A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CONCEPT DV7410 XL 180x130 cm

Termékkatalógus
CONCEPT DV7410 XL 180x130 cm
4,5 8 értékelés
Melegítő takaró - 120 W teljesítmény, 3 hőfokozat, automatikus kikapcsolás, mosható és időzítő, kábel hossza: 2,3 m, mélység: 180 cm, szélesség: 130 cm
Kód:  CONVD758 Termékszám:  DV7410

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT DV7410 XL 180x130 cm

Télen mindig fázol? A Concept DV7410 XL melegítő takarónak köszönhetően kellemes melegben vészelheted át a hideg hónapokat! A takaró többek között a fájó hátat és izmokat is segít ellazítani. A bársonyosan puha mikroplüss anyag nagyon kényelmes és kellemes tapintású. A takaró 3 melegítő hőmérséklet-beállítást kínál, amelyet folyamatosan változtathatsz az aktuális igényeidnek megfelelően. A biztonságodat a működés során a túlmelegedés elleni védelem és az automatikus kikapcsolási funkció biztosítja 90 perc folyamatos működés után. A vezérlő eltávolítása után egyszerűen kimoshatod a melegítő takarót a mosógépben.


Kellemes anyag

Mosható

3 hőmérséklet-beállítási szint


A Concept DV7410 XL melegítő takaró legfontosabb jellemzői


  • Enyhíti a hát- és izomfájdalmakat
  • Kellemes és bársonyosan puha mikroplüss anyagból készült
  • A hő egyenletesen oszlik el a teljes felületen
  • A takaró 3 melegítő hőmérséklet-beállítást kínál
  • Biztonsági biztosíték túlmelegedés ellen
  • Automatikus kikapcsolási funkció 90 perc folyamatos működés után
  • A takaró könnyen mosható a mosógépben a vezérlő leválasztása után
  • Gyors bemelegedés
  • Utazásra is alkalmas kompakt méreteinek köszönhetően
  • XL méretek: 180 × 130 cm

A Concept DV7410 XL melegítő takaró megbízhatóan átmelegít

Fáj a hátad és úgy érzed jót tenne neki a meleg? Akkor a Concept DV7410 XL melegítő takaró számodra készült. A melegítő takaró egy pillanat alatt kellemes meleg érzést ad, amely azonnal enyhíti a hátfájdalmat. A hő egyenletesen oszlik el a teljes felületen, amellyel teljes kényelmet és meleget biztosít a használat során. A melegítő takaró segít enyhíteni a kellemetlen hát-, izom- és ízületi fájdalmakat. 3 különböző hőmérsékletszint közül választhatsz, amelyek folyamatosan, szükség szerint változtathatóak. Kompakt méretének köszönhetően magaddal viheted a nyaralódba, munkába vagy akár a hegyekbe.

A Concept DV7410 XL melegítő takaró kellemes anyagból készült

A Concept DV7410 XL melegítő takaró bársonyosan puha mikroplüssből készült anyagával fog örömet okozni, amely nemcsak kellemes tapintású, hanem nagyon puha is. Garantáltan nem akarsz majd kibújni alóla. A vezérlőt egyszerűen leveheted, és az egész takarót bátran kimoshatod mosógépben. A ConceptDV7410 XL melegítő takaró karbantartása valóban nagyon egyszerű és gyors.

Első a biztonság

A biztonság minden termék középpontjában áll. A Concept DV7410 XL melegítő takaró túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, valamint egy automatikus kikapcsolási biztonsági funkcióval is, amely 90 perc működés után kikapcsolja a fűtési funkciót. Ha folytatni szeretnéd a fűtést, csak állítsd a kapcsolót a 0.állásba, amikor is visszaáll, és újra használhatod a Concept DV7410 XL melegítő takarót.

További információk:

  • Méretek: 180 x 130 cm
  • Tömeg: 1,67 kg
  • Teljesítmény: 120 W
  • Feszültség: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
  • Szín: sötétszürke

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Típus
Takaró Kész!
Teljesítményfelvétel
120 W Kész!
Hőmérsékleti beállítások száma
3 Kész!
Kábel hosszúsága
2,3 m Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Típus
Takaró Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
120 W Kész!
Hőmérsékleti beállítások száma
3 Kész!
Kábel hosszúsága
2,3 m Kész!
Minimális hőmérséklet
33 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
48 °C Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Mosható, Időzítő Kész!

Funkciók

Funkció
Auto kikapcsolás, Mosható, Túlmelegedés elleni védelem Kész!

Méret

Mélység
180 cm Kész!
Szélesség
130 cm Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT DV7410 XL 180x130 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT DV7410 XL 180x130 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT DV7410 XL 180 × 130 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ