Rapture AP+ plus nový vizuál

Brother QL-1050

Termékkatalógus
Brother QL-1050
5 1 értékelés
Címkéző - max 102 mm, max. 300 dpi, közvetlen termikus nyomtatás, nyomtatási sebesség 110 mm/s, USB, P-touch Editor, ESC / P kompatibilitás, támogatja a Word, Excel, Outlook programokat;
Kód:  PB093l Termékszám:  QL1050A1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brother QL-1050

A Brother termikus öntapadó cimke nyomtató nagyon könnyen használható, a 300 dpi felbontás biztosítja a címke tökéletes esztétikusságát 102 mm-es szélességig. Ideális választás irodáknak, csomagküldő cégeknek, közlekedési szolgáltatóknak, üzleteknek és kórházaknak is. Segítségével jó minőségű és megjelenésű logókat, vonalkódokat, feliratokat, címkéket,  levelezési és szállítási címjelzőt vagy bármilyen más címkét is készíthet. A nyomtató könnyen csatlakoztatható a számítógéphez USB-kábellel, és kinyomtat bármit, amit Ön TrueType-ban vagy Microsoft Word, Excel vagy Outlook programban készített.

A címkék széleit nyomtatás után mindig automatikusan egyenletesen levágja a készülék beépített vágó része.A könnyű használat mellett a készülék nagyon sokoldalú és hihetetlenül gyors is. Akár 11 cm-nyi címke kinyomtatására is képes másodpercenként. A termikus nyomtatási technológiának köszönhetően megspórolhatja a tinta árát. Ráadásul számítógép nélkül, vonalkód olvasóval is lehetséges a nyomtatás elindítása. 


További információk:

Nyomtatási technológia:
hőszublimáció

Felbontás:
Max. 300 dpi

Kellékek:
címke készítésére alkalmas papírtekercs

Nyomtatási sebesség:
110 mm / s

 
Vágás:
automatikus

Egyéb jellemzők:
Kompatibilitás ESC / P, vonalkód nyomtatás

PC kapcsolat:
USB csatlakozás
RS232 széria
 

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Csatlakozás
USB, RS-232 Kész!
Kijelző
Kijelző nélkül Kész!
Szín
Szürke Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, RS-232 Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother QL-1050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother QL-1050. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother QL-1050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother QL-1050.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ