Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Canon PIXMA PRO-100S

Termékkatalógus
Canon PIXMA PRO-100S
4,9 7 értékelés
Tintasugaras nyomtató - szines, A3, 4800 x 2400 DPI nyomtatási felbontás, AirPrint, Wi-Fi, LAN és USB
Kód:  PC189d2 Termékszám:  9984B009 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA PRO-100S

Vérbeli fotónyomtató

A nagy formátumú Canon fotónyomtatóval a szenvedélyes fotóművészek régi álmai most valóra válnak. Modern nyomtatási rendszerének köszönhetően professzionális minőségű fotók létrehozására képes, és mindez a sebességével kombinálva garantálja, hogy akár egy fotóstúdióban is tökéletesen megállja a helyét. Egy A3-as színes fotó nyomtatási mindössze 90 másodpercet vesz igénybe. Nyomtathat akár CD vagy DVD-felületekre is. A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a nyomtató bárhol elhelyezhető. A PIXMA PRO-100S munkafolyamatba való integrálását Ethernet-csatlakozás könnyíti meg.

Legfontosabb jellemzői

  • Színes fotókidolgozás A3-as formátumig
  • 8-tintás festékalapú rendszer a galériaminőségű képekért
  • Hosszú időtartalmú tinta az időtálló fotókért
  • Széleskörű médiatámogatás
  • WiFi és Ethernet kapcsolat

Főszerepben a tinta

A fotónyomtató FINE nyomtatófej-technológiát használ az aprólékos részletű, szemcsésség nélküli fotókért. A ChromaLife 100+ festékalapú tinta tökéletes élénkséggel adja vissza a színeket és páratlan ragyogást kínál fényes papírra nyomtatás esetén. Az új 8 színes és 3 monokróm tintából álló rendszer garancia arra, hogy gazdag, fényes és élénk színű fényképeket és gyönyörű fekete-fehér képeket nyomtathasson. 

Turbózza fel a színeket

Az új PRO mód (a nyomtató-illesztőprogram része) biztosítja a legpontosabb színegyezést a nyomtatott fotó és a képernyőn megjelenő kép között. Ahhoz, hogy még nagyobb színhűséget érjünk el, egy egyedi ICC profilt hozhatunk létre, vagy még ennél is nagyobb finomhangolást érhetünk el a Colour Management Tool Pro használatával. A A Cacoc fotópapírok támogatottak. Továbbá letöltheti ismert papírgyártók Canon ICC profilját, mint a Hahnemühle, Ilford és Canson.

Közös hálózaton 

Töltse le a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazást okoskészülékeire és nyomtasson azonnal. További támogatott szolgáltatások az Apple AirPrint és a Google Cloud Print internethozzáféréssel. Töltsön le formanyomtatványokat és egyéb sablonokat a PIXMA Cloud használatával közvetlenül a kívánt felhőalapú tárhelyszolgáltatásokból.  A My Image Garden szoftver megoldást nyújt a fotói rendszerezésére és nyomtatásra, szkennelésére és hozzáférést nyújt internetes szolgáltatásokhoz. Fejlett funkcióinak köszönhetően, mint például az arcfelismerés, mindig megtalálja majd, amit keres. 

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A3, A3+, A4, A5 Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm, 13 × 18 cm, 20 × 25 cm Kész!
Boríték formátuma
Letter Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
4800 x 2400 DPI Kész!
Bemeneti tálcák
150 lap Kész!
Színek száma
8 Kész!

Méret

Magasság
215 mm Kész!
Mélység
385 mm Kész!
Szélesség
689 mm Kész!
Tömeg
19,7 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA PRO-100S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA PRO-100S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA PRO-100S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA PRO-100S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA PRO-100S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ