30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BOSCH WQG24100BY Serie 6

Termékkatalógus
BOSCH WQG24100BY Serie 6
4,7 3 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 64 dB, becsült éves energiafogyasztás 259 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár, mérete 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 49,96 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
266 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BOSU026 Termékszám:  WQG24100BY Gyártó honlapja:
BOSCH WQG24100BY Serie 6 266 290 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

273 680 Ft
Szett megvásárlása
269 980 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH WQG24100BY Serie 6

Szenvedsz a megnövekedett páratartalomtól, amikor a lakásban szárítod a ruhákat és ez követően a penész megjelenésétől? Következésképpen a szabadonálló Bosch szárítógép választása olyan döntés, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárító manapság igen közkedvelt a felhasználók körében. Valójában nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy bonyolult telepítésekre a használatához. A szárítógép gyűjtőtartállyal van felszerelve, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosott ruhából lecsapódó nedvességet. Vízelvezető csöve közvetlenül a szennyvízcsatornára csatlakoztatható, így nem kell figyelned a koncenzációs tartály rendszeres ürítésére. A hatékony BOSCH WQG24100BY Serie 6 szárítógép minőségi gondoskodást nyújt a ruháidnak és a Te igényeidnek. Hasznos funkciók tárháza jellemzi, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, gyűrődésgátló rendszer és gyerekzár. A helytakarékos Bosch szárítógép méretei 84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé). Tömege 49,96 kg.

Szárítógép BOSCH WQG24100BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG24100BY Serie 6 Jellemzők/technológia

A minőségi BOSCH WQG24100BY Serie 6 szárítógép legfontosabb jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép rengeteg időt és energiát takarít meg
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • Töltetkapacitását figyelembe véve 9 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 64 dB
  • Késleltetett indítási funkció
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • A gyorsprogrammal a ruha szárításához rövid idő is elegendő
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás segít a ráncok kisimításában és a gyűrődés minimalizálásában
  • Tartalmazza a lefolyó-csatlakozó készletet

A modern BOSCH WQG24100BY Serie 6 szárítógép innovatív funkciói ámulatba ejtenek

A nagy kapacitású Bosch szárítógépnek köszönhetően több szabadidőd lesz, a ruháid pedig tökéletesen tiszták és illatosak lesznek. A kijelzőn megjelenő lakat jelzi, hogy a gyerekzár aktív, így a gyermekek nem tudnak játszani a készülékkel. Az előlapon lévő informatív kijelzőn az aktuális tevékenységre vagy beállításokra vonatkozó információk láthatók.

Szárítógép BOSCH WQG24100BY Serie 6 Hátoldal
Szárítógép BOSCH WQG24100BY Serie 6 ...

Energiatakarékos BOSCH WQG24100BY Serie 6 szárítógép

A zöld energia prioritást élvez - szárítóink minimális villamos energiát használnak. A késleltetett indítás funkció jó szolgálatot tesz, mert teljes mértékben kihasználhatod az alacsonyabb, éjszakai tarifát. Csak állítsd be a szárítógépet egy későbbi időpontra és spórolj a villanyszámlán. Az ökonómiai szempontból előnyös BOSCH WQG24100BY Serie 6 szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely biztosítja a szárítás során keletkező hő újrahasznosítását és a felhasznált levegő hőmérsékletének emelésére használja fel azt, ami minimalizálja a hőveszteséget és növeli az energiahatékonyságot.

Válaszd ki a legmegfelelőbb szárítási programot

A változatos programokat kínáló Bosch szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Ha az állásinterjúra választott ingeden egy reggeli kávéfolt van, ne ess kétségbe. Csak mosd ki és válaszd a gyors szárítási programot, hogy megbízhatóan, rövid idő alatt megszáradjon a ruhád. Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a kényes szövetek gyűrődéseit. Válaszd tehát a gyűrődésgátló programot és élvezd a tökéletes ruhákat a vasalás fáradalmai nélkül.

Szárítógép BOSCH WQG24100BY Serie 6 Oldalnézet

A kiváló Bosch szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára, mivel gyorsan és hatékonyan szárítja a nagy mennyiségű ruhát. Az energiatakarékos BOSCH WQG24100BY Serie 6 szárítógép A++ energiaosztályba tartozik. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 2,11 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruha egyidejű szárítására képes. Zajszintje 64 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos szempont a hatékonyság, mivel a magas szárítási hatékonyságú készülék gyorsan és gazdaságosan szárítja meg a ruhát. A hatékony Bosch szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át kivonja egy normál programon.

Szárítógép BOSCH WQG24100BY Serie 6 ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép BOSCH WQG24100BY Serie 6 Energia címke

Méretei:

84,2 × 59,8 × 59,9 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

49,96 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A++ Kész!
Energiafelhasználás
2,11 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
259 kWh/év Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
64 dB Kész!
Energiafelhasználás
2,11 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
259 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
59,9 cm Kész!
Szélesség
59,8 cm Kész!
Magasság
84,2 cm Kész!
Tömeg
49,96 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH WQG24100BY Serie 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WQG24100BY Serie 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH WQG24100BY Séria 6.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ