A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Concept RK3292 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, BLACK

Termékkatalógus
Concept RK3292 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, BLACK
5 4 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,7 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikus fedélnyílás, automatikus kikapcsolás, szűrő, működésjelző lámpa, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, forgótalp, rejtett spirál, hőbiztosíték, vízszint jelző és kábeltartó rekesz, szűrő: eltávolítható, fekete
Kód:  CONRK867 Termékszám:  RK3292

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK3292 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, BLACK Megszűnt

Concept RK3292 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, BLACK

A Concept RK3292 vízforraló csodásan mutat majd a konyhádban a prémium minőségű, fekete rozsdamentes acél kialakításával, amely egyúttal a vízforraló készülék hosszú élettartamáról is gondoskodik. A vízforraló térfogata 1,7 liter, amellyel könnyedén készíthetsz akár 7 csésze forró italt is a látogatóidnak. A háromszoros biztonsági rendszerérdeme, hogy a készülék automatikusan kikapcsol, amikor elérte a forráspontot, amikor eltávolítod az alapról vagy hogyha véletlenül üresen kapcsolod be. A vízforraló oldalán található vízszintjelzővel mindig tudni fogod a benne található pontos vízmennyiséget. A Concept RK3292 vízforraló 2200 W-os teljesítményével gyorsan készíti el számodra avizet.

OTTER márkájú csatlakozó

Minőségi kivitelezés

3 féle dizájn

Concept RK3292 vízforraló főbb jellemzői 

  • A vízforraló maximális térfogata 1,7 liter
  • Concept RK3292 letisztult, fekete színű rozsdamentes acél kivitellel
  • Forgóalap tárolóval a hálózati kábelnek
  • Teljesen kivehető és mosható szűrő a vízkőlerakódások ellen
  • Rejtett fűtőelemmel
  • A Concept RK3292 BLACK csúszásgátló lábakkal rendelkezik

A Concept RK3292 vízforraló nagyon praktikus

A Concept RK3292 vízforraló térfogata 1,7 liter, ezzel egyetlen megtöltéssel 7 csésze italt készíthetsz. A kanna oldalán található vízszintjelzővel mindig tisztában leszel a benne található víz mennyiségével. A Concept RK3292 vízforraló rozsdamentes acél kialakítása nagyszerű ellenállást nyújt a készüléknek. Minden egyes alkalommal, amikorbekapcsolod a Concept RK3292 vízforralót, az kéken világít.

Minőségi OTTER csatlakozóval

A Concept RK3292 BLACK vízforraló esetében biztosan nagyra értékeled majd az OTTER márkájú csatlakozót. Ez a csatlakozó ugyanis garancia a prémium minőségre és a vízforraló hosszú élettartamára.

A Concept RK3292 BLACK vízforraló használata könnyű

Ints búcsút a vízkőlerakódásoknak, amelyet a készülék sima aljában található rejtett fűtőszálnak köszönhetsz, hiszen megkönnyíti a vízforraló belsejének tisztítását. Azonban, hogyha bármilyen lerakódás keletkezik a Concept RK3292 BLACK vízforralóban, az eltávolítható szűrő kiszűri ezeket a szennyeződéseket. Ezt pedig bármikor megtisztíthatod.A Concept RK3292 BLACK vízforraló egy gombbal biztosítja a fedél könnyű nyitását illetve széles nyílással a víz kényelmes betöltését. A kannát bármilyen szögben elhelyezheted a teljesen forgó alapon, amely még a kábelt is könnyedén tárolja számodra.

A Concept RK3292 BLACK gondoskodik a biztonságodról

A háromszoros biztonsági rendszernek hála a Concept RK3292 BLACK vízforraló automatikusan kikapcsol, amikor elérte a forráspontot, amikor eltávolítod az alapról vagy hogyha véletlenül üresen kapcsolod be. A Concept elektromos vízforraló stabilitásáról a gumírozott csúszásmentes lábak gondoskodnak.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK3292 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RK3292. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK3292 Rýchlovarná kanvica nerezová 1,7 l, BLACK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ