30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM

Termékkatalógus
Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM
4,7 13 értékelés
Digitális fényképezőgép - Tükör nélküli, APS-C 24 Mpx érzékelő, Canon RF-bajonettes, elektronikus kereső 2,36 Mpx, 3" 1,04 Mpx forgó érintős kijelző, akár 4K videó felbontással, 10 bites videó, korlátlan feltöltés, SD, SDHC és SDXC, WiFi, Bluetooth, microHDMI, tömege: 429 g + Canon RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM objektív
Szállításra kész 5 db 535 990 Ft
Kód:  OC0989a2 Termékszám:  5331C039 Gyártó honlapja:

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM

Canon EOS R10 - egy tökéletesen sokoldalú fényképezőgép

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép sokoldalúságával lenyűgöz le mindenkit - majdnem mindenre képes, beleértve a hibrid tartalomkészítést is. A mindössze 429 grammos súlya miatt utazáshoz is tökéletes, ahol nélkülözhetetlen társad lesz. A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép ideális mindazok számára, akik az első DSLR-, okostelefon- vagy kompakt fényképezőgépükről szeretnének váltani, és immár több funkciót, nagyobb pontosságot vagy kreativitást, végső soron pedig tökéletes képeket és videókat szeretnének megtapasztalni. A nagyszerű eredményeket a fejlett DIGIC X processzor garantálja, amely érzékeny vezérlést és minimális késleltetést biztosít.  

Fedezd fel az új autofókusz előnyeit

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép a híres Dual Pixel CMOS AF II fókuszáló rendszerrel rendelkezik, amelyet mesterséges intelligencia technológiával programoztak a fejlett objektumfelismerés mélytanulásával. Tökéletesen képes megkülönböztetni az embereket, járműveket vagy állatokat, és mozgás közben bárhol a képkockán követni őket. Ez a rendszer gyorsaságáról, pontosságáról és hihetetlen érzékenységéről is híres gyenge fényviszonyok mellett.

Egy RF-S 18-150 mm 3,5-6,3 IS STM objektív és EF-EOS R adapter is a csomagolás részét képezi

A mellékelt EF-EOS R adapter lehetővé teszi, hogy a Canon EF vagy EF-S bajonettel rendelkező objektíveket a Canon EOS R10 fényképezőgépre szereld, és a képminőség romlása nélkül tovább használhasd őket. A fényképezőgéphez egy könnyű és kompakt RF-S 18-150 mm 3,5-6,3 IS STM objektívet is jár, optikai képstabilizátorral és 4,5 EV tartományban. Ez egy sokoldalú objektív a közeli és távoli fényképezéshez.

IS –
a képstabilizátor kompenzálja az objektív mozgását és a chiphez viszonyított rázkódását, jelenléte különösen a hosszabb expozíciós idejű felvételeknél értékelhető

STM –
a léptetőmotoros technológia az optimális választás videókészítéshez, mivel folyamatosan és egyenletesen fókuszál, valamint a motor szinte zajtalan



A Canon EOS R10 tükör nélküli fényképezőgép lenyűgöz mindenkit a sebességével

Ezzel a tükör nélküli fényképezőgéppel nagyszerű eredményeket érhetsz el még vadon élő állatok és sportfotózás esetén is. A Canon EOS R10 zökkenőmentesen rögzít folyamatos sorozatfelvételeket RAW, JPEG vagy HEIF formátumú képekből akár 15 kép/mp sebességgel, elektronikus zár használata esetén 23 kép/mp-cel  a RAW formátumú sorozatfelvételi mód pedig akár 30 kép/mp sebességű felvételek készítését is lehetővé teszi 75%-os vágással. A rendezett és egyszerű szervezés elérése érdekében a képek egyetlen filmfájlban vannak tárolva. A képek ezután kivonhatók, feldolgozhatók és szerkeszthetők a Digital Photo Professional szoftver segítségével.

Tökéletes fotók még teljes sötétségben is

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgéppel mindig garantált a csúcsminőség, akár állóképeket, akár filmeket vagy a kettő kombinációját készíted. A 24,2 megapixeles APS-C érzékelő egyensúlyt biztosít a részletesség, a sebesség és a teljesítmény között még gyenge fényviszonyok mellett is. A 32 000-es maximális ISO-érzékenységgel teljes sötétségben is készíthetsz felvételeket, így több részletet rögzíthetsz minimális zajjal. A Dual Pixel RAW technológia ezután lehetővé teszi, hogy az élesség és a bokeh mikrobeállításaival javítsd képeidet, és csökkentsd a képduplázódást.  



4K videók és lenyűgöző time-lapse filmek

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép lenyűgöző 4K videókat készít, amelyekkel Full HD projektek szerkesztésekor minőségromlás nélkül vághatsz. A mozgó objektumok tökéletes, zökkenőmentes reprodukálása a maximális felbontásnak köszönhetően eléri az egészen 4K/60p-t. A 6K kimenetből létrehozott lenyűgöző és túlmintavételezett 4K/30p felbontást is megkapod. Rögzítsd a maximálisan finom részleteket Full HD felvételi módban 120 kép/mp sebességgel. Mindemellett ráadásul 4K és Full HD felbontású time-lapse filmek is rendelkezésedre állnak.  

A Canon EOS R10 meglepő ergonomikus kezelőszervekkel

Ugyanilyen fontos a fényképezőgép ergonómiája is, ezért a Canon EOS R10 fényképezőgép gombjai és tárcsái ösztönösen az ujjak és hüvelykujjak alatt helyezkednek el. A 2,36 millió képpontos elektronikus kereső könnyedén használható, és könnyedén testre szabhatod, hogy csak a szükséges információkat lásd. Ha optikai keresővel rendelkező digitális tükörreflexes fényképezőgépről váltasz, akkor minden bizonnyal értékelni fogod az OVF Assist üzemmódot is. Valamint egy 7,5 cm-es forgó érintőképernyő is a rendelkezésedre áll a könnyű összetételváltáshoz.

Bluetooth és Wi-Fi az egyszerű megosztáshoz és távvezérléshez

A vezeték nélküli interfésznek köszönhetően a Canon EOS R10 digitális fényképezőgép csatlakozik a mobiltelefonodhoz, így könnyedén megoszthatod eredményeidet barátaiddal, vagy tárolhatod azokat a felhőben. A Bluetooth Low Energy technológia lehetővé teszi, hogy a kapcsolatot mindig bekapcsolva tartsd, és egyszerűen aktiváld a Wi-Fi-t, amikor képeket kell átvinned. A kamera távolról is vezérelhető okoseszközzel és a Canon Camera Connect alkalmazással. A Canon EOS R10 fényképezőgép töltését egy integrált USB-C csatlakozó biztosítja. 

A Canon EOS R10 digitális fényképezőgép + RF-S 18-150 mm 3.5-6.3 IS STM + EF-EOS R adapter legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalú, utazáshoz ideális fényképezőgép
  • Dual Pixel CMOS AF II rendszer - az autofókusz felismeri és követi az embereket, állatokat, illetve a járműveket
  • DIGIC X processzor
  • Videók akár 4K/60p felbontásban
  • Fókuszálás gyenge fényviszonyok mellett -4 EV-ig
  • Elektronikus kereső 2,36 millió képponttal és választható frissítési sebességgel
  • Sorozatfelvétel 15 kép/másodperc mechanikus redőnnyel
  • Fényképezés ISO 32 000-ig és videó ISO 12 800-ig
  • A Canon EOS R10 fényképezőgép 7,5 cm-es, forgatható érintőképernyővel rendelkezik
  • YouTube élő közvetítési funkció
  • A csomagolás az RF-S 18-150 mm 3,5-6,3 IS STM objektívet és az EF-EOS R adaptert is tartalmazza

Paraméterek

Szélesség
12,6 cm Kész!
Magasság
8,8 cm Kész!
Mélység
8,3 cm Kész!
Tömeg
429 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
12,6 cm Kész!
Magasság
8,8 cm Kész!
Mélység
8,3 cm Kész!
Tömeg
429 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Bajonett
Canon RF Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
32 000 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
23 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó felbontása
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Optikai stabilizátor
Igen Kész!
Min. gyújtótávolság
18 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
150 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
29 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
240 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,3 Kész!
Maximális rekesznyílás
40 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
0,18 cm Kész!
Optikai zoom
8,3 × Kész!
Bajonett
Canon RF Kész!
Objektív
Canon RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM Kész!

Objektív 2

Objektív
2. objektív nélkül Kész!

Kereső

Kereső típusa
Elektronikus (EVF) Kész!
Kereső felbontása
2,36 Mpx Kész!
Kereső maximális sebessége
120 FPS Kész!
Maximális EVF nagyítás
0,59 × Kész!
Szem-pont
22 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E17 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
430 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 040 mAh Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Külső mikrofon Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Objektív Kész!
Speciális felszerelés
EF-EOS R adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

További változatok Canon EOS R10 termékhez:

343 190 Ft - 535 990 Ft

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm IS STM

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, elektronikus kereső, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó és korlátlan rögzítés, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, mérete 8,8 × 12,6 × 8,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 429 g, objektív a csomag része
Kosárba
535 990 Ft
Szállításra kész 5 db
 

Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm IS STM

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, elektronikus kereső, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó és korlátlan rögzítés, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI, külső mikrofon és USB-C a felszerelés része, mérete 8,8 × 12,6 × 8,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 382 g, objektív a csomag része
Kosárba
424 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Canon EOS R10 váz

Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, elektronikus kereső, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó és korlátlan rögzítés, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, mérete 8,8 × 12,6 × 8,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 382 g
Kosárba
343 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM + EF-EOS R adaptér. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS R10 + RF-S 18–150 mm 3.5 – 6.3 IS STM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS R10 + RF-S 18-150 mm 3.5-6.3 IS STM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS R10 + RF-S 18-150 mm 3.5-6.3 IS STM.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ