30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Concept KF-1500

Termékkatalógus
Concept KF-1500
Hajformázó - 800-1000W, 2 sebességfokozat, extra gyors felmelegedés, 360 °-ban forgatható tápkábel
Kód:  CONKF009 Termékszám:  KF1500

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept KF-1500

Szép haja van és bizonyos alkalmakhoz gyönyörű frizurát szeretne készíteni? Egy nőnél sem hiányozhat ez a kiváló Concept márkájú hajformázó. Ne aggódjon. Legyen kreatív. Egyszerűen használható, így kiváló választás, akár buliról, akár randiról vagy találkozóról van szó.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyors felmelegedés
  • 2 sebesség és hőfokozat
  • Gomb a jobbra és balra forgatáshoz
  • Beállíthatja a fúvást forgatás nélkül
  • 180 cm-es tápkábel, amely 360 °-ban elforgatható
  • Tömeg: 493 g

Egyedi és gyönyörű frizura

A hajformázó elektromos hálózat segítségével szinte azonnal használható, köszönhetően az erős teljesítményének. Nagyon gyorsan felmelegszik, így mindig lesz még ideje javítani a sminkjén vagy az öltözetén. Két fordulatszám közül választhat. A kefe forgása könnyebbé teszi a hajformázást. A fúvás használható forgás nélkül is. A kábel hossza majdnem 2 méter, így egyszerűen és kényelmesen használható. Ezzel a hajformázóval álmai valóra válnak.

 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Hőmérséklet fokozat
2 Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Szín
Lila Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Hőmérséklet fokozat
2 Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept KF-1500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept KF-1500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept KF-1500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept KF-1500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept KF-1500.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ