Rapture 30 dnů na vrácení

CD író szoftverek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Háztartás
(3)
Cégeknek
(2)
Iskolák számára
(1)
Hivatalok számára
(2)
SW típusa
Corel Easy
(1)
Nero Platinum
(1)
Licenc típusa
Licenc
(1)
Elektronikus licenc
(2)
Nyelvi változat
CZ
(1)
EN
(2)
HU
(1)
DE
(2)
FR
(1)
Szűrés

A CD író programok nem csak a nevükben jelzett funkcióra képesek. Jellemzően jól kezelik a mobileszközökről és adathordozókról való multimédiás tartalmak hang- és videoformátumainak kezelését, a videószerkesztést, tömörített fájlok létrehozását, DVD- és Blu-ray menük készítését, és az írt lemezek titkosítását. Milyen programok közül választhatsz?

Tovább

Nero 2015 Burn Essentials

Ez a program OEM licencszel kedvezményes áron kapható. Ha új számítógépet vagy notebookot vásárolsz előre telepített író programmal, az egy OEM licenc. Az OEM licenc nem használható más eszközön, mint amelyre megvásároltad, és nem átruházható. Külön megvásárolható a következő esetekben is:

  • Ha új számítógépet vagy új optikai meghajtót vásároltál író program nélkül, amit később telepíteni szeretnél.
  • Ha új alkatrészekből szeretnél összerakni egy számítógépet.

Nero 2015 Essentials funkciói:

  • CD / DVD / Blu-ray lemezek írása és másolása.
  • Zene, videó és fotók importálása, lejátszása.
  • Integrált multimédia fájlkezelő.
  • Diavetítések, fotókönyvek és naptárak készítése.

Nero 2017 Classic

Nero 2017 Classic tartalmazza ugyanazon funkciókat, amiket a Nero Essentials, ugyanakkor ez egy teljes licenc, ami ezeket is tudja még:

  • Fényképek importálása fényképezőgépekről, flash meghajtókról, memóriakártyákról és Android-eszközökről.
  • 256 bites titkosítás a SecureDisc 4.0 használatával.
  • Különböző audio és video formátumok átalakítása CD / DVD / Blu-ray lejátszókhoz.
  • Videószerkesztő eszközök, több száz effektust beleértve.
  • Kifinomult DVD és Blu-ray lemezborítók és lemezek készítésének lehetősége.

Nero 2017 Platinum

Nero Platinum teljes licenc egyesíti a Nero Essentials és a Nero Classic összes funkcióját. Emellett támogatja a 4K és HEVC videó formátumokat, lehetővé teszi a szerkesztést és a konvertálást.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,1 11×
Easy VHS to DVD 3 Plus EN/FR/DE/ES/IT/NL
Író szoftver - Corel Easy, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: EN, DE, FR, IT, ES, nl, háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ570o
4,9 12×
Nero Platinum Unlimited 7-in-1 CZ (elektronikus licenc)
Író szoftver - Nero Platinum, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
36 590 Ft
Letölthető
Termékkód: SWLN0005
Ashampoo Burning Studio 25 (elektronikus licenc)
Író szoftver - 1 készülék számára, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC,
14 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWabs25
cikkMicrosoft Word: letöltések, funkciók és a használat alapjai (ÚTMUTATÓ) Ha meg szeretnéd ismerni a Microsoft Office Word használatának alapjait, feltétlenül használd ezt az útmutatót, amely elmagyarázza ezt neked. Megtanulhatsz létrehozni egy alap bemutatkozást szöveggel, képekkel és animációkkal. Ezenkívül megvizsgáljuk az alkalmazás...
A Microsoft SharePoint egy modern platformot kínál a megosztott hozzáféréshez, interakcióhoz és együttműködéshez. A csapatban folyó munka bárhol és bármikor elvégezhető - gyors, megbízható és biztonságos.
Ha az ember egy olyan alkalmazást keres, amelyben leírhatja, elmentheti és szerkesztheti a jegyzeteit és további tartalmakat, a Microsoft One Note az egyik legjobb választás. Az alkalmazás az Office 365 csomag része és számos különböző funkciókat biztosít a felhasználó...
WordHogyan számozzuk az oldalakat és a címsorokat Wordben (ÚTMUTATÓ) Szerkesztened kellene a dolgozatodat, de nem tudod, hogyan kell számozni az oldalakat és a címsorokat? Ebből a cikkből lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan is kell ezt csinálni. Nem nehéz.
A CorelDRAW Professional Graphics Editor a jövő évtől nem ad ki újabb frissítéseket. Ugyanakkor a Corel úgy döntött, hogy az új kiadások vásárlásakor a legfrissebb csomag licencével rendelkező felhasználóknak fog kedvezni. Tehát ha továbbra is szeretnéd a CorelDRAW-t...
További cikkek

CD író szoftverek

A CD író szoftverek kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó CD író szoftverek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább CD író szoftverek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb CD író szoftverek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: CD író szoftverek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ