0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

CONCEPT RK3340 INTUITIVE

Termékkatalógus
CONCEPT RK3340 INTUITIVE
1,6 13 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 1500 W energiafogyasztás, duplafal, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző
29 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONRK369 Termékszám:  RK3340

CONCEPT RK3340 INTUITIVE

Minőségi és kifinomult elektromos vízforralót keresel? Ebben az esetben a Concept RK3340 INTUITIVE minden bizonnyal elnyeri a tetszésedet! A fekete vízforraló minden otthonban jól mutat. A Concept RK3340 INTUITIVE elegendő kapacitással rendelkezik egyszerre akár 7 csésze víz felforralásához, így nagyobb családok számára is alkalmas. A vízforraló előnye a brit STRIX márkájú központi csatlakozó, amely hosszú élettartamot biztosít a készüléknek. A biztonságodról egy dupla védelmi rendszer gondoskodik, amelynek köszönhetően a vízforraló működése rendkívül egyszerű és biztonságos. Emellett lehetőséged nyílik a hőmérséklet szabályzására is 5 fokozatban - 40 ° C, 60 ° C, 80 ° C, 90 ° C és 100 ° C


Design

Cool Touch felület

Hőmérsékletszabályozás


A Concept RK3340 INTUITIVE, 1,7 l vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló elegáns fekete kivitellel büszkélkedhet
  • Forralj fel egyszerre akár 7 csésze vizet
  • Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló hőmérsékletszabályozási lehetőséggel
  • A KEEP WARM funkció akár 12 órán keresztül melegen tartja a vizet
  • A vízforraló speciális Cool Touch felülettel lett ellátva
  • Brit STRIX márkájú központi csatlakozó
  • A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló forgatható alja megkönnyíti a kezelést
  • Kétszeres védelmi rendszer

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló minden háztartásban jó szolgálatot tesz

Ha stílusos vízforralót keresel, akkor a Concept RK3340 INTUITIVE-ot neked találták ki! Első pillantásra le fog nyűgözni kifinomult, vonzó fekete megjelenésével és digitális kijelzőjével, amely tökéletesen illik konyhád kialakításához. A Concept RK3340 INTUITIVE vízforralóval egyszerre akár 7 csészényi vizet is felforralhatsz.

Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló hőmérsékletszabályzási lehetőséggel

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló egyik fő előnye kétségtelenül a hőmérsékletszabályzás, amelyet kényelmesen, 5 lépésben állíthatsz be 40 °C-ra, 60 °C-ra, 80 °C-ra, 90 °C-ra és 100 °C-ra. Mindig megadhatod az ital kívánt hőmérsékletét. Emellett bizonyára értékelni fogod a hőszabályozást például bébiétel esetén, amelyet alacsony hőmérsékleten kell elkészíteni. A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló továbbá praktikus KEEP WARM funkcióval is rendelkezik, amely 12 órán keresztül folyamatosan újramelegíti a vizet.

STRIX központi csatlakozó

A brit STRIX márka központi csatlakozója meg fog győzni a Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló minőségéről, ugyanis hosszú élettartalmat biztosít a készülék számára. Ugyanakkor megkönnyíti a Concept RK3340 INTUITIVE ráhelyezését az alapra.

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforralókat speciális Cool Touch felülettel látták el

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló testét pontosan úgy tervezték meg, hogy ne égesd meg magad a használata során. A készüléket egy speciális Cool Touch felülettel látták el, amely bármilyen érintésre biztonságos hőmérsékletet garantál.

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló egyszerű kezelése

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló úgy rakták össze, hogy a kezelése a lehető legegyszerűbb legyen. Ideális formájú nyakával egyszerűen öntheted ki a vizet a csészékbe. A fogantyún elhelyezett gombbal könnyen és gyorsan nyithatod ki a vízforraló fedelét, amely kényelmesen és teljesen levehető. A forgatható aljnak köszönhetően nem kell aggódnod a Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló elhelyezése miatt. A kancsó belsejében található vízjelzés révén mindig tisztában lehetsz a víz aktuális mennyiségével.

Biztonság mindenek előtt

A dupla biztonsági rendszer gondoskodik a biztonságodról a Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló használata közben. Garantálja, hogy a Concept készüléke automatikusan kikapcsol, amikor a benne lévő víz elérte a forráspontot. Az RK3340 INTUITIVE vízforraló abban az esetben is kikapcsol, ha nincs benne több víz.


Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
1 500 W Kész!
Szűrő típusa
Nincs Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT RK3340 INTUITIVE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RK3340 INTUITIVE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT RK3340 INTUITIVE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT RK3340 INTUITIVE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT RK3340 INTUITIVE.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ