AP+ nový vizuál Shop roku

CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, függőleges

Termékkatalógus
CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, függőleges
4,4 3 értékelés
Ruhagőzölő - 1800 W teljesítmény, 40 g/perc gőzteljesítmény, gyorsmelegítés, 1500 ml-es tartály, kábel hossza 1,8 m, fekete kivitel
Kód:  CONNO062 Termékszám:  NO8010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, függőleges

A függőleges ruhagőzölővel könnyen és gyorsan ápolhatod textíliáid

A ruhák és egyéb textíliák ápolásának nem feltétlenül kell hosszadalmas és fárasztó tevékenységnek lennie, amely nehéz vasalóval és terjedelmes vasalódeszkával jár. A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER függőleges ruhagőzölővel könnyen, gyorsan és hatékonyan ápolhatod az összes textíliát. A forró gőz megbízhatóan eltávolítja a baktériumokat és a szagokat a ruhákból. 3 teljesítményszint áll rendelkezésedre, a legmagasabb szint 40 g/perc. A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER akár 40 percig is működhet egyetlen töltéssel. A tartozékok között egy praktikus kefét is találsz, amelytökéletes az erősebb szövetek kezeléséhez, és segítségével megszabadulhatsz a szöszöktől valamint a háziállatok szőrétől is. Javasoljuk, hogy a ruhagőzölő tartályát desztillált vagy demineralizált vízzel töltsd fel a vízkő kialakulásának megelőzése érdekében.

3 fokozatú gőzteljesítmény

Minden típusú szövethez alkalmas

A CONCEPT NO8010 felfrissíti és fertőtleníti ruháid

A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER függőleges ruhagőzölő legfőbb jellemzői

  • Függőleges ruha- és szövetgőzölő
  • A termék egyszerű, gyors és kíméletes megoldást kínál a legtöbb szövet ápolására
  • A hatékony gőz megbízhatóan távolítja el a baktériumokat és a kellemetlen szagokat
  • A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER felfrissíti és kisimítja a ruhák gyűrődéseit
  • A gőzkibocsátás 3 fokozatban történik
  • A maximális érték 40 g/perc
  • A CONCEPT NO8010 ruhagőzölőt célszerű demineralizált vagy desztillált vízzel feltölteni a vízkő kialakulásának megelőzése érdekében
  • A csomag egy kefés tartozékot is tartalmaz, amely a erősebb szövetek gőzölésére, valamint a szöszök és az állati szőrök eltávolítására szolgál
  • A nadrágok és kabátok egyszerű és gyors kezeléséhez is rendelkezik kiegészítővel

A CONCEPT NO8010 ruhagőzölővel minden szövetet gyorsan és kíméletesen ápolhatsz

A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER gőzölővel minden típusú textíliát, még a legfinomabbakat is gőzölheted. A folyamatos, 40 g/perc  gőzkibocsátást a készülék 1800 W-os teljesítménye teszi lehetővé. Ennek a teljesítménynek köszönhetően a CONCEPT NO8010 ruhagőzölő megbízhatóan kisimítja a ruhák gyűrődéseit és ráncait. A gép mindössze 45 másodperc alatt használatra kész, és 3 gőzteteljesítmény közül választhatsz. A CONCEPT NO8010 függőleges gőzölő üzemideje legfeljebb 40 perc. 

A CONCEPT NO8010 megszabadítja a ruhákat a baktériumoktól és a szagoktól

A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER által termelt forró gőz hatékonyan távolítja el a szagokat és a baktériumok akár 99%-át a ruhákból. A gőzölővel könnyedén kisimíthatod függönyeid és drapériáid anélkül, hogy le kellene venned őket. A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER természetesen más textíliák, például takarók, párnák, plüssjátékok vagy kanapéhuzatok felfrissítésére is használható.

A CONCEPT NO8010 praktikus kefés tartozékkal rendelkezik

Annak érdekében, hogy a CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMERrel erősebb anyagokon is jó eredményeket érjen el, egy kefés tartozékot is találsz a csomagban. Használat során a gőz jobban behatol a szövetekbe, és kisimítja a gyűrődéseket illetve a ráncokat. A tartozék segít megszabadítani a ruhákat a szöszöktől és a háziállatok szőrétől is.

Élére vasalt ruhák gyorsan és egyszerűen

A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER ruhagőzölő tartozékai között egy olyan kiegészítőt is találsz, amellyel nadrágok vagy kabátok számára készíthetsz hajtást gyorsan és egyszerűen.

A forgó akasztó lehetővé teszi a könnyű használatot

A CONCEPT NO8010 teljesen elforgatható, teleszkópos rúddal ellátott akasztóval rendelkezik, így igényeid szerint forgathatod és állíthatod a magasságot. A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER állványra több akasztót is gond nélkül felakaszthatsz, és pillanatok alatt gőzölheted őket.

A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER ruhagőzölővel könnyű dolgozni

A CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER használata előtt töltsd fel a tartályt desztillált vagy demineralizált vízzel, amelynek előnye, hogy a párolgás során nem képződik vízkő. Ezután kapcsold be a CONCEPT NO8010 készüléket, és 45 másodperc múlva már gőzölhetsz is. Ha végeztél, a gőzölő könnyen összecsukható, és szobainasként használható.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Teljesítmény
1 800 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
1 800 W Kész!
Gőzkibocsátás
40 g/perc Kész!

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma
1 500 ml Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, függőleges Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikální. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER, vertikálny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT NO8010 PERFECT STEAMER - vertikal.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ