30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Concept PO2020 PERFECT SKIN

Termékkatalógus
Concept PO2020 PERFECT SKIN
4,0 4 értékelés
Vasaló - arcbőr ápoló készülék, relaxáló kozmetikai terápia, hideg és meleg váltakozása, ellazít, nyugtat, elősegíti az ápoló készítmények felszívódását, 2 mód: Hot (42°C), Cool (6°C), vibráció, jelzőfény, töltés: indukciós töltő, USB kábel, automatikus kikapcsolás 2 perc után, vízálló: nem, feszültség: 5 V, teljesítmény: 2,5 W, akkumulátor: Li-Ion, töltési idő: 5-7 óra, tömeg: 0,14 kg, méretek: 16,5 x 5,5 x 4,5 cm, szín: gyöngyfehér + rosegold
Kód:  CONCS327 Termékszám:  po2020

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept PO2020 PERFECT SKIN

Élvezd az eredményes és kellemes bőrápolást az otthonod kényelméből. A Concept PO2020 PERFECT SKIN tisztító készletnek hála nagyszerű relaxálásban és regenerálódásban lehet részed. A készülék hatékonyan lazítja el és nyugtatja meg a bőrt és segíti a kozmetikumok felszívódását is. 2 üzemmód áll a rendelkezésedre, ezek a Hot (42 °C) és a Cool (6 °C). A készülék vibrációs technológiát alkalmaz, amelyet aktiválhatsz Hot és Cool üzemmódban egyaránt. A hideg és a meleg váltakozásával kellemes masszázst élvezhetsz az arc fokozott vérkeringése mellett. A Concept PO2020 PERFECT SKIN praktikus két perces időzítővel rendelkezik, amely védi a készüléket a véletlen lemerüléstől is.


Minden bőrtípusra

A hideg és meleg váltakozása

Rezgés


A Concept PO2020 PERFECT SKIN tisztítókészlet főbb jellemzői

  • Elegáns kivitel rózsaarany elemekkel
  • Zavartalan kozmetikai kezelés
  • Hideg és meleg váltakozása Hot (42 °C) és Cold (6 °C) móddal
  • Minden bőrtípusra
  • Ellazít és megnyugtat
  • Segíti a kozmetikumok felszívódását
  • Kellemes masszázs és jobb vérkeringés az arc területén
  • Praktikus 2 perces időzítő
  • A hő általánosságban segít megnyitni a pórusokat
  • A hideg érzékeny bőrűeknek is megfelelő
  • Az integrált Li-Ion akkumulátort USB-kábellel 5-7 óra tölti fel

Élvezd a kedvenc szalonod kezeléseit a Concept PO2020 készlettel

A Concept PO2020 PERFECT SKIN tisztítókészlet nélkülözhetetlen segítséget nyújt a fürdőszobában. Lazulj el és élvezd a zavartalan kozmetikai kezelést, amely kényezteti nemcsak a bőrödet, hanem a lelkedet is. A kellemes pihenés közben gyönyörűen kipihent bőrre tehetsz szert. A hideg és a meleg váltakozásával fokozódik a bőröd vérkeringése illetve az jobban felszívja a kozmetikumokat. Egyszerűen nyomd meg a gombot és válassz a 6 °C-42 °C-os hőmérséklettartományból. A Concept PO2020 PERFECT SKIN készüléke olyan vibrációs technológiát alkalmaz, amely elérhető Hot és Cool módokban is. Ennek hála kellemes masszázst élvezhetsz az arc fokozott vérkeringése mellett. A készüléket használhatod minden nap, minden bőrtípus számára alkalmas.

A HOT funkció 42 °C-ra melegít

A Concept PO2020 PERFECT SKIN olyan HOT funkcióval bír, amely kényelmes hőterápiával ér el gyengéd hatást a bőrödön. Általánosságban a hő segít megnyitni a pórusokat, fokozza a vérkeringést az arc területén illetve ellazítja az arc izmait. A Concept PO2020 PERFECT SKIN egyetlen pillanat alatt melegszik fel akár 42°C-ra. Miután lekezelted az arcodat, használd a kedvenc arckrémedet vagy szérumodat. Használd a Hot vagy a Hot+ rezgő módot a készüléken a kellemes masszázs eléréséhez. Gyengéd mozdulatokkal haladj végig a készülékkel az arcodon és a nyakadon. A pórusaid így jobban képesek felszívni a kozmetikumok fontos hatóanyagait. Mostantól Te is elérheted a mélyen táplált és kipihent bőrt az otthonod kényelméből. Amennyiben a bőrödnek alapos tisztításra van szüksége, használd a hőterápiát, amely megnyitja a pórusokat az arctisztitó alkalmazása előtt.


Nyugtató hatású hideg

Élvezd a hideg nyugtató hatását, amely nagyszerű választás a bőrápolás utolsó lépéseként. A Concept PO2020 PERFECT SKIN egyetlen pillanat alatt éri el az akár 6°C-os hőmérsékletet, amely összehúzza a pórusokat. A gyors lehűléssel megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát. Emellett jelentős mértékben kiküszöböli a sötét karikákat a szem alatt illetve elősegíti a bőr méregtelenítését. A bőr gyönyörűen rugalmas és ragyogó lesz. A hideg emellett alkalmas az érzékeny bőrű, kipirosodásra hajlamos személyek számára is. A Concept PO2020 PERFECT SKIN készülék hideg hatásával a bőr megnyugszik és újra visszatér a normál állapotába.

Intelligens időzítő a 2 perc tisztításhoz

A Concept PO2020 PERFECT SKIN készüléke praktikus időzítővel figyeli meg az arc tisztításához szükséges optimális időt a legjobb eredmények eléréséhez. Ugyanakkor nem kell aggódnod, hogy a készülék lemerülne használat közben. Az időzítőt két percre állíthatod be.

Minőségi feldolgozású arcápoló készülék

A Concept PO2020 PERFECT SKIN Téged is lenyűgöz könnyű kialakításával és ergonomikus formájával, amely lehetővé teszi könnyű és kényelmes használatát. Beépített Li-Ion akkumulátorral működik, USB kábellel töltheted fel. A készülék működésének intenzitását fényjelzés kíséri, amely figyelmeztet, ha eljött az ideje az újratöltésnek.

Elegáns dizájn rózsaarany elemekkel

A Concept PO2020 PERFECT SKIN arcápoló készülék a Perfect Skin sorozat modellje, lenyűgöz nemcsak funkcionalitásával, hanem kifinomult, rózsaarany elemekkel díszített fehér designjával is. A termékcsalád többi darabja is elnyeri a tetszésedet.


Paraméterek

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
Lítium-ion akkumulátor Kész!
Típus
Tisztítókészlet Kész!
Típus
Vibrálós Kész!
Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
Lítium-ion akkumulátor Kész!

Típus

Típus
Tisztítókészlet Kész!

Típus

Típus
Vibrálós Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!
Funkciók
Fűtés Kész!
Üzemmódok száma
2 Kész!

Anyag

Ház anyaga
Műanyag Kész!
Tartozék anyaga
Szilikon Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel Kész!
Kiegészítők száma
1 db Kész!

Méretek

Magasság
165 mm Kész!
Szélesség
55 mm Kész!
Mélység
45 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
140 g Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
1 db Kész!
Töltési idő
5 óra Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept PO2020 PERFECT SKIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept PO2020 PERFECT SKIN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept PO2020 PERFECT SKIN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2020 PERFECT SKIN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT PO2020 PERFECT SKIN.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ