázsolja - gyorsabbá és könnyebbé teszi a vasalást. Az i-Temp Advanced technológiának köszönhetően a gőz mennyisége mindig ideális arányban van a vasalási hőmérsékletnek megfelelően. Nagy teljesítménye és magas gőznyomása garantálja a kiváló minőségű vasalást. A Bosch gőzállomásának nem jelent akadályt a gyűrött ruha és bármilyen anyaggal megbirkózik.

Gazdaságos, de mégis hatékony vasalás

A Bosch TDS4050 gőzállomás vasaláskor mindig kiváló eredményeket érhetsz el. Erős és folyamatos gőznyomású karakterisztikájának köszönhetően könnyedén kezeli a vastag szövetek gyűrődéseit is. A szövetek legmélyéig hatol a gőz, így gyorsan és egyszerűen simítja ki azokat. Ha a 120 g/perc folyamatos gőznyomás sem lenne elég, akkor az Ultimate SteamBoost program képes ezt még tovább fokozni. Soha többé nem fogod úgy gondolni, hogy a ruhák kifogtak rajtad. 290 g-os gőzlöketével a legtartósabb és legnagyobb hatékonyságot nyújtja. Elegendő egyetlen gomb megnyomása, és a legproblémásabb anyagoknak sincs esélye magas gőzlökete ellen. Gyors, megbízható, és költséghatékony. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzölés optimalizálását, így egyszerre takaríthatsz meg vizet és energiát, még magas gőzkibocsátás esetén is.

Egyedülálló EasyComfort funkció a könnyebb vasaláshoz

A Bosch TDS4050 gőzállomást magával ragadóan egyedülálló EasyComfort technológiával vértezték fel, amely egyszer és mindenkorra megszünteti a szövet típusának megfelelő gőz bonyolult meghatározását és mindig az aktuális vasalási hőmérséklethez igazítja. Mindig biztosítja a hőmérséklet és a gőzmennyiség optimális kombinációját, így nincs szükség a ruhák előválogatására. Mindkettőt úgy állítja be az automatikus rendszer, hogy a vasalandó ruha rostjai ne károsodjanak. Szeretnél anélkül vasalni, hogy a ruhákhoz megfelelő hőmérséklet beállításán kellene gondolkozni? Szeretnéd egyszerűen és hatékony elvégezni a vasalást válogatás nélkül, egyetlen beállítással mindenféle szövet típushoz? Akkor a Bosch TDS4050 Serie | 4 EasyComfort az ideális választás, amellyel a vasalás szórakoztatóvá válik!

Különleges CeraniumGlissée kerámia vasalótalp

Kivételesen páratlan minőségű kerámia vasalótalppal rendelkezik. A CeraniumGlissée vasalófelület egy robusztus felépítésű, karcálló és optimális siklást biztosító felület a gyors, és gyűrődésmentes vasaláshoz bármilyen szövettel rendelkező ruhán. A speciális vasalótalp szabadalmaztatott háromfázisú Bosch által tervezett gőzcsatornákkal rendelkezik. A háromfázisú technológiája 3 lépést alkalmaz - benedvesítés, szárítás és simítás. Így biztos lehetsz benne, hogy a jól megtervezett gőzcsatorna-elrendezésnek köszönhetően mindig a maximális gőzeloszlást kapod az ideális gőzelosztás érdekében, így tökéletes siklást eredményez a kimosott ruhák felületén. A vasaló felületén található gőzcsatornák innovatív elrendezése sokkal kényelmesebb és kevésbé fárasztó vasalást eredményez.

Garantált egyszerűség és kényelem

A gőzállomás nagy, 1,4 literes víztartállyal rendelkezik, így tetemes mennyiségű mosás vasalását is lehetővé teszi. Vasalás közben bármikor könnyedén újratölthető vízzel és a karbantartás is pofonegyszerű. A gőzállomás karbantartásáról a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program gondoskodik, amely lehetővé teszi a káros mészkő-részecskék és egyéb szennyeződések eltávolítását, amelyeket külön tartályban gyűjt össze. Az eszköz időszerű tisztítására a Calc'n Clean Timer időzítő emlékeztet, hogy sokáig maradhasson a háztartásodat szolgálatában a Bosch TDS4050.

Biztonságos és okos vasalás

A termékeinek biztonsága mindig is elsődleges fontosságú volt a Bosch számára. Ezért a Bosch TDS4050 egy megbízható biztosítékkal rendelkezik, amely megvéd téged, az otthonodat és magát a készüléket is. Az Intelligent Secure segítségével biztosítja, hogy a vasalóhárom különböző helyzetben is automatikusan kikapcsoljon. Még akkor sem fog semmi se történni, ha elfelejtetted kikapcsolni - 8 percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsol. Ezzel a hasznos, biztonságos és modern tulajdonsággal nemcsak az otthonod biztonságát garantálja, hanem energiát is megtakarít. Egy másik biztonsági megoldás - a SecureLock funkció - gondoskodik arról, hogy a vasaló mindig tökéletesen rögzítve legyen a vasalódeszkához, így elkerülhetjük a vasaló véletlen padlóra ejtését, és sérülését. Ez a rögzítési mód nem csak normál tárolás alatt válik hasznossá, hanem A gőzállomás biztonságos rögzítése nemcsak a normál használat alatt, hanem hordozhatóság szempontjából is segítségedre lesz.  A Bosch márkanév garantálja a vasalás gondtalanságát.

TDS4050 Serie | 4 EasyComfort:

  • EasyComfort funkció - nem kell a hőmérsékletet változtatni és nem kell előválogatni. Vasaljon gyorsan, egyszerűen és biztonságosan
  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes gőzlöket, amely a szövetek mélyére hatol (250 g/perc)
  • Calc'n Clean Easy - Hatékony vízkő eltávolító program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer - Ez a funkció emlékeztet a vízkőmentesítésre
  • I-Temp Advanced funkció - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációja minden vasalható anyaghoz
  • Eco mód - Optimális gőzmennyiség magas gőznyomás mellett, víz és energia megtakarítással
  • Függőleges gőzölés - A szövetek és a ruházat gyors és egyszerű frissítésére szolgáló funkció
  • Biztonsági funkciók - Az eszköz automatikus kikapcsolása hosszabb ideig tartó tétlenség után (3 különböző állásban)
  • SecureLock rendszer - Segíti a vasalódeszkára rögzítést a nagyobb biztonsághoz normál használat és szállítás közben

Felmelegedési idő:
3 perc.

Méretek:
235 × 208 × 350 mm

Tömeg:
3,0 kg

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Teljesítmény
2 400 W Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
290 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Keramika - Ceranium Glissée Kész!

Szín

Szín
Fehér, Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch TDS4050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDS4050. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch TDS4050. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TDS4050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TDS4050.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ