Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

CONCEPT FR3500

Termékkatalógus
CONCEPT FR3500
5 2 értékelés
Fritőz - forró levegős fritőz, digitális vezérlés, tapadásmentes felület, kijelző, túlmelegedés elleni védelem, mosogatógépben mosható részek, időzítő, hőmérséklet szabályozás és automatikus programok, 8 program, 1500 W teljesítmény, 4,3 l-es űrtartalom, 1 fritőz kosár, 80 - 200 °C között szabályozható hőmérséklet, tömege 4,7 kg, mérete 38,3 × 34,7 × 34,8 cm (Ma×Sz×Mé)
31 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONFR775 Termékszám:  FR3500
CONCEPT FR3500 31 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

CONCEPT FR3500

Szereted az olajban sült ételeket, de szeretnéd egészségesebb módon elkészíteni őket? Akkor a Concept FR3500 forrólevegős sütő tökéletes a számodra. A forró levegő keringetése miatt nincs szükség olaj használatára. Az étel egészségesebb, ízletes és ropogós lesz. A hőmérséklet a termosztát segítségével könnyen beállítható a 80 °C és 200 °C közötti skálán. A Concept olajsütő áttekinthető LED-es érintőképernyővel és praktikus időzítővel rendelkezik. 8 előre beállított program közül választhatsz, amelyek gondoskodnak a kedvenc ételeid egészséges elkészítési módjáról. A sütés mellett a forrólevegős sütőben roston és csőben sütni, valamint grillezni is lehet.

A sütés egészséges módja

8 program

A kosár kapacitása 3,5 l


A Concept FR3500 forrólevegős sütő legfontosabb jellemzői

  • Áttekinthető LED kijelző érintésvezérléssel
  • Elegendő 3,5 literes kapacitás
  • Egészséges ételek olaj használata nélkül
  • A működési elv a forró levegő körkörös áramlásán alapul
  • Az ételek kevesebb kalóriát, koleszterint és zsírt tartalmaznak
  • Kompakt méretek
  • A forrólevegős sütőben roston és csőben süthetsz valamint grillezhetsz is
  • A Concept FR3500 egyszerre több készülék funkcióját is ellátja
  • 8 előre beállított program közül választhatsz 
  • A hőmérséklet 80 és 200 °C között állítható
  • A praktikus időzítő sem hiányzik
  • A receptek a praktikus mini szakácskönyvben találhatók

Egészséges ételek olaj használata nélkül

A Concept FR3500 forrólevegős sütő minden háztartás nagyszerű segédeszköze. Leginkább azt fogod értékelni, hogy olaj nélkül készítheted el az ételeket, így egészségesebb és ropogós ételeket élvezhetsz. A forrólevegős fritőz működésének alapelve a forró levegő körkörös áramlásán alapul, amely biztosítja a kedvenc ételeid egyenletes átsütését. Az ételek kevesebb kalóriát, koleszterint és zsírt tartalmaznak. Ráadásul elkerülheted a hagyományos olajban sütésből eredő kellemetlen szagot. Élvezd kedvenc ételeid egészségesebb és ízletes változatát.

Süss olajban, csőben, grillezz, olvassz ki vagy száríts a Concept FR3500 forrólevegős sütőben

A Concept FR3500 forrólevegős sütő egyszerre több készülék funkcióját is ellátja, így nemcsak sok időt, de helyet is megtakarít a konyhában. A forrólevegős sütőben az olajban sütés mellett csőben és roston sütni valamint grillezni is lehet. A Concept FR3500 olajsütőben kényelmesen készíthetsz ropogós sült krumplit, szaftos grillezett zöldségeket, finom desszerteket vagy csodálatosan ropogós húst. Kompakt méretének köszönhetően a fritőzt bárhová magaddal viheted, és a nyaralódban vagy a hétvégi házadban is egészséges ételeket fogyaszthatsz.

A Concept FR3500 forrólevegős sütő egyszerű és intuitív vezérlése

A Concept FR3500 forrólevegős sütő egyszerű és intuitív kezelőszervekkel rendelkezik, aminek köszönhetően gyerekjáték a gép kezelése. A sütő érintőképernyős LED kijelzővel rendelkezik. 8 előre beállított program közül választhatsz - steak, csirke, tenger gyümölcsei, hal, pizza, sült krumpli, sütés, zöldségek. Egyszerűen csak válassz egy programot, és a Concept olajsütő minden másról gondoskodik. A készülék magától beállítja a sütési időt és a kívánt hőmérsékletet. Hangjelzés tudatja veled, ha a program befejeződött. Szükség esetén a hőmérsékletet kézzel is beállíthatod. A hőmérséklet 80 és 200 °C között állítható. A praktikus időzítő sem hiányzik, amely figyeli a szükséges elkészítési időt.

Első a biztonság

A Concept FR3500 forrólevegős sütő túlmelegedés elleni biztonsági zárral és praktikus, mindig hűvös tapintású fogantyúval rendelkezik. A kivehető kosár kiváló minőségű tapadásmentes felületből készült, amely biztosítja, hogy az ételek nem égnek le. A 3,5 literes kosár kényelmesen elhelyezhető a mosogatógépben. A csúszásmentes lábak megakadályozzák a működés közbeni elmozdulást.

A receptek a mini szakácskönyvben találhatók

A Concept FR3500 forrólevegős sütő csomagjában egy praktikus mini szakácskönyvet is találsz ötletekkel gyors receptekhez.

Paraméterek

Összehasonlít
Típusa
Forrólevegős sütő Kész!
Űrtartalom
4,3 l Kész!
Szín
Fekete, Inox Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!
Teljesítmény
1 500 W Kész!

Sütés típusa

Típusa
Forrólevegős sütő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
4,3 l Kész!

Szín

Szín
Fekete, Inox Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Fritőz kosarak száma
1 Kész!
Minimális hőmérséklet
80 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
200 °C Kész!
Programok száma
8 Kész!
Vezérlés
Digitális Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület, Kijelző, Túlmelegedés elleni védelem, Mosogatógépben mosható Kész!

Méret & súly

Mélység
34,8 cm Kész!
Szélesség
34,7 cm Kész!
Magasság
38,3 cm Kész!
Tömeg
4,7 kg Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes forrólevegős fritőz kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT FR3500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT FR3500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT FR3500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT FR3500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT FR3500.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ