A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus

Termékkatalógus
Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus
4,0 2 értékelés
Tok - 10 méterig vízálló - IP68, megfelel a MIL STD 810G leejtési szabványnak, ellenáll a pornak és az ütésnek, teljes hozzáférés az összes nyomógombhoz, érzékelőhöz, fényképezőhöz és a Touch ID-hez
Kód:  SP010c155 Termékszám:  CATIPHO7PBLK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus Megszűnt

Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus

Extrém túrának készül nekivágni, de félti az iPhone 7 Plus telefonját? A Catalyst Waterproof Black toknak köszönhetően többé nem kell aggódnia a telefonja biztonságáért még a legvadabb körülmények között sem. A tok a precízen megtervezett vízálló konstrukciójával megfelelő védelmet biztosít a telefonja számára akár tíz méteres mélységig. Emellett a tok teste ütésálló, amely akár két méteres magasságból történő leejtést is gond nélkül átvészel. További bónusz a kijelző karcolásokkal szembeni védelmét biztosító védőfólia. A tok semmilyen téren sem korlátozza a telefon funkcióit, a közvetlen hozzáférés minden nyomógombhoz változatlanul megmarad, és így maximális biztonsággal élvezheti a kijelző és a hangszórók által nyújtott minőséget. Ne kockáztasson és védje meg a luxus készülékét stílusosan.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok
  • Megfelel a MIL STD 810G szabványnak
  • Vízálló 10 m-ig - IP 68
  • Porálló
  • True Sound Acoustic
  • Teljes hozzáférés az összes nyomógombhoz

Első osztályú anyagok és stílus

Annak érdekében, hogy a tok megfeleljen bizonyos speciális biztonsági feltételeknek, ezért első osztályú anyagokból készült - legyen szó akár az ütésálló polikarbonátról, a puha gumírozott ütéscsillapító részekről, a szilikon tömítésről vagy a szorosan illeszkedő membránokról. A Catalyst Waterproof tok nem ismer kompromisszumokat a design terén sem. Valójában a maga kategóriájában a legvékonyabb vízálló tok, amely tökéletesen lemásolja az iPhone-ja kecses vonalait.

Felbecsülhetetlen apróságok

A tok szó szerint tele van nyilvánvaló apróságokkal, de éppen ezek teszik a legjobb termékké a saját kategóriájában. Ön is biztosan hasznát veszi a nyakba akasztható, illetve a csuklóra rögzíthető zsinórnak a nehéz körülmények közötti még nagyobb biztonság érdekében. Továbbá ugyanúgy nagyszerű funkció a szabadalmaztatott forgatható kis kerék a hangerő szabályozására, mint az integrált extra érzékeny kijelző védő, amely tökéletes hozzáférést biztosít a telefon minden funkciójához. A légmentes, vízálló membránjai a True Sound Acoustic technológiát használják, amelynek köszönhetően a készülék minden hangot érthetően és tisztán ad vissza. Az optikai lencse fedele semmiben sem korlátozza a fényképező funkcióját, épp ellenkezőleg - védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben, így ha fényképezni szeretne, akkor az eredmény minden esetben a kristálytiszta kép lesz.

 

Paraméterek

Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Pántos Kész!
Mélység
11,7 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!

Típus és anyag

Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Pántos Kész!

Méret

Mélység
11,7 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Magasság
150,8 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Catalyst Waterproof Black iPhone 7 Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ