Akvizice ApF HU Shop roku

Canon PIXMA TS8052 piros

Termékkatalógus
Canon PIXMA TS8052 piros
5 1 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós A4-es nyomtató/szkenner/másoló, 15 fekete-fehér és 10 színes oldal percenként, 9600 x 2400 dpi, LCD érintőképernyő, automatikusan dönthető előlap, CD/DVD nyomtatás, kártyaolvasó, duplex, AirPrint, USB, WiFi
Kód:  PC299s3b Termékszám:  1369C046 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA TS8052 piros

Otthoni tintasugaras nyomtató, amely elegáns design-jával és kiváló csatlakoztatási lehetőségeivel emelkedik ki. Természetesen speciális funkciói is vannak amelyekkel sok időt és erőfeszítést takaríthatsz meg. Ezek közé a funkciók közé tartozik például a vezeték nélküli nyomtatás WiFi hálózat vagy a Canon Cloud Link felhő alapú szolgáltatás segítségével. A nagy, intuitív LCD érintőképernyő biztosítja, hogy minden funkció teljesen a kezed ügyében lesz. Az összes funkció elérhető a kezdőképernyőről. Kompakt méreteivel és a benne foglalt funkciókkal ez a nyomtató ideális választás minden háztartásba és irodába.


Fő jellemzők

  • Ideális otthoni multifunkciós nyomtató
  • Támogatja a nyomtatást okostelefonról, tabletről és fényképezőgépről
  • Vezeték nélküli nyomtatás a WiFi hálózat segítségével
  • Kártyaolvasó és NFC támogatás
  • Egyszerű kezelés a nagy, 4,3" képátlójú LCD kijelzőnek köszönhetően
  • 6, színenként cserélhető tintapatron - Csak a kifogyott tintát cseréld ki!

Ideális a háztartásba

Gyorsan ki kell nyomtatnod egy fekete-fehér dokumentumot, vagy minőségi fényképeket akarsz létrehozni a családi albumba? Akkor ez a nyomtató teljesíti mindazt, amit szeretnél. Egyszerűen szkennelhetsz, nyomtathatsz és másolhatsz. A választás a tiéd. A nyomtatónak 6, színenként cserélhető tintapatronja van, ami kényelmes kezelést, alacsonyabb nyomtatási költségeket és nagyszerű eredményeket jelenti. Magad is meglátod, hogy ezzel a nyomtatóval egyszerű és nagyon szórakoztató a munka.

Ne hagyd magad korlátozni

Az Android, Apple AirPrint, Google Cloud Print és Windows Mobile által támogatott Mopria technológia és az iOS-os és Android-os 10 PRINT Canon alkalmazás segítségével nem kell bekapcsolnod a PC-t vagy a notebook-ot. A dokumentumaidat vagy a fényképeidet közvetlenül a fényképezőgépről, tabletről vagy okostelefonról is egyszerűen kinyomtathatod. Ezen felül biztosan értékelni fogod a Canon PRINT alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a kedvenc közösségi hálódból nyomtass dokumentumokat. Csatlakozz például a Facebook-ra, az Instagram-ra, a Google Drive-ra vagy a Dropbox-ra és bármit vidáman nyomtathatsz, ami csak az eszedbe jut. Még a Google Drive, a Dropbox és a OneDrive tárhelyekre is feltöltheted a beolvasott dokumentumokat és fényképeket.

Nyomtass szokatlan formában

Adj új dimenziókat a fényképeidnek és mutasd meg őket a barátaidnak és a szeretteidnek. Ugyanis a Canon Photo Paper Plus Glossy II 13 x 13 cm négyzetes médiának  köszönhetően a nyomtató támogatja a négyzet alakú fényképek nyomtatását. Továbbá, a dupla papíradagolóval akár két típusú papírt is használhatsz egyszerre. Ez remek háztartási kisegítővé teszi a nyomtatót.


Műszaki specifikációk

Csatlakozó típusa:

  • PIXMA érintéses nyomtatás (NFC)
  • PIXMA Cloud Link
  • Canon PRINT Injekt/SELPHY alkalmazás
  • Canon Print Service beépülő modul (Android)
  • Google Cloud Print
  • Apple AirPrint
  • Wi-Fi Direct
  • Hozzáférési pont mód
  • WLAN PictBridge
  • Memóriakártya-nyílás SD és SDHC kártyákhoz
  • Mopria (Android)

Támogatott operációs rendszerek:

  • Windows 10
  • Windows 8.1 (beleértve a Windows 8.1 Update verziót is), a Windows 8
  • Windows 7, Windows 7 SP1
  • Windows Vista SP2
  • Mac OS X 10.8.5-10.11 verzió

Támogatott mobilrendszerek:

  • iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

Minimális rendszerkövetelmények:

  • Windows: 3,1 GB lemezterület, Internet Explorer 8
  • Mac: Internet kapcsolat, 1,5 GB szabad lemezterület, Safari 5
  • Monitor: 1024 × 768 XGA
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Memóriakártya olvasó, Másolás és szkennelés, CD/DVD Nyomtatás Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!
Szkennelési sebesség
19 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Funkció

Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Keret nélküli nyomtatás, Memóriakártya olvasó, Másolás és szkennelés, CD/DVD Nyomtatás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Szkennelés

Szkennelési sebesség
19 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
15 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
10 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
139 mm Kész!
Mélység
324 mm Kész!
Szélesség
372 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software, Kezdő tintapatronok Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA TS8052 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA TS8052 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA TS8052 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8052 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA TS8052 rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ