30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept CA1030 Perfect Air Smart

Termékkatalógus
Concept CA1030 Perfect Air Smart
4,5 15 értékelés
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 40 W teljesítményfelvétel, 30 m² max. ajánlott szobaméret, 30 - 55 dB(A) zajszint, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: porérzékelő, kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONCV801 Termékszám:  CA1030
Concept CA1030 Perfect Air Smart 64 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Concept CA1030 Perfect Air Smart

Élvezd a tiszta és friss levegőt a Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztítójával. 3 légáramlási sebességet kínál 200 m3/órás kapacitással. A készülék maximum 30 m2-es helyiségekhez ideális. Igénybe veheted a praktikus 8 órás időzítőt is. A négyszeres szűrőrendszer magába szív mindent szennyeződést és megakadályozza azok továbbterjedését. A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED kijelzőn tekintheted meg.

4x szűrés

Szennyeződés érzékelő

Mobilalkalmazás


A Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztító főbb jellemzői

  • Készülék a legfeljebb 30 m2 -es szobák számára
  • Praktikus időzítő 8 órás beállítás lehetőségével
  • A négyszeres szűrőrendszer minden szennyeződést kiszűr
  • A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED kijelzőn tekintheted meg
  • Gondoskodik a baktériumok, vírusok és allergének 99,9%-nak eltávolításáról
  • Természetesen gyermekbiztonsági zárral is rendelkezik
  • Az egyes szűrőrétegek kiszűrik az egyes típusú szennyeződéseket, ezeknek a rétegeknek a kombinációja tökéletes eredményt biztosít
  • A fejlett technológia figyeli a szűrők aktuális állapotát
  • Könnyű kapcsolat Wi-Fi-n keresztül
  • A Concept CA1030 légtisztító por-, szén- és HEPA 13 szűrőt és ionizálót tartalmaz

Tiszta és friss levegő

A tiszta és egészséges levegő minden háztartás alapja. A Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztító könnyedén segíthet ennek elérésében. Gondoskodik a baktériumok, vírusok és allergének 99,9%-nak eltávolításáról. Ennek eredményeként lenyűgözően tiszta és friss levegőt lélegezhetsz.

Concept CA1030 nagy teljesítményű légtisztító

A légtisztító segítségével mindig kifogástalanul tiszta és üde lesz otthonod. A Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztító maximum 30 m2-es helyiségekhez ideális, 3 légáramlási sebességet kínál 200 m3/órás kapacitással. A fehér színű modern megjelenésű légtisztító az otthonod büszkeségévé válhat. Használd a praktikus időzítőt, amelyen kényelmes, 8 órás üzemidőt is beállíthatsz. Természetesen a gyermekbiztonsági zár sem hiányozhat belőle. Amennyiben allergiában, krónikus-vagy akut légzőszervi betegségben vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz, minden bizonnyal hamar megszereted a Concept légtisztítót. Nem okoz számára problémát a baktériumok, allergének, szmog, szagok és káros anyagok megszüntetése. A végeredmény pedig egészségesebb és jobb levegő.

Négyszeres szűrőrendszer

A Concept CA1030 légtisztító szíve az a négyszeres szűrőrendszer, amely minden szennyeződést magába szív és ezáltal megakadályozza azok további terjedését. Többek között a légtisztító megszabadul a levegőben található szennyeződések 99,9%-tól. Az egyes szűrők kiszűrik a bizonyos típusú szennyeződéseket, ezeknek a különféle rétegeknek az együttes kombinációja pedig páratlan végeredményt nyújt. Az otthonodban így mindig tökéletesen tiszta és friss lehet a levegő. A Concept CA1030 készülék fejletttechnológiája képes megfigyelni a szűrő aktuális állapotát, és amennyiben szükséges annak a cseréje, úgy tájékoztat róla.

Concept CA1030 jól olvasható LED kijelzővel

A Concept CA1030 légtisztító készülék egyik legnagyobb előnye a szenzitív érzékelője, amely valós időben határozza meg a levegőben található por (PM2,5) mennyiségét. Ezáltal mindig tudni fogod, mennyire szennyezettek az egyes helyiségek. Amint elindítod a készüléket, az SMART üzemmódba kapcsol, amely automatikusan leolvassa a szennyezettség aktuális állapotát. Attól függően, hogy milyen értéket határozott meg a Concept CA1030 légtisztító, ahhoz mérten állítja be a tisztítás optimális sebességét. Ezt követően a jól olvasható LED kijelzőn jeleníti meg a pontos hőmérsékletet.

Könnyű kapcsolódás Wi-Fi-n keresztül

Semmi sem kényelmesebb, mint a mobiltelefonos vezérlés. A Concept CA1030 készülékét ugyanis irányíthatod Wi-Fi-n keresztül az iOS és Android rendszerekre ingyenesen elérhető Concept Home mobilalkalmazással. Ha nem is tartózkodsz éppen otthon, akkor is előkészítheted az ideális környezetet, mielőtt hazaérnél a munkából vagy sétából. Az alkalmazásban lehetőséged van beállítani a Concept CA1030 légtisztító bekapcsolásának és kikapcsolásának idejét. Természetesen egyéb hasznos funkciókat isbeállíthatsz, mint például a tisztítás sebessége, a szűrő állapota vagy ellenőrizheted a levegő aktuális minőségét is. Amennyiben nem kedveled a mobilalkalmazásokat, úgy egyszerűen szabályozhatod a Concept CA1030 készülékét a kijelzőn található gombokkal vagy a távirányítóval.

Szűrők a tökéletesen tiszta levegőért

A Concept CA1030 légtisztító por-, szén-, HEPA 13-as szűrővel és ionizálóval is büszkélkedhet így gondoskodik a páratlanul tiszta levegőről a helyiségekben. A porszűrő kiszűri a durvább szennyeződéseket a levegőből (por részecskék, hajszálak, állati szőrszálak, pollen és más szennyeződések). A szénszűrő magába szívja a toxikus, fullasztó és más veszélyes szagos gázokat és gőzöket, mint például a formaldehid, benzol és cigarettafüst. A HEPA 13-as szűrő 99,9%-os hatékonysággal szűri ki az akár0,1%-os mikrorészecskéket (por, pollen, füst, baktérium, vírusok, allergének, penész spórák, stb.) Az ionizáló növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét a levegőben, ez pedig jelentősen befolyásolja a levegő minőségét és pozitív hatással bír a belégzés minőségére és az emberi elmére.

PM2,5 részecskék a levegőben

A levegőben található PM2,5 repülő részecskék maximum 2,5 mikrométer átmérőjűek, ezek a részecskék pedig akár 28-szor kisebbek, mint az emberi haj átmérője, és 36-szor kisebbek egy homokszemcsénél. Ezeknek a szennyeződéseknek a belélegzése olyan problémákat okozhat, amely kihat az emberi egészségre.

Perfect Air termékcsalád a minőségi levegőért

Szeretnél tiszta és friss levegőt az otthonodban? Használd ki a Concept márka Perfect Air termékcsaládjának előnyeit.

További információ:

Légáramlás sebessége: 200 m3/óra
Maximum 30 m2-es helyiségekhez ideális
Időzítő (1, 2, 4 és 8 óra, a mobilalkalmazásban korlátlan)
Zajszintje 30-55 dB
Szín: fehér/fekete
Energiafogyasztás: 40 W
Méretek: 325 × 510 × 172 mm


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
40 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
40 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
30 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! A CA 1030 tip levegőtisztító berendezéssel kapcsolatban kérdezem, hogy szűrőbetét csomagot lehet e őnőknél vásárolni, az mennyibe kerül, és a betéteket mennyi időközönként kell csereélni?

Kérdések és válaszok: Concept CA1030 Perfect Air Smart
Kiegészítők: Concept CA1030 Perfect Air Smart Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CA1030 Perfect Air Smart. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept CA1030 Perfect Air Smart.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ