30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept RK3200

Termékkatalógus
Concept RK3200
4,8 12 értékelés
Vízforraló - rozsdamentes acél, 1,7 literes űrtartalom, színes LED háttérvilágítás vízjellel, automatikus kikapcsolás
Kód:  CONRK030 Termékszám:  RK3200

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK3200

Váratlan csillag a konyhai segédeszközök között. A Concept RK3200 elektromos vízforralója a bekapcsolást követően különféle színekben pompázik. A készülék vízforralás közben, az egyre emelkedő hőmérsékleti fokoknak megfelelően változtatja színét, a kéktől kezdve a lilán át, egészen a pirosig.  A vízforraló talpazata 360 °-ban elforgatható, sokkal kényelmesebbé téve ezáltal a termék kezelhetőségét. A kanna vízzel történő feltöltése rendkívül egyszerű: csak nyomd meg a gombot, a nagy fedél pedig automatikusan felnyílik. A szűrő, amely védi a készüléket a vízkő ellen, kivehető, ezáltal egyszerűbb tisztítást biztosít. A Concept RK3200 vízforralója kettős védelmi rendszerrel lett ellátva: a kívánt hőmérséklet elérésekor a készülék automatikusan kikapcsol, illetve üres állapotban nem kapcsolható be.

Legfontosabb jellemzők

  • 1,7 literes űrtartalom
  • Színes LED háttérvilágítású liter-beosztás
  • Modern kivitelezés
  • Kiváló minőségű és nagy ellenállású műanyag
  • Kétszeres biztonsági rendszer
  • Automatikus kikapcsolás
  • Védelem a víz nélküli működés ellen

Paraméterek

Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK3200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK3200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK3200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK3200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK3200.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ