Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Bosch TDS6140

Termékkatalógus
Bosch TDS6140
5 3 értékelés
Gőzállomás - függőleges gőzölés, teljesítmény: 2400 W, gőzteljesítmény: 120 g/min, 1300 ml-es tartály, kerámia vasalótalp, 1,8 m hosszú kábel, gőzlövet: 380 g/min, funkciók: függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, öntisztítás, biztonsági lekapcsolás és hordzár, fehér és rózsaszín
Kód:  BOSPG052 Termékszám:  TDS6140 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS6140

A 2400 W-os Bosch TDS6140 gőzállomás nagyon hatékony, gyors és egyszerű vasalást tesz lehetővé. A magas teljesítményfelvétel nagyon erős (akár 6,2 bar) gőznyomást hoz létre, így a gőz mélyebben behatol a szövetekbe. Az állandó gőz (120 g / perc) áthalad a nyílásokon, amelyek ideálisan vannak elosztva a speciális Ceranium Glissée kerámia vasalótalpon. A Calc'n Clean Easy vízkőtelenítő programmal nem kell aggódnod a káros lerakódások miatt. Az I-Temp Advanced funkció mindig biztosítja az optimális mennyiségű gőz előállítását az aktuálisan beállított hőmérséklethez. A nagy térfogatú, 1,3 literes víztartálynak köszönhetően hosszú ideig vasalhatsz. A rengeteg biztonsági funkció megbízhatóan megvédi a felhasználót és a készüléket is.

A Bosch TDS6140 gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus funkcióval rendelkezik
  • A gőzállomás teljesítményfelvétele maximum 2400 W  
  • Gyors és könnyű vasalás annak köszönhetően, hogy a gőz mélyen behatol a szövetekbe
  • A vasaló kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • EasyComfort funkció - a vasaláshoz nem kell beállítani a szövet típusát és a hőmérsékletet
  • Mindig ideális mennyiségű gőzt hoz létre a beállított hőmérséklethez (i-Temp Advanced)
  • Vízkőtelenítő program (Calc'n Clean Easy)
  • A Calc'n Clean Timer automatikusan emlékeztet a karbantartásra
  • Speciális, kemény és tartós Cearnium Glissée kerámia vasalótalp
  • Bármikor újratölthető, nagy térfogatú víztartály a hosszú ideig tartó vasaláshoz
  • Az Eco gomb lehetővé teszi a magas teljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett 
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyű felfrissítéséhez
  • A biztonságos gőzállomás automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik

Nagyteljesítményű Bosch gőzállomás

Olyan vasalót keresel, amely felgyorsítja és hatékonyabbá teszi az otthoni vasalást, valamint kényelmesen kezelhető? Akkor már megtaláltad a megfelelőt. A nagyteljesítményű Bosch TDS6140 gőzállomás megduplázza a vasalási sebességet. A maximális, 2400 W-os teljesítményfelvételének köszönhetően akár 6,2 bar gőznyomást is képes létrehozni. A magas teljesítményfelvétel által a vasaló gyorsan felmelegszik, és elegendő energiát biztosít a kiváló vasalási eredményekhez. A gőzölésnél szintén fontos a nyomásszint. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb. A nagy nyomásnak köszönhetően a gőz mélyen behatol a szövetbe, majd hatékonyan kisimítja azt, így a vasalás gyorsabb és könnyebb. Az i-Temp Advanced funkciónak hála mindig ideális mennyiségű gőzt hoz létre a beállított vasalási hőmérséklethez. A magas teljesítmény és gőznyomás kiváló minőségű vasalást biztosít. A Bosch gőzállomás megbirkózik mindenféle gyűrődéssel és szövettel.

Gazdaságos vasalás a Bosch TDS6140 gőzállomással

A Bosch TDS6140 gőzállomás segítségével nagyszerű eredményeket érhetsz el a vasalás során. Az erős, folyamatos gőzkibocsátásnak köszönhetően könnyen elbánsz a vastag szövetek makacs gyűrődéseivel. A gőz nagyon mélyen behatol az anyagba, ezért gyorsan és egyszerűen kisimítja azt. A folyamatos, 120 g / perc gőzkibocsátással soha többé nem fog előfordulni az, hogy nem tudod kivasalni az egyes helyeket. Az átlag feletti gőzlöket eléri a 380 g / perc értéket, így egyetlen gombnyomás elegendő a problémás anyag kisimításához. A gőzállomás gyors, megbízható, de gazdaságos vasalást biztosít. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi az optimális gőzölési beállítást, valamint a magas gőzteljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett.

Egyedülálló EasyComfort funkció a könnyebb vasalás érdekében

A Bosch TDS6140 gőzállomás minden bizonnyal lenyűgöz a páratlan EasyComfort technológiájával. Ez ugyanis egyszer és mindenkorra megszabadít a szövet típusának bonyolult meghatározásától és a megfelelő vasalási hőmérséklet beállításától. Ez a tökéletes gőzállomás mindig biztosítja a hőmérséklet és a gőz optimális kombinációját minden vasalható anyag számára. Mindkettőt úgy állítja be, hogy az éppen vasalt szövet szálai ne károsodjanak. Szeretnél anélkül vasalni, hogy be kellene állítanod a megfelelő hőmérsékletet a vasalón az adott ruhadarabhoz? Szeretnél egyszerűen, hatékony és előválogatás nélkül vasalni, valamint egyetlen beállítást használni mindenféle szövethez? Akkor válaszd a Bosch TDS6140 gőzállomást, amellyel még a vasalás is szórakoztató!

Speciális Ceranium Glissée vasalótalp

A Bosch TDS6140 gőzállomás kiemelkedik a kiváló minőségű kerámia vasalótalpával. A különösen kemény, karcálló Ceranium Glissée vasalótalp optimálisan siklik minden textilanyagon, illetve gyors és gyűrődésmentes vasalást biztosít. A speciális vasalótalp szabadalmaztatott, 3-fázisú Bosch gőzcsatornákkal van felszerelve. A háromzónás vasalási technika magában foglalja a nedvesítési, a szárítási és a simítási folyamatot. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a gőzcsatornák jól átgondolt elrendezése ideális gőzelosztást és maximális siklást garantál. A vasalótalpon található gőzcsatornák innovatív elrendezésének köszönhetően a vasalás sokkal kényelmesebb és kevésbé fárasztó.

Az egyszerűség és a kényelem garantált

A gőzállomás nagy térfogatú, 1,3 literes víztartállyal rendelkezik. Ezáltal könnyen kivasalhatsz rengeteg ruhadarabot. Vasalás közben bármikor könnyedén újratöltheted a vizet. A gőzállomás egyszerű karbantartását a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőtelenítő program biztosítja. Ez hatékonyan eltávolítja a káros vízkövet és az egyéb szennyeződéseket, amelyeket egy külön tartályba gyűjt össze. A Calc'n Clean Timer emlékeztet, ha az eszközt tisztítani kell. A hosszú élettartamú Bosch TDS6140 gőzállomás használata ennél kényelmesebb nem is lehetne.

Biztonságos és intelligens Bosch gőzállomás

A termék biztonságos használata a Bosch vállalat számára elsődleges fontosságú. Ezért a Bosch TDS6140 megbízható biztonsági zárral rendelkezik, amely megvédi a felhasználót, az otthont és a készüléket. A SecureLock rendszer biztosítja a vasaló szilárd rögzítését a gőzállomáshoz a maximális tárolási és szállítási biztonság érdekében. Ha elfelejtenéd kikapcsolni, akkor se történik semmi. Amikor 8 percig nincs használatban, akkor magától kikapcsol. Ez a kellemes, biztonságos és modern funkció nemcsak a biztonságodról, hanem az energiatakarékosságról is gondoskodik. A Bosch márka gondtalan vasalást garantál.


A TDS6140 gőzállomás funkciói:

  • EasyComfort funkció - a vasaláshoz nem kell beállítani a szövet típusát és a hőmérsékletet
  • Calc'n Clean Easy - hatékony tisztítóprogram egy külön tartállyal a vízkő eltávolítására
  • Calc'n Clean Timer - ez a funkció emlékeztet arra, hogy a vasalót tisztítani kell
  • I-Temp Advanced funkció - a gőzmennyiség és a hőmérséklet tökéletes kombinációja minden vasalható anyaghoz 
  • Eco üzemmód - az optimális gőzölési beállítás lehetővé teszi a magas gőzteljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett 
  • Függőleges gőzölés - a textíliák és a ruhadarabok gyors és egyszerű felfrissítésére szolgáló funkció
  • Automatikus kikapcsolás

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
380 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Keramika - Ceranium Glissée Kész!

Szín

Szín
Fehér, Rózsaszín Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch TDS6140 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDS6140. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH TDS6140. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TDS6140 Dampfbügelstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TDS6140 Dampfbügelstation.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ