Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CONCEPT CK7001

Termékkatalógus
CONCEPT CK7001
3,0 1 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1000 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, 16 program, főzés nyomás alatt, párolás, párolás és lassú főzés, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, kijelző, auto kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok
Kód:  CONMH713 Termékszám:  CK7001

CONCEPT CK7001

Ha olyan konyhai eszközt keresel, amely egyszerre több célra is használható, a Concept CK7001 multifunkciós főzőedény tökéletes választás a számodra! A készülék 6 literes kapacitással és 16 előre beállított programmal rendelkezik. A könnyen áttekinthető LED kijelzőn mindent egyszerűen beállíthatsz. A Concept CK7001 főzőedény esetében a hőmérséklet 80-200°C között tartományban szabályozható, és a főzés késleltetve is indítható. Az edény használható kuktaként, pároláshoz, lassú főzéshez, befőzéshez, rizsfőzéshez és joghurtkészítéshez. Így mindent gyorsan és időtakarékosan elvégezhetsz. 

16 előre beállított program

Gyors és takarékos főzés

6 literes tartály


A Concept CK7001 multifunkciós főzőedény legfontosabb jellemzői

  • A Concept CK7001 multifunkciós edény sokféle célra használható
  • Használható kuktaként, pároláshoz,  lassú főzéshez, befőzéshez, rizsfőzéshez és joghurtkészítéshez
  • Az edényben készült ételek megőrzik természetes ízüket és aromájukat
  • A belső tartály kivehető és tapadásmentes felülettel rendelkezik
  • Könnyen áttekinthető LED kijelző
  • 16 praktikus program
  • Hőmérséklet-szabályozás 80-200°C között
  • A főzőedényt egy praktikus időzítővel is felszerelték
  • Automatikus melegen tartás (Keep Warm)
  • Lassú főzés és sous vide funkció is választható
  • Túlmelegedés elleni védelem és csúszásmentes lábak
  • A Concept CK7001 multifunkciós főzőedény könnyen és gyorsan tisztítható


Multifunkcionális segítőtárs minden otthonba

A Concept CK7001 multifunkciós főzőedény minden háztartásban nagyszerű segítőtárs lehet. A felhasználási lehetőségek igazán széles skáláját kínálja, így több készüléket is képes helyettesíteni. A főzőedény használható kuktaként, pároláshoz, lassú főzéshez, befőzéshez, rizsfőzéshez és joghurtkészítéshez is.  Mostantól nem kell sok felesleges készüléket tartanod otthon, a Concept CK7001 mindent gyorsan és egyszerűen elvégez.

Gyorsabb főzés a Concept CK7001 multifunkciós főzőedénnyel

A Concept CK7001 multifunkciós főzőedény energiatakarékos működésével téged is elkápráztat majd, de nemcsak energiát, hanem időt is megtakaríthatsz. A nyomás alatt történő főzés sokkal gyorsabb, mint a hagyományos módszer. A főzőedény kukta funkciójával mindössze 35 perc alatt ízletes pörköltet vagy gazdag húslevest készíthetsz. A főzés során a hozzávalók megőrzik természetes ízüket és aromájukat. A rövidebb főzési időnek köszönhetően az ételek tápértéke is magasabb marad. A Concept CK7001 főzőedényben készült hús puha, omlós és szaftos lesz.

Rendkívül praktikus programok és funkciók

A könnyen áttekinthető LED-kijelzőn mindent igény szerint beállíthatsz, és 16 praktikus program közül is választhatsz. Így pontosan az adott ételhez illőt választhatod ki. A kijelzőn a lassú főzés és a sous vide funkció is kiválasztható. A Concept CK7001 multifunkciós főzőedény egy praktikus időzítőt is kínál, hőmérséklete pedig  80-200°C közötti tartományban szabályozható. A főzés késleltetve is indítható, az edény pedig automatikusan fenntartja a hőmérsékletet. A készülék melegen tartó (Keep Warm) funkciót is kínál, amelyre automatikusan átvált, amikor a főzési program befejeződik.

Első a biztonság

A Concept CK7001 készülék biztonságos használatát a túlmelegedés elleni védelem és a véletlen elmozdulást megakadályozó, csúszásmentes lábak garantálják. Az edényhez egy kuktafedő is tartozik, amelynek zárja a főzés során aktiválódik. Ez megakadályozza, hogy a nyomás alatt álló edény véletlenül kinyíljon.

A Concept CK7001 főzőedény egyszerűen karbantartható

A Concept CK7001 multifunkciós főzőedény karbantartása egyszerű és gyors. Miután kihűlt, egy nedves ruhával töröld át az edény külső felületét!  A belső edény kivehető, és tapadásmentes felülettel rendelkezik, így az ételek nem fognak leégni benne. A tartály kézzel és mosogatógépben is mosogatható.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Lassú főző, Multicooker, Befőző edény, Joghurtkészítő Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Auto kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Lassú főző, Multicooker, Befőző edény, Joghurtkészítő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Auto kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!
Kiegészítők
Kanál, Mérőedény, Gőzös Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Lábas anyaga
Teflon Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!

Anyag

Belső felület
Tapadásmentes Kész!

Tulajdonságok

Sütésálló
Nem Kész!
Mosogatógépben mosható
Igen Kész!
Fedő
Igen Kész!
Sütőbe rakható fedő
Nem Kész!
Rozsdamentes acél 18/10
Nem Kész!
Levehető nyél
Nem Kész!
Hőindikátor
Igen Kész!
Nem éles fémeszköz használatának lehetősége
Igen Kész!
Típus
Kukta, Fazék, Gőz, Tartósító, Rizsfőző Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Hőindikátor Kész!
Kiegészítők
Fedő, Csúszásgátló fogantyú Kész!

Típus

Típus
Kukta, Fazék, Gőz, Rizsfőző Kész!

Alak

Alak
Ovális Kész!

Élelmiszerek típusa

Élelmiszerek típusa
Levesek Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Minta
Minta nélküli Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Főzés nyomás alatt, Gőzölés, Párolás, Lassú főzés Kész!

Programok száma

Programok száma
16 Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT CK7001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT CK7001. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT CK7001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT CK7001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT CK7001.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ