Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Bosch VeroSelection 300 TES80329RW

Termékkatalógus
Bosch VeroSelection 300 TES80329RW
Automata kávéfőző - 1600W, 19Bar, állítható fokozatok a kávébab őrléséhez, levehető 2,4 literes víztartály, gyerekzár
Kód:  EAN3385l Termékszám:  TES80329RW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch VeroSelection 300 TES80329RW

Bosch automata kávéfőző

Biztosan ismeri azt az érzést, amikor reggel felkel és hirtelen megérzi a frissen őrölt kávébabokból készült kávé csodálatos illatát. Most elkészítheti a kedvenc kávéját a teljesen automata és kiváló minőségű Bosch kávéfőzővel. Számos funkcióval van ellátva, a vezérlése egyszerű, amely az érintőgombok segítségével valósul meg és modern kialakítású, amely minden konyhába vagy étterembe illik. Az eszköz nagyon könnyen használható, csak meg kell nyomnia a gombot, és máris felkészítheti az ízlelőbimbóit az extázisra.


Inteligent Heater

Az optimális főzési hőmérséklet a tökéletes eszpresszóhoz 90 és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túl alacsony, akkor az aromának csak egy része szabadul fel a kávéból. Ha a hőmérséklet túl magas, akkor a kávé túlságosan égett ízű lesz. A SensoFlow intelligens rendszer 90 és 95 °C közötti optimális hőmérsékletre melegíti a vizet a főzés során, amelynek köszönhetően teljes aromával és egyedi ízzel rendelkező eszpresszót készíthet.

AromaPro

Az AromaPro koncepció finomabb illatot és kiváló habot biztosít. A precíz nyomásrendszer tökéletesen tömöríti az őrölt kávét, függetlenül annak a mennyiségétől. A tölcsér domború alakja miatt hosszabb ideig halad át a víz az őrölt kávén, amelynek köszönhetően több íz szabadul fel.

AromaDouble Shot

Minél több víz halad át az őrölt kávén, annál jobban keserűbb a kávé. Az AromaDouble Shot rendszer két lépésben főzi le az erős kávét és minden egyes lépésnél csak a vízmennyiség felét használja fel, ezáltal a kávé kevésbé lesz keserű. Így még akkor is élvezheti a maximális ízt, ha nagyon erős kávét fogyaszt.


Állítható magasságú kávékifolyó

Espresso, café creme, cappuccino vagy latte macchiato? A teljesen automata Bosch kávéfőző állítható magasságú kávékifolyója lehetővé teszi Önnek, hogy olyan kávét készítsen, amelyik megfelel az igényeinek. A kávékifolyó és a csészetartó rács közötti 14 centiméteres távolságnak köszönhetően elegendő hely van a nagy bögréjű latte macchiato számára is.

IndividualCup Volume

Annak érdekében, hogy a kávé élvezetét az Ön igényeinek megfelelően állíthassa be, ezért az IndividualCup Volume segítségével kiválaszthatja a csésze előre beállított méretét, azaz a kis, a közepes vagy a nagy méretet. Az öt különböző lépés és a kijelző segítségével biztos lehet benne, hogy a mennyiség pontosan meg fog egyezni a csészéjével.

OneTouch

Minden olyan kávét elkészíthet, amelyet csak el tud képzelni. Akár espresso, cappuccino vagy latte macchiato. A OneTouch-nak köszönhetően könnyedén és azonnal elkészítheti őket. A kávé, a meleg tej és a tejhab kombinációjának folyamatát az innovatív technológia automatikusan szabályozza, tehát ezáltal egyetlen gombnyomással is elkészítheti az italokat.


CeramDrive

A rendkívül jó minőségű és ellenálló őrlőmalom tartós kerámiából készült, amely egyenletesen és finoman őrli meg a kávéját, és amelynek köszönhetően minden egyes kávébabból teljes íz szabadul fel. Az őrlés mértéke egyénileg beállítható. Ezáltal az eredmény jobb íz és egyedi aroma lesz.
 

Calc'nClean

Ha a teljesen automata Bosch kávéfőzőt választja, akkor a minőséget, a teljesítményt, a megbízhatóságot és a tökéletes kávét választja. A Calc'nClean rendszer olyan programot kínál, amely egyetlen lépésben ötvözi a tisztítást és a vízkő és a kávés üledékek eltávolítását annak érdekében, hogy a készülék élettartama a lehető leghosszabb legyen, és hogy minél hosszabb ideig élvezhesse a kávéját.

SinglePortion Cleaning

A SinglePort tisztító funkció minden egyes csészénél a tökéletes kávéfogyasztást garantálja, mivel a csövekben nem marad maradék víz az előző főzés után.


 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch VeroSelection 300 TES80329RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH VeroSelection 300 TES80329RW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch VeroSelection 300 TES80329RW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch VeroSelection 300 TES80329RW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch VeroSelection 300 TES80329RW.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ