A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Concept PC-5040

Termékkatalógus
Concept PC-5040
4,2 19 értékelés
Kenyérsütő - 2 gluténmentes programmal, 2 dagasztókar, 750-1250 gramm tészta készítéséhez, 12 előre beállított program, 1 tapadásmentes kivehető forma: szögletes, a programok leírását megjelenítő LCD-kijelző, késleltetett indítás akár 12 óra, melegen tartás funkció 60 percig
Kód:  ECO100n Termékszám:  PC5040 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept PC-5040

Praktikus kenyérsütő, amely lehetővé teszi, hogy minden nap élvezze a  friss pékárut. Köszönhetően 12 órás időzítőnek, a sütés pontosan  az előre beállított időpontban kezdődik. A kenyérsütő fontos jellemzője az alacsony zajszint, így hagyhatja éjszaka sütni, hogy reggel élvezhesse a friss és illatos kenyeret. A sütési folyamat teljesen automatizált, csak helyezze be a hozzávalókat, és válassza ki a megfelelő programot.

A készülék változatos programokkal rendelkezik, így a különböző kenyerek mellett torták, piték, tekercsek tésztájának elkészítéséhez és sütéséhez, vagy lekvárok, befőttek és kompótok készítéséhez is használható. A sütőgép 750 gramm - 1250 gramm tésztasúlyhoz van kialakítva. A tapadásmentes felületű sütőedény 2 dagasztókarral van felszerelve, amik a tészta tökéletes feldolgozását teszik lehetővé. Az edény mosogatógépben mosható. 

Ha sütés befejeződött, a gép egy különleges melegentartó funkcióba kapcsol, ami melegen tartja a kész pékárut még 60 percen keresztül. A kezelési útmutató izgalmas recepteket is tartalmaz, így már a kézhezvételkor nekiláthat a finomabbnál finomabb péktermékek elkészítésének.


Műszaki adatok:

Tömege tésztához:
750 g - 1250 g

Sütőforma:
tapadásmentes, négyzet alakú, cserélhető
mosogatógépben mosható

Jellemzők:
Két dagasztó lapát
Nagy LCD kijelző, amely megjeleníti a programok leírását
nagy ablak
Csúszásmentes lábak
Mérőskálával ellátott edény

Speciális jellemzők:
gluténmentes kenyér sütés + lekvárok, dzsemek és kompótok készítése + tészta előkészítése
12 előre beállított program
Késleltetett indítás akár 12 órával később
Melegentartó funkció 60 percig

Választható opciók a kenyér héjának keménységére:
könnyű, közepes, sötét

Méretek:
430 x 280 x 280 mm (Szé x Ma x Mé)

Kábelhossz:
80 cm

Tömeg:
5,9 kg

Szín:
fehér

Teljesítmény:
850 W

Feszültség:
220-240 V




 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Töltet tömege
1 250 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Töltet tömege
1 250 g Kész!
Horgok száma
2 db Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept PC-5040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept PC-5040 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept PC-5040. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept PC-5040. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept PC-5040.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ