Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BOSE Acoustimass 10 fehér

Termékkatalógus
BOSE Acoustimass 10 fehér
Hangfal - 5.1, DoubleCube series II Direct/Reflecting, Acoustimass aktív kettős driver mélysugárzó, kompatibilis a DTS / Dolby Digital 5.1, a Bass Controller és az LFE rendszerekkel
Kód:  BOS904k3 Termékszám:  B 720962-2200

BOSE Acoustimass 10 fehér

Abban az esetben, ha nem élvezed a filmeket, vagy az elavult hifi torony nyújtotta zenét, és minőségi élmények rajongója vagy, biztosan értékelni fogod a világhírű BOSE nagyon jól felépített hangszóróit, amelyek igazi zenei gyöngyszemeket nyújtanak. Ezek a szinte láthatatlan dobozok másodpercek alatt változtatják az unalmas szobát egy igazán csodálatos, mély zenei élménnyé, amelyet a tapasztalt zenészek és a laikusok is értékelni fognak. A hangszórók már az első hallgatás során leültetnek, és szó szerint a fotelbe bilincselnek. Ez az 5.1-es hangrendszer a szobát koncertteremmé változtatja, vagy  koncertkosárba, vagy viharokkal teli akciójelenetté. A vibráló basszus, a kifinomult magas és a mély ritmusok lételemei ennek a kifinomult hangszórónak.

Főbb jellemzők

  • Ideális közepes és kis szobákhoz
  • Minden darab egy csomagban
  • Láthatatlan hangszórók
  • Erős basszus az Acoustimass modulnak köszönhetően
  • A mélyhang és a hangerő szabályozása közvetlenül a modulon

Szinte láthatatlan

Ennek a szettnek az alapja az Invisible series II cube hangszóró, amely nem haladja meg a 10 cm-es magasságot. Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen könnyen illik a nappali, a hálószoba vagy a konferenciaterem belső terébe. Ne tévesszen meg a méret, ezek a kis dobozok még a sokkal igényesebbeket is lenyűgözik teljesítményükkel, és zenei teljesítménye lenyűgöz, amelyet újra és újra hallani fogsz. Az Acoustimass passzív basszus modul az egész rendszer nyugvó agya. A modul a magas és alacsony frekvenciájú hangszórókat irányítja, szinte bárhová elhelyezhető a szobában, és a kialakítás olyan egyszerű, hogy nem vonzza a környezet figyelmét.

Mindig az események közepén

Az Innovative/Direct technológia kombinálja a fogadott és kibocsájtott hangot, így élvezheted a szobádban a teljes körű élményt. Meg fog lepni a hibátlan, érzékeny zenei effekt, hallható torzítás nélkül. További nagy előny a szabályozható basszus mélység és hang, közvetlenül a bassusz modulon. Ezzel az öt hangszóróval mindig az események közepén érzed magad, és soha nem akarsz majd másik szettet a jó hangzásért. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE Acoustimass 10 fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Acoustimass 10 V bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE Acoustimass 10 V biele.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ