AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BOSCH WQB245A0BY Serie 8

Termékkatalógus
BOSCH WQB245A0BY Serie 8
5 6 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szárítógép - gőzölős, kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 61 dB, becsült éves energiafogyasztás 193 kWh, SensitiveDrying, lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és mobil vezérlés, mérete 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 57 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOSU038 Termékszám:  WQB245A0BY Gyártó honlapja:
BOSCH WQB245A0BY Serie 8 377 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

381 580 Ft
Szett megvásárlása
385 280 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH WQB245A0BY Serie 8

Problémád van, mert nincs elegendő hely a ruhaszárításhoz és megoldást keresel? Ez esetben a szabadonálló Bosch szárítógép vásárlása olyan döntés, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg. Ez a készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a legnépszerűbb típus a kondenzációs szárítógép. Valójában nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésekre a használatához. A szárítás során a mosott ruhából származó nedvesség egy kondenzációs felületen lecsapódik, majd egy gyűjtőtartályba kerül. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, így nem kell a gyűjtőtartály ürítésével törődni. A gazdaságos BOSCH WQB245A0BY Serie 8 szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, öntisztuló kondenzátor, késleltetett indítás, gőzprogram, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer és mobil vezérlés. Napjaink kedvenc technológiái közül a következőket tartalmazza: SensitiveDrying. A helytakarékos Bosch szárítógép méretei 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé). Tömege 57 kg.

Szárítógép BOSCH WQB245A0BY Serie 8 ...
Szárítógép BOSCH WQB245A0BY Serie 8 ...

A modern BOSCH WQB245A0BY Serie 8 szárítógép alapvető jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép minimalizálja az időráfordításodat és erőfeszítéseidet
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • Legfeljebb 9 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 61 dB
  • Késleltetett indítási funkciót kínál
  • A beépített kijelző tájékoztat az aktuális eseményekről vagy beállításokról
  • Beépített gőzprogrammal rendelkezik
  • A gyorsprogrammal a ruha szárításához rövid idő is elegendő
  • A belső világítás megkönnyíti a kipakolást
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a gyűrődést
  • A kondenzátor öntisztító funkcióval rendelkezik
  • Mellékelt lefolyó-csatlakozó készlet

A korszerű BOSCH WQB245A0BY Serie 8 szárítógép innovatív funkciói biztosan lenyűgöznek

A nagy kapacitású Bosch szárítógépnek köszönhetően elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen láthatod, hogy mi szárad éppen benne, így semmit nem felejtesz el kivenni. Az előlapon található beépített kijelző információt nyújt az aktuális folyamatról vagy beállításokról.

Szárítógép BOSCH WQB245A0BY Serie 8 ...
Szárítógép BOSCH WQB245A0BY Serie 8 ...

Energiatakarékos BOSCH WQB245A0BY Serie 8 szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Az új szárítótechnológia lehetővé teszi a kondenzátor automatikus tisztítását a szárítás során , így nem kell aggódnod a rendszeres karbantartás miatt, egyúttal energiát is megtakaríthatsz. A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az alacsony, éjszakai tarifa előnyeit. Ha a szárítógépet alacsonyabb díjú áram időszakára állítod be, megtakarítást érhetsz el a közüzemi számlákon. A takarékos BOSCH WQB245A0BY Serie 8 szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szárítás során keletkező hőenergiát a hideg levegő fűtésére használja fel, így minimalizálva a keletkező hő szivárgását és növelve a berendezés energiahatékonyságát.

Állítsd be a programot a textíliának megfelelően

A változatos programokat kínáló Bosch szárítógép alkalmas mindenféle ruhaneműhöz, beleértve az olyan finom darabokat is, mint az ingek vagy a szaténruhák. Gőzfunkcióval rendelkezik, amely alatt a keletkező gőz hatékony fertőtlenítő hatású. A gőzzel működő szárítógép biztosítja a baktériumok, vírusok és poratkák eltávolítását. Ha egy reggeli kávéfolt van az ingen, amelyben az állásinterjún akartál megjelenni, nem probléma. Mielőbb mosd ki és használd a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás csökkenti a gyűrődést és vasalás nélkül kisimítja az anyag ráncait. Ha nem rajongsz a vasalásért, akkor a gyűrődésgátló program ideális megoldás a számodra.

Szárítógép BOSCH WQB245A0BY Serie 8 ...

A kiváló Bosch szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép ideális az elfoglalt emberek számára, akiknek gyorsan kell szárítaniuk a ruhákat, ezen kívül gyermekes családok számára is nagyszerű választás. Az energiatakarékos BOSCH WQB245A0BY Serie 8 szárítógép A+++ energiaosztályú. Éves energiafelhasználása 2 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 61 dB, így zökkenőmentes működésre és stabilitásra számíthatsz. A szárítógép kiválasztásakor fontos szempont a hatékonyság, mivel a magas szárítási hatékonyságú készülék gyorsan és gazdaságosan szárítja meg a ruhát. A hatékony Bosch szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelzi, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át eliminálja egy standard programban.

Szárítógép BOSCH WQB245A0BY Serie 8 ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQB245A0BY Serie 8 Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 61,3 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

57 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
2 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
193 kWh/év Kész!
Zajszint
61 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
61 dB Kész!
Energiafelhasználás
2 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
193 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
61,3 cm Kész!
Szélesség
59,8 cm Kész!
Magasság
84,2 cm Kész!
Tömeg
57 kg Kész!

Funkciók

Szárítógép funkciói
Lefolyóhoz csatlakoztatható, Öntisztuló kondenzátor, Késleltetett indítás, Gőzprogram, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Mobil vezérlés Kész!
Lefolyó csatlakozó készlet
IGEN Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award, Red Dot Design Award Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!

Szállítás és telepítés

Szállítás és telepítés
Ingyenes szállítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH WQB245A0BY Serie 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WQB245A0BY Serie 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH WQB245A0BY Séria 8.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ