Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Cel-tec ForestCam LS 870

Termékkatalógus
Cel-tec ForestCam LS 870
5 3 értékelés
Vadkamera - Könnyű, LCD a vadkamera előlapján az egyszerű beállításhoz, IP66 minősítés, elválasztott elemtartó, lézer irányzék, fotó és videófelvétel, memóriakártya
Kód:  CEL050b Termékszám:  1508-028 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-tec ForestCam LS 870

Új, modern fotopast Cel-tec ForestCam LS 870 biztosan szállít, nemcsak a feltűnésmentes megjelenést és a magas fokú védelmet, hanem a funkcionalitás és a paramétereit. Hála a cseh menü beállításokat tudja kezelni mindenkit. A pontos célzás fotopasti akkor csak az LCD kijelző, hanem a lézer és fotopast az Ön számára magas színvonalú rekord mindent a kiválasztott területen a kiválasztott időpontban történt.

Minden manipuláció lehet végezni a helyszínen

Fotopast ForestCam LS870 a tökéletes védelem IP 66, így lehet használni a mostoha körülmények. A beállítások módosításához, vagy tekintse rögzített felvételek fotopast nem kell levenni, de mindent meg lehet tenni egyszerűen a helyszínen. Továbbá, akkumulátorcsere könnyen és biztonságosan nem is aggódni kárt az érzékeny alkatrészek akkor is, ha túl hosszú időt vesz majd lemerült akkumulátor - csak távolítsa el a szennyeződéseket.

Minőségű felvétel 12 megapixeles fotók és HD videó hangzott perc

Minőségű videó felbontása 1440 x 1080p között a legmagasabb, amellyel a fotopastí most találkozni, és éjszaka is használható fény, hogy ne zavarja a vadon élő állatok.A rögzítés után fotopasti helyezni a fejét a kiválasztott irányba. A menü használatával létrehozott három különböző időszakok, amelyekben végzik majd fotopast orientált hely, és az is. Aztán mindent elrendez fotopast. Zársebesség bejutását a felügyelt terület mindössze 0,7 másodperc alatt, így nem marad le semmiről. Végül, akkor csak megtekintheti a kiváló minőségű és sima lövések. 

legfontosabb jellemzői

  • Az LCD képernyő az első, és lézeres irányzékkal teszi lehetővé a tökéletes célzás
  • Magas szintű védelem IP66 használhatóvá teszi a legnehezebb körülmények között
  • 12 megapixeles felbontású képek és videó hanggal felbontása 1440 x 1080p
  • Zársebesség mindössze 0,7 másodperc alatt éri el, és láthatatlan éjszakai megvilágítás 15 m
  • Cseh menü, könnyű kezelhetőség, három különböző időszakokban
  • Külön akkumulátor - érzékeny részeit védi még abban az esetben akkumulátorok szivárgás
  • Azt is kapható jó minőségű jótállás utáni szerviz
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-tec ForestCam LS 870 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-tec ForestCam LS 870. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-tec ForestCam LS 870.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ