AP+ nový vizuál Shop roku

Celly GELSKIN439 átlátszó

Termékkatalógus
Celly GELSKIN439 átlátszó
4,5 23 értékelés
Védőtok - Nokia Lumia 830 számára
Kód:  PP897b7f Termékszám:  GELSKIN439

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celly GELSKIN439 átlátszó

A Celly Gelskin egy tökéletesen megtervezett szilikon tok Nokia Lumia 830 mobiltelefonok számára. A pontos méreteknek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik telefonjára. A gombokhoz és csatlakozókhoz készült speciális kivágásoknak köszönhetően a telefon biztonságosan kezelhető, tölthető, valamint fejhallgató is csatlakoztatható a tok eltávolítása nélkül. A tok rendkívül tartós csúszásmentes szilikonból készült. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és jól kezelhető. Ugyanakkor nem vonzza a port és a szennyeződéseket. Biztosítsa telefonjának a megfelelő védelmet a veszélyes ütésekkel és karcolásokkal szemben. Különböző színárnyalatokból választhat, a maximális védelem érdekében lássa el képernyőjét védőfóliával.

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY GELSKIN439 čiré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY GELSKIN439 číre. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle CELLY GELSKIN439 klar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle CELLY GELSKIN439 klar.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ