Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BOSE SoundLink Mini II - Pearl White

Termékkatalógus
BOSE SoundLink Mini II - Pearl White
4,9 53 értékelés
Bluetooth hangszóró - vezeték nélküli zenei átvitel mobiltelefonról vagy tabletről, akár 10 m-es hatótávolság, lejátszási idő 1 feltöltéssel akár 10 óra, csatlakoztatható az 1x Aux IN bemeneten keresztül is, beépített mikrofon a telefonáláshoz
Kód:  BOS801y2 Termékszám:  B 725192-2340 Gyártó honlapja:

BOSE SoundLink Mini II - Pearl White

a legjobb hangzás, tenyérnyi méretbenKÜLÖNBEN

A BOSE hangszóró minden lépésnél veled lehet, és kedvenc zenéd bárhová elkísérhet téged. Ha ettől a kis hangszórótól halk hangot remélsz, akkor nagyot tévedsz. Teljes, természetes hangzás és a drámaian mély basszus csak két olyan előnye annak a BOSE SoundLink hangszórónak amely gond nélkül elfér a tenyeredben.

SoundLink Mini II

egy technológiákkal teli hangszóró


A Bluetooth használatával nem kell kábeleket cipelned magaddal a hangszóróhoz, mivel az vezeték nélkül csatlakozhat az okostelefonhoz, tablethez vagy bármely más olyan eszközhöz, amely támogatja ezt a technológiát. Szerinted ez minden? Nem. A Soundlink Mini II még kihangosítóval is rendelkezik, így válaszolhatsz vele a hívásokra. 

Számos oka van annak, hogy a Soundlink Mini II ennyire egyedi:

  • Lenyűgöző basszus hangzás - az igaz hallgatási élményért
  • Vezeték nélküli és kompakt - a tökéletes utazási partner
  • Beépített mikrofon - hangos hívásokhoz
  • Hangos segítség - az egyszerű Bluetooth párosításhoz
  • Újratölthető akkumulátor - A Soundlink akár 10 órán át képes működni


A rendkívül alacsony, mindössze 0,67 kg tömeg akkor sem fog zavarni, ha a SoundLinket a hátizsákba teszed, és nem jelent majd extra terhet a számodra. Alacsony profilú, szinte bárhová elhelyezheted, és az alacsony súlypont biztosítja, hogy szinte lehetetlen legyen felborítani a SoundLink hangszórót. 

Az egyszerűen USB-kábellel újratölthető lítium-ion akkumulátor legfeljebb 10 órányi lejátszási időt biztosít. Otthon, a Soundlink-et a zenehallgatástól függetlenül töltheted fel, így mindig készen tud állni. Csak vedd a kezedbe, és indulj el az utadon.

SoundLink Mini II

Tökéletes kapcsolat

A Soundlink Mini II az akár 9 méteres kapcsolati hatótávolságnak köszönhetően hihetetlen élményt nyújt, így kényelmesen, vezetékek nélkül tökéletes hangzást élvezhetsz szinte bárhol. A hangutasításoknak köszönhetően a többi eszközhöz való csatlakoztatás könnyebb, mint valaha. A Soundlink ráadásul emlékszik az utolsó nyolc csatlakoztatott eszközre.


Egy kis testű óriás

A SoundLink piacra dobása után, már nem kell feláldozni a hordozhatóságot a teljesítmény miatt. Az innovatív technológia, a vezérlés konfigurációjával együtt, sokoldalú hangzást biztosít a basszustól a csengő magas hangokig. 


A SoundLink burkolata alumíniumból készül, amely ötvözi az eleganciát és a tartósságot. Hangerő szabályozó és ki/be kapcsoló gombokkal van ellátva. Minden más beállítást a Bluetooth kapcsolaton keresztül érhetsz el.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE SoundLink Mini II - Pearl White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundLink Mini II - Pearl White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE SoundLink Mini II - Pearl White.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ