A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM

Termékkatalógus
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM
4,4 14 értékelés
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás nélkül, Canon EF-M bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, mérete 8,81 × 11,63 × 5,87 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,387 kg, objektív a csomag része
Kód:  OCO96d Termékszám:  4728C017 Gyártó honlapja:
Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM Megszűnt

Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM


Készíts fotókat, vlogolj és streamelj! 

A Canon EOS M50 Mark II kamera 24,1Mpx APS-C érzékelővel egészen különlegeset hoz el közönséged számára függetlenül attól, hogy milyen tartalmat hozol létre - amatőr és professzionális használatra egyaránt alkalmas. Ezzel a tükör nélküli kamerával tökéletes fényképekkel illetve nem kevésbé minőségi videókkal, valamint a WiFi modul jelenlétének köszönhetően élő közvetítéssel is meghökkentheted közönséged. Kompakt méretekkel - 116,3 × 88,1 × 58,7 mm és alacsony, 387 grammos tömeggel (akkumulátorral és memóriakártyával együtt) rendelkezik, így a Canon EOS M50Mark II ideális útitárs. 


A Canon EOS M50 Mark II a legmodernebb technológiát használja

A Canon tükör nélküli fényképezőgép fejlett teljesítményt nyújt függetlenül attól, hogy mit alkotsz meg vele. Csodálatos képminőségre, sekély mélységélességre valamint kiváló hangzású és gyönyörű videókra számíthatsz. A kamera 3,5 mm-es bemeneten keresztül csatlakoztatható külső mikrofonhoz. A Canon EOS M50 Mark II 10 kép/mp sorozatfelvételt, -4EV autofókuszt, ISO 25 600 felvételt biztosít, illetve intelligens automatikus beállítást is kezel, amennyiben minden technikai kérdést a kamerára szeretnél bízni. 


EF-M 18-150 mm IS STM objektív

A szett egy Canon EF-M IS STM objektívet is tartalmaz, amelynek gyújtótávolsága 18-150 mm, és minden helyzetben kiválóan alkalmas a mindennapi fényképezéshez, hiszen a széles látószögű és a makro objektív közötti skálán található. Még kézi felvétel készítésekor sem kell aggódnod az elmosódott képek miatt, továbbá éjszakai építészeti felvételekhez illetve fesztiválokhoz is ideális. Optikai STM stabilizációval és léptetőmotort használó csendes fókuszáló rendszerrel rendelkezik.

Az IS - képstabilizátor - kompenzálja az objektív chiphez viszonyított mozgásait és rezgéseit. Különösen értékelni fogod jelenlétét, ha hosszabb expozíciós idővel fényképezel.

STM - léptető motor technológia. Ez az optimális választás a videók rögzítéséhez, hiszen folyamatosan és simán fókuszál. A motor szinte zajtalan.


A Canon EOS M50 Mark II tükör nélküli fényképezőgéppel világszerte közvetíthetsz

Élvezd a Full HD videókat 60p, 4K felbontásban különleges projektek vagy álló videók készítéséhez A tökéletes élő közvetítés közvetlenül a YouTube-on szinte magától értetődik ezzel a tükör nélküli kamerával - így mindent megtehetsz számítógép nélkül. A Canon EOS M50 Mark II WiFi modullal rendelkezik, továbbá HDMI kimenettel is büszkélkedik, amely az EOS Webcam Ulity szoftverrel kombinálva nagyszerű webkamerává teszi. Az automatikus videóátkódolás lehetővé teszi a videók gyors átvitelét a kamerából laptopra vagy mobileszközre is. 




Professzionális 4K videók gyorsan és egyszerűen

A Canon EOS M50 Mark III kamera felszereltsége olyan praktikus funkciókat is tartalmaz a videofelvételhez, mint pl. a szem és arc autofókusza illetve a Dual Pixel CMOS AF technológia, amely segít éles képeket rögzíteni mozgás közben is. A videó önkioldó funkció csak akkor kezdi meg a felvételt ha készen állsz, és nem azonnal, amikor megnyomod az exponáló gombot. Az öt tengelyes kombinált képstabilizálás elősegíti a stabil, rázkódásmentes felvételek készítését. 


A Canon EOS M50 Mark II több, mint 70 objektívvel kompatibilis

A Canon EOS M50 Mark II nagyszerű előnye, hogy a Canon EF-M sorozatú objektívek széles skálájával kompatibilis, és az EF-EOS M adapter segítségével több, mint 70 EF és EF-S objektív csatlakoztatható a fényképezőgép testéhez. Külső vaku csatlakoztatásának lehetősége illetve egy Jack csatlakozó is rendelkezésedre áll külső mikrofon használatához. Ebben a készletben EF-M 18-150 mm IS STM objektívet is találsz.


A Canon EOS M50 Mark II fekete tükör nélküli kamera + EF-M 18-150mm IS STM objektív legfőbb jellemzői

  • Nagyszerű kamera vloggerek számára
  • Erőteljes DIGIC 8 képfeldolgozó processzor
  • A Canon EOS M50 Mark II akár 10 kép / mp sebességgel is képes kezelni a felvételeket
  • Fókuszálás Dual Pixel CMOS AF funkcióval
  • 3,5 mm-es bemenet a külső mikrofonhoz
  • Kombinált képstabilizálás 5 tengellyel
  • Full HD videó 60p felbontásban
  • Webkamera funkciók
  • A tükör nélküli fényképezőgép gyenge fényviszonyok mellett is kiváló eredményekkel büszkélkedhet
  • Vezeték nélküli WiFi és Bluetooth interfészek
  • Csúcsminőségű EF-M 18-150 mm IS STM objektívvel

Paraméterek

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
0,39 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
0,39 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,1 Mpx Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
18 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
150 mm Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
25 cm Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
2,36 Mpx Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!
Kijelző felbontása
1,04 Mpx Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LPE12 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
305 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Objektív Kész!
Objektívek száma
1 Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS M50 Mark II fekete + EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M50 Mark II černý + EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS M50 Mark II čierny + EF-M 18 –150 mm IS STM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz + EF-M 18-150 mm IS STM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M50 Mark II schwarz + EF-M 18-150 mm IS STM.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ