AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Braun Series 3 3080s (Wet&Dry)

Termékkatalógus
Braun Series 3 3080s (Wet&Dry)
4,8 8 értékelés
Borotva - hármas villanyborotva rendszer Micro Comb fésűkkel, SensoFoil védőrács, vágófejzár, bajusz vágó,teljesen vízálló, habbal/géllel használható, utazótáska
Kód:  BRAHSP013 Termékszám:  4210201113492 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 3 3080s (Wet&Dry)


Kemény a bajuszokkal. Gyengéd a bőrrel.

A Braun ikonikus német márka, amely rettentő pontos borotvákra specializálódott. Az egész világon jól ismerik egyszerű, intuitív megjelenéséről és kiemelkedő teljesítményéről. Minden férfi megbízik ezekben a termékekben. A Braun a villanyborotvák között világmárkaként van jelen*, így minden igényt kielégít. Minden Braun borotva egyenes, és pontos vágásokat készít, így nem kell többször átjárni ugyanazon a helyen, ezzel is kímélve a bőrfelületet. A speciális vágóeszközök érzékelik a nyomást és védőráccsal vannak ellátva (SensoFoil™), amely gondoskodik a bőr kényelméről és tisztaságáról. Minden Series 3 borotva Németországban készült, így biztos lehetsz a pontosságban és a hihetetlen minőségben. Minőség, amit minden nap értékelni fogsz.

*2015 júliusa és 2016 júniusa közötti felmérés adatai. Forrás: Kiemelt Gazdaságkutató Intézet


Pokročilé holení

Fejlett borotválkozás

3 speciális vágófej, amelyek gondoskodnak a finom és kényelmes borotválkozásról. A szabadalmaztatott Braun SensoFoil™ technológia megvédi a bőrt az ultra éles vágásoktól.

Technologie Micro Comb

Micro Comb technológia

A ProSkin Micro Comb fésű felfog minden lehulló arcszőrzetet, így a borotválkozás kényelmes és gyors lesz.

Citlivost pokožky

A bőr érzékenysége

A Braun borotvák érzékelik a nyomást, így automatikusan behúzódnak, hogy megvédjék a bőrödet. Ezzel kellemes és puha érzetet biztosítanak a bőrfelületednek.

Zabudovaná přesnost

Beépített pontosság

Az extra nagy vágó, amely a hátsó oldalon található, könnyedén formálja tökéletesre a bajuszodat, vagy a hosszabb arcszőrzetet borotválkozás előtt.


Inteligentní design

Intelligens kivitel

A teljes Series 3 ProSkin teljesítmény a vékony és pontos fejnek köszönhető, amely bármilyen nehezen elérhető helyre elér, mint például az orr alatti részek.

Holte se nasucho nebo za mokra

Borotválkozz száraz vagy nedves bőrrel

A Series 3 ProSkin borotvát könnyedén használhatod vízzel, borotvahabbal vagy géllel, így még jobb kényelmet érhetsz el. Ezen felül akár zuhanyzás közben is borotválkozhatsz.

100% voděodolný

100% vízállóság

Minden Braun villanyborotva vízálló technológiával rendelkezik akár 5 méteres vízmélységig. Könnyedén leöblítheted folyóvízzel, így a tisztítás gyors és higiénikus.

Vynikající baterie

Kitűnő akkumulátor

A nagy teljesítményű NiMH akkumulátor képes akár egy óra leforgása alatt feltöltődni, így akár 45 percig is használhatod a készülékedet. A gyors 5 perces töltéssel egy borotválkozást tudsz végrehajtani. A LED fény figyelmeztetni fog az üzemidő csökkenésére. Mivel akkumulátorról üzemel, így biztonságos is – nem kell töltőkábel a működéshez.


Paraméterek

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!
Tápellátás
Hálózati, Elemes Kész!
Működési idő
45 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Hálózati, Elemes Kész!
Működési idő
45 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Series 3 3080s (Wet&Dry) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Series 3 3080s (Wet&Dry). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Series 3 3080s (Wet & Dry). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Series 3 3080s (Wet&Dry). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Series 3 3080s (Wet&Dry).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ