Akvizice ApF HU Shop roku

Concept RK3222

Termékkatalógus
Concept RK3222
Vízforraló - rozsdamentes acélból, 1,7 literes, 360°-ban forgatható, STRIX csatlakozó, automatikus kikapcsolás, vízszint jelölő, kattintásra nyíló fedél, bézs színű
Kód:  CONRK034 Termékszám:  8595631003206 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK3222

A Concept RK3222 cseh vízforraló hasznos segítőtárs minden otthonban, ahol egy csésze kávé vagy tea szükséges része a mindennapi életnek. Ez az egyszerű tervezésű, bézs színű vízforraló mindazok igényeinek megfelelő, akik nagy hangsúlyt fektetnek a magas színvonalú, könnyen használható és kis költségű termékek használatára. A készülék kényelmes kezelése közé tartozik többek között a gombnyomásra nyitható fedél, a vízszint jelölő, vagy akár a forgatható talp, amely lehetővé teszi, hogy a kannát bármilyen irányból visszahelyezzük. 1,7 literes űrtartalma miatt a nagycsaládosok igényeinek is megfelel.

A Concept RK3222 elektromos vízforraló főbb előnyei

  • űrtartalom: 1,7 liter
  • kiváló minőségű rozsdamentes acél
  • vízszint jelölő
  • kétszeres biztonsági védelem
  • Strix csatlakozó
  • automatikus kikapcsolás
  • a fedél egy gombnyomásra nyílik
  • 360°-ban forgatható kanna
  • működést jelző lámpa
  • praktikus és karcsú kialakítás
  • bézs színű

Első a biztonság

A Concept márka elsősorban a tökéletes biztonságra törekszik -ezért ezt a vízforralót is kettős biztonsági védelemmel látták el. A gőz biztosíték garantálja, hogy a kanna automatikusan kikapcsoljon amikor a víz felforrt. A termikus biztosíték pedig éppen ellenkezőleg megakadályozza, hogy a kanna bekapcsolható legyen a szükséges vízmennyiség nélkül. A hosszabb élettartamról még a brit minőségi csatlakozó a Strix, illetve a kiváló minőségű rozsdamentes acél gondoskodik, amelyből a Concept RK3222 is készült.

Paraméterek

Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK3222 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK3222. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK3222. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK3222 Wasserkocher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK3222 Wasserkocher.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ