30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Concept RK4066

Termékkatalógus
Concept RK4066
4,5 112 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,8 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: üveg, szűrő, led világítás, forgótalp és teaszűrő, fekete színben
Kód:  CONRK049 Termékszám:  RK4066

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK4066

60°C-100 ° C
Színes háttérvilágítás
Teaszűrő
Concept RK4066

Tökéletesen láthatod amit készítesz

A Concept RK4066 egészségre ártalmatlan boroszilikát üvegből készült, amely ellenáll a foltoknak. A gondtalan vízkitöltés érdekében a vízforraló nyaka rozsdamentes acéllal megerősített. A Concept RK4066 előnye a hőmérséklet szabályozása. A hőmérsékletet 60°C, 70°C, 80°C, 90°C vagy 100°C-ra állíthatod be. A Concept RK4066 hangjelzéssel rendelkezik, amely figyelmeztet ha felforrt a víz.

A tea szerelmeseinek

A tea és a minőségi kávé szerelmesei értékelni fogják a praktikus szűrőt. A szűrővel sok munkát és időt takaríthatsz meg, hiszen az italt közvetlenül a vízforralóban készítheted el. Miután a vizet a kívánt hőmérsékletre forraltad, elegendő, ha teát vagy kávét helyezel a szűrőbe.

Concept RK4066
Concept RK4066

60°C és 70°C

Ha naponta többféle bébiételt és italt kell készítened kisgyermeked számára, biztosan értékelni fogod, hogy a vízforraló hőmérsékletét 60°C-ra is beállíthatod. A vízforraló ezen a hőmérsékleten zölden világít. Ha 70 °C-ra melegíted a vizet, a Concept RK4066 kék színnel világít majd.

80°C és 90°C

Ha sárga vagy zöld teát készítesz, a vízforraló narancssárgán világít. A lila az inspiráció színe. Használd a fantáziád és készíts páldául instant kávét, amelyhez a 90°C-os hőmérséklet az ideális.

Concept RK4066
Concept RK4066

100°C és a KEEP WARM funkció

Török kávé esetén az ideális hőmérséklet 100°C körül van. Ezen a beállított hőmérsékleten a Concept RK4066 vízforraló pirosan világít. A Concept RK4066 KEEP WARM funkcióval is rendelkezik, amely gondoskodik a hőmérséklet fenntartásáról. Csak nyomd le három másodpercig az on/off gombot, ezután a piros LED villogni kezd. A Concept RK4066 2 órán át megtartja a víz hőmérsékletét. A termosztát azonnal bekapcsol, ha a víz hőmérséklete 85°C alá csökken.

Kényelem, biztonság és karbantartás

A Concept RK4066 széles nyakának köszönhetően a víz könnyedén be- és kiönthető a kannába. A Concept RK4066 háromszoros biztonsági védelemmel rendelkezik. A potenciális kockázatokat önmaga kíséri figyelemmel: a kívánt hőmérséklet elérésekor automatikusan kikapcsol, továbbá nem engedi kifutni a vizet, és a talpról való levétel, majd visszahelyezés után sem kapcsolódik be. A termék fedele egyszerűen, a rajta található praktikus gomb megnyomásával nyitható fel.

Concept RK4066

Paraméterek

Design
Klasszikus Kész!
Anyag
Üveg Kész!
Űrtartalom
1,8 l Kész!
Tulajdonságok
Szűrő, LED világítás, Forgótalp, Teaszűrő Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,8 l Kész!
Tulajdonságok
Szűrő, LED világítás, Forgótalp, Teaszűrő Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RK4066 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK4066. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RK4066. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RK4066. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept RK4066.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ