Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BOSCH TDS6080

Termékkatalógus
BOSCH TDS6080
Gőzállomás - ProHygienic gőzállomás, teljesítmény: 2400W, CeraniumGlisséePro vasalótalp, AdvancedSteam rendszer, felmelegedési idő: 2 perc, 3x intenzív gőzlövet funkció: 400g/percig, Hygiene program, gőzkibocsátás: 120 g/perc, 5,8 bar nyomás, "Eco" üzemmód, 1,5 literes víztartály, Secure funkció, kábelhossz: 1,8 m, fehér/lila
Kód:  EAD6028e Termékszám:  TDS6080 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH TDS6080

Több időt tölt vasalással, mint szeretné? Felejtse el a szükségtelenül nehéz vasalókat, amelyeknek köszönhetően ugyan tökéletes bicepszre tehet szert az egyik karján, de semmiképpen nem hoznak létre jó érzést a vasalással kapcsolatban. Könnyítse meg a munkáját Braun márkájú gőzállomással, ami a gőz erejével könnyűszerrel, erőfeszítés nélkül megbirkózik a beszáradt gyűrődésekkel is. A CeraniumGlisséePro kerámiabevonatos vasalótalp simán  siklik a szöveten, emellett nem kell aggódnia a karcolások miatt, nagyon ellenálló, és egy-egy eltévedt gombot meg sem érez. A kényelmes űrtartalmú 1,5 literes víztartálynak köszönhetően a gőz nagyon sokáig kitart, azonban az intelligens vízutántöltési opció által nem kell megszakítania a vasalást. Élvezze, hogy sikerül a munkáját sokkal rövidebb idő alatt befejeznie, és kedvelt tevékenységeinek szentelheti az idejét.

Legfontosabb jellemzők

  • A 2400 W-os teljesítmény biztosítja extra gyors felfűtést
  • Egyedülálló gőzelosztási rendszer
  • A CeraniumGlisséePro ellenálló vasalótalp szépen siklik és megkönnyíti a vasalást
  • Higiéniai program a baktériumok eltávolítására a ruhából
  • Az intelligens gőz- és hőmérsékletbeállítás kíméletes a finom ruhákhoz is
  • 1,5 literes víztartály kényelmes utántöltéssel
  • A biztonsági zár automatikusan kikapcsoja a készüléket, ha nincs használatban

Minden anyaghoz alkalmazkodik

Aggódik, hogy a gőzállomás túlságosan nagy erőt fejt ki kényes  ruhaneműire? Igaz, hogy a 400 g/perces gőzlövet és a 6 bar-os nyomás képes elbánni a legellenállóbb anyaggal is, de biztos lehet benne, hogy a ruhái mindig biztonságban lesznek. Ezen kívül a készülék képes két perc alatt elérni a megfelelő hőfokot, vasalás közben is könnyedén csökkenthető a hőfok a vasaló azannali hűlésével. Ugyanakkor a vasaló a hőmérséklettől függően szabályozza a gőzkibocsátás sebességét is. Amikor elérte a kívánt hőmérsékletet, a kijelző világítani kezd, így mindig ellenőrzése alatt lehet a beállítás.

Ugyanakkor a  HygienicSteam technológia elpusztítja a textíliákban rejtőző baktériumok 99,9% -át.  Egyszer s minkenkorra megállítja a poratkák és baktériumok vidám forgatagát, ezért a gőzállomás nagyszerű  választás lehet az allergiában szenvedőknek is. Természetes az öntisztító funkció is, ami ennél a modellnél új fejlesztéseket kapott, ami által még hatékonyabbá vált. Nem engedi, hogy a vízkő károsítsa a gőzállomást, és fenntartja a folyamatos nagy teljesítményt.   

Időt takarít meg

Kíváncsi, mi rejtőzik ezen vasaló nagy eredményei mögött? Nem titok, hanem a zseniálisan felépített AdvancedSteam rendszer az, ami a  vasalótalpban gondosan szétoszlatja a gőzt. Kombinálja a hagyományos kimeneti csatornákat az elvezető elemekkel, ezért maximális teljesítményt használ, így a korábban unalmas vasalás vasalás könnyebbé válik, és gyorsabban véget ér. Ön örömmel veheti, hogy a makacs inggallért  a tökéletes kinézettől csupán egy gomb megnyomása választja el, ami kiengedi a megalkuvást nem ismerő gőzerőt.

Átgondolt a gőzállomás tárolása és szállítása is. A vasalót könnyen rögzítheti a a SecureLock funkció segítségével, az egész készülék hordozhatóvá válik a markolatnál fogva. Nyugodt maradhat, ha elhagyja a házat, hiszen a vasaló felismeri, ha nem dolgoznak vele, automatikusan kikapcsol. Nem kell kétszer visszafordulnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az otthona biztonságban van.  

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
400 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH TDS6080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDS6080. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH TDS6080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TDS6080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TDS6080.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ