AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BRAUN WK1500BK + Braun HT1510BK

Termékkatalógus
BRAUN WK1500BK + Braun HT1510BK
Reggeliző készlet - Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, eltávolítható szűrő, klasszikus dizájn; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga rozsdamentes acél, fekete kivitel
26 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
BRAUN WK1500BK + Braun HT1510BK 26 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BRAUN WK1500BK + Braun HT1510BK

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A kiváló minőségű BRAUN vízforraló 1,7 l térfogatot és könnyű kezelést kínál. Kiváló minőségű anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél. Nemcsak a megjelenése elegáns, de egyben praktikus és számos funkciót is kínál, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. A rozsdamentes acél anyag elegáns és praktikus, és tökéletesen belesimul szinte bármely konyha stílusába. A praktikus BRAUN elektromos vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A praktikus eltávolítható szűrő felfogja a szennyeződéseket és a vízkőlerakódást a csészébe öntéskor. A dekoratív megjelenésű és megbízható BRAUN elektromos vízforraló számtalan hasznos funkciója és előnyös tulajdonsága biztosítja a könnyű és gondtalan használatot.

Vízforraló BRAUN WK1500BK ...
Vízforraló BRAUN WK1500BK ...

A kiváló minőségű BRAUN WK1500BK vízforraló alapvető jellemzői

  • A praktikus BRAUN elektromos vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például rozsdamentes acél
  • A korszerű BRAUN vízforraló kanna energiafogyasztása 2200 W
  • Felszerelésének része a praktikus eltávolítható szűrő
  • Klasszikus dizájn
  • Használata igazán egyszerű és kényelmes a forgótalpnak és a kábeltároló rekesznek köszönhetően
  • A fűtőspirál a kanna aljában található
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi
  • Értékelni fogod az automatikus fedélnyitás funkciót is

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló feneke alatt helyezkedik el, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva

A praktikus BRAUN vízforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem igazán praktikus kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. A vízforraló kanna bármilyen irányból a talpára helyezhető. A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett. Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak, amely még kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Szereted a pirítóst, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelésed, és nem szereted, amikor a klasszikus serpenyőben sütés közben megszívja magát olajjal? Ebben az esetben biztosan felkelti a figyelmed a minőségi BRAUN kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetőséged van két fél szelet kenyeret megsütni egyszerre. Különlegessége a kiolvasztás funkció. Ez elsősorban akkor lesz hasznos,ha nem vetted ki időben a péksüteményt a mélyhűtőből. Lehetőséged van beállítani, milyen barnán akarod fogyasztani a pirítóst. Az újramelegítés funkció gondoskodik a kihűlt pirítós megmelegítéséről. Ha hirtelen közbejött valami, egy gombnyomással azonnal ki tudod kapcsolni a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolásnak azok fognak örülni, akiknek ételkészítés közben gyakran el kell hagyniuk a konyhát. Nem szereted, ha a kenyér két oldalának különbözik a színe? A középrehúzó funkcióval elérheted, hogy egyenletesen piruljon meg. Tisztításával játszva megbirkózol, a morzsák a kivehető morzsatálcába esnek. Nagyon egyszerűen újra ropogóssá teheted a péksüteményeket, mivel erre a célra zsemlemelegítője van. A gyártásához minőségi anyag szolgált, amely az elsőrangú rozsdamentes acél.

Kenyérpirító Braun HT1510BK ...

A kitűnő Braun HT1510BK kenyérpirító fő funkciói

  • Pirítós egyszerű és gyors elkészítésére készült kenyérpirító
  • Két fél szelet kenyeret készíthetsz el vele egyszerre
  • A pirítási intenzitást az elképzeléseid szerint állíthatod be
  • Az újramelegítés funkció lehetővé teszi a kihűlt pirítós felmelegítését
  • A kiváló BRAUN kenyérpirító kiolvasztásra is alkalmas
  • Magától ki tud kapcsolni
  • Középre húzás a kenyér tökéletes átsüléséért
  • A minőségi kenyérpirító egy praktikus kivehető morzsatálcát is kínál
  • A modell teljesítménye 900 W

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Középre igazítás, Melegszendvics készítés Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BRAUN WK1500BK + Braun HT1510BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Snídaňová kolekce Braun PurShine - černá (WK1500.BK & HT1510.BK). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN WK1500BK + Braun HT1510BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun PurShine Breakfast Collection - Schwarz (WK1500. BK & HT1510. BK). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun PurShine Breakfast Collection - Schwarz (WK1500. BK & HT1510. BK).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ