Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Cel-tec ForestCam LS 880

Termékkatalógus
Cel-tec ForestCam LS 880
4,5 4 értékelés
Vadkamera - könnyű, előoldali LCD kijelző, egyszerű helymeghatározás, IP66 vízálló besorolás, különálló elemtartó, lézer irányzék, fotó- és videó felvétel, felvétel kártyára, GSM
Kód:  CEL050c Termékszám:  1508-027

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-tec ForestCam LS 880

Az új, modern Cel-tec ForestCam LS 880 vadkamera megbízhatóan készít képeket a vadonban. Nemcsak feltűnésmentes megjelenést de magas fokú védelmet és funkcionalitást biztosít. A menüben könnyen eltudja végezni a kívánt beállításokat. Csak helyezze be a SIM-kártyát és az LS 880 vadkamera a GSM modul segítségével azonnal küldi az elkészített fotókat e-mailben vagy MMS-ben a mobiltelefonjára. A kamera kiváló minőségben rögzít mindent, ami a látómezejében történik, akkor amikor Ön akarja.

Minden változtatást a helyszínen el tud végezni

A ForestCam LS870 vadkamerát az IP 66 tökéletes védelemmel látja el, így mostoha körülmények között is tudja használni. A beállítások módosításához, vagy a felvételek megtekintéséhez a rögzített kamerát nem kell levenni, minden feladatot egyszerűen el tud végezni a helyszínen. Az akkumulátorcsere pedig könnyű és biztonságos. Az alkatrészek károsodása miatt se aggódjon, még akkor sem, ha az akkumulátor már hosszú ideje lemerült - csak távolítsa el a szennyeződést az alkatrészekről.

12 megapixeles fotó, HD minőségű videó és hangfelvétel

Az 1440 x 1080 képkocka minőségű videó felbontása a legmagasabb a vadkamerák között, az éjszaka is használható infravörös fény segítségével pedig úgy tud képeket rögzíteni, hogy az nem zavarja a vadon élő állatokat. Amikor kiválasztotta a kamera tökéletes helyét, rögzítés után csak fordítsa a kamerát a kiválasztott irányba és az LCD-képernyő és lézermutató segítségével állítsa be azt. A menü használatával három különböző időszakot tud beállítani, amikor szeretné, hogy a vadkamera rögzítsen. A gép ezután mindent elrendez. A zársebességnek mindössze 0,7 másodperc szükséges, hogy reagáljon, így nem marad le semmiről. A végén csak tekintse meg a minőségi és kiváló fotókat. 

Legfontosabb jellemzői

  • Képek azonnali továbbítása e-mailben vagy MMS-ben mobiltelefonra, a GSM modul segítségével 800x600-as felbontásban
  • Az LCD képernyőn keresztül, lézeres irányzékkal teszi lehetővé a tökéletes fotózást
  • Magas szintű védelem, az IP66 használhatóvá teszi a legnehezebb körülmények között is
  • 12 megapixeles képek és 1440 x 1080p videófelvétel, hanggal
  • Zársebesség mindössze 0,7 másodperc, maximum éjszakai megvilágítás 15 m
  • Cseh menü, könnyű kezelhetőség, három különböző időszak beállítása
  • Külön akkumulátor - akkumulátor szivárgás esetén is megvédi az érzékeny alkatrészeket
  • Jótállás utáni szervíz
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-tec ForestCam LS 880 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-tec ForestCam LS 880 + 8GB SD karta zdarma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-tec ForestCam LS 880.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ