30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Concept RM-5000 Momento

Termékkatalógus
Concept RM-5000 Momento
Konyhai robotgép Fogyasztás 650W, bolygórendszer, két serpenyő, egy turmixgép, húsdaráló és állítsa graters, keverő tartály térfogata 4 liter, 1,5 literes tartály vágás
Kód:  CON002a01 Termékszám:  RM5000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept RM-5000 Momento

Ez a nagy élelmiszer-feldolgozó, teljesítmény 650 W tehetünk, hogy készítsen a különböző típusú tészta, felvert tojásfehérjével, tejszínnel, darálás, rács zöldségek, burgonya, gyümölcs, keverés levesek, mártások, tört stb A kiegészítő egy négy literes rozsdamentes acél és műanyag tálba. Ez időt takarít meg elkészítésekor a különböző ételeket. Te biztosan értékelni fogják a fedél átlátszó műanyag, ami megakadályozza, hogy ömlesztett nyersanyagok elmenekülni a tálat elején dagasztás. Négy különböző graters viszont egy tökéletesen reszelt bármely alapanyag vagy őrölni a hús három cserefelépítményekre. Könnyíti meg a munkát a praktikus többfunkciós robot, a híres cseh márka Concept.  

A fő előnyök

  • gazdag tartozék készlet
  • két konténer
  • hatfokozatú
  • egyszerű kezelhetőség
  • egyszerű tisztítás

nagy eredmények

Élelmiszer-feldolgozó használni képes cserélhető betétek készíteni különböző típusú élelmiszerek.Cserélhető berendezés csiszoló hús három különböző méretű lyukak lehetővé teszi, hogy őrölni a hús, ha szükséges. Sűrű szűrő segítségével, például őrlés nyersanyagok piték, közepes szűrővel húst fasírt és a szita a legnagyobb lyukak kell készíteni a keverék kolbász.Felkészülés zöldség vagy gyümölcs saláták, burgonya vagy zsemlemorzsa fog fordulni könnyű négy struhadlům. Ha elkészíti a tésztát, és értékelik a planetáris keverő rendszer és az A-verő, hogy fel van szerelve egy gumi spatulával kaparjuk anyagot a érfalat. Amikor keverés forró levest ismét kihasználják hőálló üveg tartály térfogata 1,5 liter. Az előnye, hogy ez a praktikus eszköz a könnyű tisztítás, beleértve a mosás opció meghatározott részei mosogatógépben.

tartozékok

  • kelt tészta habverővel sűrű tésztává
  • A-habverő spatulával szivaccsal és krémek
  • ballon habverővel a fehérek és a tejszín
  • húsdaráló három cserélhető adapterek különböző grind
  • turmixgép, egy pohár hőálló edény térfogata 1,5 l tökéletesen illeszkedő fedél
  • reszelő készlet négy kiterjesztések: finom tészta, bruttó tészta, szelet, burgonya palacsinta
  • rozsdamentes tartály
  • műanyag tartály
  • átlátszó fedél nyitó hozzáadására összetevők
  • nyomólemez

Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
4 l Kész!
Teljesítmény
650 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RM-5000 Momento Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RM-5000 Momento. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept RM-5000 Momento. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept RM-5000 Momento. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept RM-5000 Momento.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ