AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Braun SI7181VI

Termékkatalógus
Braun SI7181VI
5 4 értékelés
Vasaló - gőzölős, ruhához, 3100 W teljesítmény, spriccelés 0 ml-es tartály, 50 g/perc gőzkibocsátás, 230 g/perc gőzlövet, EloxalPlus vasalótalp, kábel hossza 2,5 m, lila kivitel
48 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BRAZE484 Termékszám:  SI7181VI Gyártó honlapja:

Braun SI7181VI

Vasaló Braun SI7181VI Oldalnézet

Ha gőzölős vasalót választasz, megmentheti a helyzetet a kitűnő BRAUN gőzölős vasaló. A vasalótalp elkészítéséhez minőségi anyagot használtak amely nem más, mint az első osztályú EloxalPlus. Nagyszerűen siklik az anyagon, és 2× keményebb a rozsdamentes acélnál. Így nem fordulnak elő karcolások, ráadásul hosszú élettartamra számíthatsz. 3100 W-os teljesítményével gyorsabban eléri az üzemi hőmérsékletet, és készen lesz a vasalásra. A vasaló 50 g/perces gőzkibocsátással rendelkezik, amellyel könnyen megbirkózhatsz a vastag anyagokkal, amelyeket nehéz kivasalni. Ha állandóan csúnya redők jelennek meg az anyagon, csak állíts be erősebb gőzlövetet, amelyet akár 230 g/percig fokozhatsz. A kitűnő, 2,5 m hosszú tápkábel gondoskodik a kényelmes vasalásról. A remek BRAUN vasalóval minden redőt hatékonyan kivasalhatsz a ruháidon.

A kitűnő Braun SI7181VI vasaló érdekes funkciói

  • Az elsőrangú BRAUN gőzölős vasaló leegyszerűsíti a ruhák csúnya gyűrődéseinek eltüntetését
  • A remek, 3100 W-os teljesítmény egy szempillantás alatt felmelegíti a vasalót
  • A vasaló gőzkibocsátása 50 g/perc
  • A tartós gyűrődések ellen használd az akár 230 g/perc erejű gőzlövetet
  • A tápkábel hosszúsága 2,5 m
Vasaló Braun SI7181VI Jellemzők/technológia
Vasaló Braun SI7181VI Alulnézet

Az elsőrangú BRAUN gőzölős vasaló funkciói

A minőségi BRAUN vasaló praktikus funkcióinak köszönhetően a népszerűek közé tartozik. A csepegésgátló rendszer a segítőtársad lesz a kényes szövetek vasalásakor alacsony hőfokon, amikor a vasalók hajlamosak a víz elcsepegtetésére. Az öntisztítás funkciónak köszönhetően nagyon könnyű a vasalótalp ápolása, nem tapadnak rá az odaégett szennyeződések. Néha egy kicsit be kell nedvesíteni a makacs gyűrődéseket. Ezért a ruhák benedvesítésére a gyártó előkészítette a permetezés funkciót. A vasaló alapvető funkciója a biztonsági kikapcsolás, amely főleg akkor hasznos, ha hosszabb ideig nem használják a vasalót. Az elsőrangú BRAUN vasaló kiegészítő tulajdonságai kellemesebbé teszik a vasalást.

Paraméterek

Összehasonlít
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Teljesítmény
3 100 W Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
3 100 W Kész!
Gőzkibocsátás
50 g/perc Kész!
Gőzlövet
230 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
EloxalPlus Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
0 ml Kész!
Kábel hosszúsága
2,5 m Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun SI7181VI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun SI7181VI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun SI7181VI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun SI7181VI Dampfbügeleisen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun SI7181VI Dampfbügeleisen.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ