Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Concept CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal

Termékkatalógus
Concept CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal
4,1 13 értékelés
Légtisztító - 350 m3/óra légtisztító teljesítmény, 80 W fogyasztás, max. 45 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 60 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén, antibakteriális és uv-c sugárzás szűrő, funkciók: időzítő, távirányító, gyermekzár, kijelző, smart, levegő ionizálás, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás, légminőség érzékelő és uv fertőtlenítő lámpa
Kód:  CONCV352 Termékszám:  CA2010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal

Élvezd a tiszta és friss levegőt a Concept CA2010 Perfect Air Smart légtisztítójával. 3 légáramlási sebességet kínál 350 m3/órás kapacitással. A készülék maximum 45 m2-es helyiségekhez ideális. Igénybe veheted a praktikus 12 órás időzítőt is. A hétszeres szűrőrendszer magába szív mindent szennyeződést és megakadályozza azok tovább terjedését. A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED kijelzőn tekintheted meg. A szennyezettség mértékét a színes háttérvilágítás is kijelzi, amelynek köszönhetően mindig tisztában leszel a levegő aktuálisminőségével.

Hétszeres szűrés

Szennyeződés érzékelő

Mobilalkalmazás


A Concept CA2010 Perfect Air Smart légtisztító főbb jellemzői

  • Maximum 45 m2-es helyiségekhez 
  • Praktikus időzítő, akár 12 órás beállítással is
  • A hétszeres szűrőrendszer képes minden szennyeződés kiszűrésére
  • A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED kijelzőn jeleníti meg
  • A szennyezés mértékét a színes háttérvilágítás is jelzi
  • Gondoskodik a baktériumok, vírusok és allergének akár 99,9%-ának eltávolításáról
  • Természetesen gyermekbiztonsági zárral is rendelkezik
  • Az egyes szűrőrétegek kiszűrik a bizonyos típusú szennyeződéseket, ezeknek a rétegeknek a kombinációja tökéletes eredményt ér el
  • A fejlett technológia önállóan figyeli meg a szűrők aktuális állapotát
  • Könnyű kapcsolódás Wi-Fi-n keresztül
  • Éjszakai mód a minőségi alvásért
  • A Concept CA2010 légtisztító por-, katalitikus, szén-, antibakteriális és HEPA 13-as szűrőt tartalmaz
  • Ultraibolya sugárzás a jobb légminőségért


Tiszta és friss levegő

A légtisztító segítségével mindig kifogástalanul tiszta és üde lesz otthonod. A ellátott Concept CA2010 Perfect Air Smart légtisztító maximum 45 m2-es helyiségekhez ideális, 3 légáramlási sebességet kínál 350 m3/órás kapacitással. A fehér színű modern megjelenésű légtisztító az otthonod büszkeségévé válhat. Használd a praktikus időzítőt, amelyen kényelmes, 12 órás üzemidőt is beállíthatsz. Természetesen a gyermekbiztonsági zár sem hiányozhat belőle. Amennyiben allergiában, krónikus- vagy akut légzőszervi betegségben vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz, minden bizonnyal hamar megszereted a Concept CA2010 légtisztítót. Nem okoz számára problémát a baktériumok, allergének, szmog, szagok és káros anyagok megszüntetése. A végeredmény pedig egészségesebb és jobb levegő.

Hétszeres szűrőrendszer

A Concept CA2010 légtisztító szíve az a hétszeres szűrőrendszer, amely minden szennyeződést magába szív és ezáltal megakadályozza azok további terjedését. Többek között a légtisztító megszabadul a levegőben található szennyeződések 99,9%-tól. Az egyes szűrők kiszűrik a bizonyos típusú szennyeződéseket, ezeknek a különféle rétegeknek az együttes kombinációja pedig páratlan végeredményt nyújt. Az otthonodban így mindig tökéletesen tiszta és friss lehet a levegő. A Concept CA2010 Perfect Air Smart fejlett technológiája képes megfigyelni a szűrő aktuális állapotát, és amennyiben szükséges annak a cseréje, úgy tájékoztat róla.

Színes háttérvilágítás a légminőség ellenőrzéséhez

A Concept CA2010 légtisztító készülék egyik legnagyobb előnye a szenzitív érzékelője, amely valós időben határozza meg a levegőben található por (PM2,5) mennyiségét. Ezáltal mindig tudni fogod, mennyire szennyezettek az egyes helyiségek. Amint elindítod a készüléket, az SMART üzemmódba kapcsol, amely automatikusan leolvassa a szennyezettség aktuális állapotát. Attól függően, hogy milyen értéket határozott meg a Concept CA2010 légtisztító, ahhoz mérten állítja be a tisztítás optimális sebességét. Ezt követően a jól olvasható LED kijelzőn jeleníti meg a pontos hőmérsékletet. A szennyezettség mértékét a színes háttérvilágítással jelzi, ennek hála nagyon könnyedén tájékoztat a levegő aktuális minőségéről. A zöld szín jelzi a kiváló légminőséget (akár 80 PM2,5), a kék szín pedig az enyhe szennyezést (81–120 PM2,5). Amennyiben sárga színnel világít, az a közepes szennyezettséget jelöl (121 – 160 PM2,5). Végül a piros szín a magas szennyezettségre figyelmeztet (161 PM2,5 vagy több).

Könnyű kapcsolódás Wi-Fi-vel

Semmi sem kényelmesebb, mint a mobiltelefonos vezérlés. A Concept CA2010 készülékét ugyanis irányíthatod Wi-Fi-n keresztül az iOS és Android rendszerekre ingyenesen elérhető Concept Home mobilalkalmazással. Ha nem is tartózkodsz éppen otthon, akkor is előkészítheted az ideális környezetet, mielőtt hazaérnél a munkából vagy sétából. Az alkalmazásban lehetőséged van beállítani a légtisztító bekapcsolásának és kikapcsolásának idejét. Természetesen egyéb hasznos funkciókat is beállíthatsz, mint például a tisztítás sebessége, a szűrő állapota vagy ellenőrizheted a levegőaktuális minőségét is. Amennyiben nem kedveled a mobilalkalmazásokat, úgy egyszerűen szabályozhatod a Concept CA2010 készülékét a kijelzőn található gombokkal vagy a távirányítóval.

Éjszakai mód a minőségi alvásért

Ébredj minden reggel tele energiával, ehhez járul hozzá a Concept CA2010 légtisztító éjszakai üzemmódja, amely automatikusan aktiválódik, hogyha sötét van a szobában, illetve Te magad is aktiválhatod azt manuálisan a SLEEP gomb megnyomásával. A csupán 30 dB-es zajszintjével ideális a hálószobába vagy a gyermekszobába is. Éjszakai üzemmódban a kijelző és a színes háttérvilágítás is kikapcsolnak, így semmi sem zavarhat alvás közben.

Szűrők a tökéletesen tiszta levegőért

A Concept CA2010 légtisztító por-, katalitikus-, szén-, antibakteriális- és HEPA 13-as szűrővel is büszkélkedhet, így gondoskodik a páratlanul tiszta levegőről a helyiségekben. A porszűrő kiszűri a durvább szennyeződéseket a levegőből (por részecskék, hajszálak, állati szőrszálak, pollen és más szennyeződések). A katalitikus szűrő könnyedén bontja szét az ammóniát, benzolt és más káros anyagokat. A szénszűrő magába szívja a toxikus, fullasztó és más veszélyes szagos gázokat és gőzöket, mint például a formaldehid, benzol és cigarettafüst. Az antibakteriális szűrő megszabadul minden baktériumtól és gombától. A HEPA 13-as szűrő 99,9%-os hatékonysággal szűri ki az akár 0,1%-os mikrorészecskéket (por, pollen, füst, baktérium, vírusok, allergének, penész spórák, stb.)

Concept CA2010 UV sugárzással a jobb légminőségért

Az ultraibolya sugárzás többek között javítja a levegő össz-minőségét, amely pedig cserében megszabadul a káros baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól és magába szívja a kellemetlen szagokat is. Mindezt az elektromos kibocsátással éri el, amely növeli a negatív töltésű ionok (az úgynevezett levegő vitaminok) mennyiségét a levegőben, ez pedig jelentősen befolyásolja a levegő minőségét. Ezeknek az ionoknak a száma rendkívül pozitív hatással bír a belégzés minőségére, az emberi elmére, a jobb koncentrációra és a fokozott teljesítményre. Sőt, segíthet még a kellemetlenfejfájásokkal szemben is. Emellett az ionizáló magába szívja a pozitív töltésű por-, vírus- és baktérium részecskéket és megszünteti a cigarettafüstöt is. Mindkét funkciót külön kikapcsolhatod a Concept CA2010 légtisztító készülékén.

PM2,5 részecskék a levegőben

A levegőben található PM2,5 repülő részecskék maximum 2,5 mikrométer átmérőjűek, ezek a részecskék pedig akár 28-szor kisebbek, mint az emberi haj átmérője, és 36-szor kisebbek egy homokszemcsénél. Ezeknek a szennyeződéseknek a belélegzése olyan problémákat okozhat, amely kihat az emberi egészségre.

Perfect Air a tökéletes levegőhöz

Szeretnél tiszta és friss levegőt az otthonodban? Használd ki a Concept márka Perfect Air termékcsaládjának előnyeit.

További információk:


Légkeringés: 350 m3/óra
Alkalmas max. 45 m2-es szobákba
Zajszint: 30-60 dB
Gyerekzár
Szín: fehér/ezüst
Energiafelhasználás: 80 W
Méretek: 400 × 600 × 200 mm


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
80 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
350 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
45 m2 Kész!
Maximális zajszint
60 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Antibakteriális, UV sugárzás Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Megvásároltam a terméket, azonban a párásításhoz a víztartály helyét nem találom, pedig a kiválasztásnál fő szempont volt, hogy párásítóval ellátott berendezést vásároljak, és a leírásban is szerepel ez a funkció. Merre található a tartály?

Kérdések és válaszok: Concept CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal
Kiegészítők: Concept CA2010 Perfect Air Smart HEPA 13-mal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept CA2010 Perfect Air Smart s HEPA 13.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ