Concept KP-3530 Happy hour

Termékkatalógus
Concept KP-3530 Happy hour
4,6 27 értékelés
Szeletelőgép fekete, rozsdamentes acél kés Solingen, 17 cm átmérőjű lapos szakasza beállítások 0-23 mm, triggergomb biztonsági zárral, pro hajlított, biztonsági kapcsoló, teljesítmény 130W
Kód:  ECO100k Termékszám:  8594049736935 Gyártó honlapja:

Concept KP-3530 Happy hour

Elektromos kés a cseh gyártó, a cég Concept, garantálja a tökéletes minőség jó áron. Szeletelő van ellátva, rozsdamentes acél kés a Solingen márka átmérőjű 17 cm, együttműködve az A / C motor teljesítménye 130 W biztosítja a gép tartósságát és minőségét szeletelés mindenféle élelmiszer. Magas komfort és biztonság garantálja több elemből. Fent a ferde lemez állítható kiterjesztés, amellyel szabályozzák a szélessége a szeleteket a tartományban 0-23 mm. Csúszásmentes lábak biztosítják a stabilitást, és ami a legfontosabb a biztonság. Szeletelő jó volt, és az esztétikai, luxus fekete kivitelben lesz a tökéletes mellett a konyhában.

Műszaki adatok:

kés:
Solingen rozsdamentes acél, átmérője 17 cm lap

Beállítása a vágott:
0-23 mm

Jellemzők:
A fém felületén, a lemez és tartó részek szeletelők
Könnyen mosható levehető tartozékok (beleértve a kés)
Start gomb és biztonsági zárral
Profi ferde lemez
biztonsági kapcsoló
Rozsdamentes acél tálca vágott étel: 215 x 195 mm
A / C motor

méretek:
(MaxSzéxMé) 250 x 260 (240 nélkül szán) x 350 mm

Szín:
fekete

Fogyasztás:
130 W

feszültség:
230

Paraméterek

Típus
Elektromos Kész!
Teljesítményfelvétel
130 W Kész!
Max. vágási vastagság
23 mm Kész!
Szín
Fekete Kész!
Fajta
Vágó Kész!

Típus

Típus
Elektromos Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
130 W Kész!
Max. vágási vastagság
23 mm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fajta

Fajta
Vágó Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept KP-3530 Happy hour Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept KP-3530 Happy hour. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept KP-3530 Happy hour. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept KP-3530 Happy hour. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept KP-3530 Happy hour.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ