A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Concept RM7010 1200W ELEMENT

Termékkatalógus
Concept RM7010 1200W ELEMENT
4,4 23 értékelés
Konyhai robotgép - bolygókeverő, fokozatmentes vezérlés, teljesítmény 1200 W, belső fogaskerék anyaga fém, tál térfogata 5 l, tál anyaga rozsdamentes acél, sebesség 5, külső borítás anyaga műanyag, pulse gomb (turbó), habverő, keverő és dagasztó, tömege 6,8 kg, keverő habverő, kolbásztermékek töltésére szolgáló tartozék, dagasztókar, gömbhabverő, keverő, húsdaráló, dobreszelő és tartály, fehér színű, átlátszó fedél, az egyes alkatrészek mosogatógépben moshatók, működést jelző lámpa
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONKR010 Termékszám:  RM7010
Concept RM7010 1200W ELEMENT 104 690 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

107 720 Ft
Szett megvásárlása
109 080 Ft
Szett megvásárlása

Concept RM7010 1200W ELEMENT

A Concept RM7010 ELEMENT modern konyhai robotgép egyetlen lelkes konyhatündér vagy séf otthonából sem hiányozhat. Fehér megjelenésével remek kiegészítője lehet a konyhádnak. A nagy teljesítményű robotgép bolygókeverő rendszerrel dolgozik, így mindig, még az oldalakon is tökéletesen elkevert végeredményt nyújt a tál aljától a közepéig. A Concept RM7010 robotgép fém háza hosszú üzemidőt biztosít. Minden bizonnyal nagyra értékeled a széleskörű kiegészítőket, amelyek minden fogás elkészítésében nagyszerű segítséget nyújtanak. A készletben 3 különböző típusú habverőt, egy hideg és meleg ételekhez is ideális 1,5 literes tartályt, reszelő tartozékokat és olyan kiegészítőket is találsz, amelyekkel házi készítésű kolbászt, virslit, hamburgert és édességet is készíthetsz.

Bolygókeverő rendszer

Minőségi fém kidolgozás

Számos kiegészítő


A Concept RM7010 ELEMENT konyhai robotgép főbb jellemzői

  • Modern Concept RM7010 ELEMENT konyhai robotgép fehér kivitelben
  • Minőségi fém feldolgozás
  • A nagy teljesítményű robotgép a bolygókeverő rendszert alkalmazza
  • 5 sebességbeállítás és a PULSE program közül választhatsz
  • A biztosíték gondoskodik a biztonságodról használat közben
  • A Smart Stop Position biztosítja az eszközök leállítását azok kényelmes eltávolításához
  • 3 típusú habverő a tökéletes sütéshez
  • 1,5 literes edény hideg és meleg ételekhez
  • Reszelő feltétek nagyszerű gyümölcs- és zöldségsalátákhoz és a burgonyás tócsnihoz
  • Különleges kiegészítők házi kolbászok, virslik, hamburgerek és kekszek készítéséhez
  • A RM7010 csomag része a mini szakácskönyv is

Sokoldalú segítség minden háztartásban

A Concept RM7010 ELEMENT konyhai robotgép bolygókeverő rendszerrel lenyűgöz modern, fehér megjelenésével, amely a konyha büszkesége lehet. A robotgép gondoskodik a tésztafélék, krémek, felvert tojásfehérje és tejszínhab tökéletes elkészítéséről. Emellett rendelkezésedre áll a praktikus mixer, a reszelő és a húsdaráló is a kolbásztöltéshez és virslikészítéshez illetve a kekszek készítéséhez alkalmas kiegészítőkkel. Minderre képes a Concept RM7010 konyhai robotgépe.

Nagy teljesítményű Concept RM7010 konyhai robotgép

A Concept RM7010 ELEMENT nagy teljesítményű konyhai robotgép fém házzal készült, ez garantálja a készülék hosszú élettartamát. Az 1200 W-os teljesítményével páratlan módon dolgozza fel az alapanyagokat az igazán ízletes fogások elkészítéséhez. 5 sebességbeállítás közül választhatsz mindig az egyéni aktuális igényeidnek megfelelően. Azonban a maximális teljesítmény érdekében elérhető a PULSE funkció is. A Concept RM7010 robotgép használata közben a biztosíték gondoskodik a készülék biztonságos használatáról, megelőzi a robotgép elindulását, hogyha az nem megfelelően lett összeállítva.

Concept RM7010 bolygókeverés a tökéletesen elkevert alapanyagokhoz

A valóban kifogástalanul elkészített ételekhez szükséges az összes hozzávaló egyenletes elkeverése. A Concept RM7010 konyhai robotgép modern bolygókeverő rendszere ebben is segítségedre lesz, hiszen az eszközöket a saját tengelyük körül és emellett a tál pereme körül is megforgatja egyszerre. Ennek eredménye a hibátlan állagúra kevert alapanyag a tál aljától a közepéig, sőt, még a tál oldalán is. A tészta lenyűgözően légies lesz, a végeredmény pedig magáért beszél! A Smart Stop Position funkció felel a kiegészítők leállásáért, így azokat könnyűszerrel eltávolíthatod a Concept RM7010 konyhai robotgépről.

Még a sütés is szórakoztató a Concept RM7010 robotgéppel!

Szenvedélyed a sütés? Ez esetben a Concept RM7010 tökéletes választás számodra, hiszen 3 különböző típusú habverővel érkezik, amelyek játszi könnyedséggel birkóznak meg bármilyen típusú tésztával vagy krémmel. Segítségével pár pillanat alatt készen lesz a csodálatosan légies tészta. A habverő fejjel elkészítheted a könnyed tésztákat, krémeket, tejszínhabot vagy a felvert tojásfehérjét. A dagasztókar képes a nagyobb mennyiségű alapanyagok vagy nehezebb kelt tészta eldolgozására is. Emellett nyugodtan készíthetsz ízletes házi zsemléket, kenyeret vagy pizzát is. A keverőfejet elsősorban a vajas krémekhez és a hígabb tésztákhoz ajánljuk.

RM7010 robotgép 1,5 literes edénnyel meleg és hideg ételekhez

Ezzel a készülékkel nemcsak nagyszerű süteményeket, hanem finom koktélokat, turmixokat és leveseket is elkészíthetsz. A Concept RM7010 robotgép nagy, 1,5 literes tartálya alkalmas a hideg és meleg alapanyagok eldolgozására egyaránt.

Concept RM7010 reszelő kiegészítővel a remek gyümölcs- és zöldségsalátákhoz

A Concept RM7010 konyhai robotgép 5 reszelő tartozékot is biztosít, ezeket pedig remekül felhasználhatod a gyümölcs- és zöldségsaláták, vagy az íncsiklandó házi készítésű burgonyás tócsni megalkotásához. A készletben megtalálod a finom és durva reszelő feltéteket illetve a kiegészítőt az igazán vékony szeletekhez is.

Készíts házi kolbászt, virslit és hamburgert

Amennyiben Te is rajongsz a házi készítésű ételekért, biztosan örömmel fogadod azokat a különleges tartozékokat, amelyekkel ízletes és kifogástalan látványú házi kolbászokat, hamburgert vagy virslit készíthetsz. Ehhez 3 különböző méretű cserélhető kiegészítő vár rád, amelyekkel pontosan az igényeidnek megfelelően dolgozhatod fel a húst. A vastag feltét jó választás a pástétomok, míg a közepes feltét a húsgolyók és a fasírt elkészítéséhez. A legnagyobb lyukakkal rendelkező feltéttel és a kolbásztöltő tartozékkal elkészítheted a kolbásznak szánt alapot, majd az ízletes és lédús kolbászt is. Továbbá a Concept RM7010 készüléke tartalmazza a 4 különböző méretű nyílással ellátott keksz-készítő kiegészítőt is.

A mini szakácskönyv elhozza az új recepteket

A Concept RM7010 ELEMENT konyhai robotgép készletben találsz még egy praktikus szakácskönyvet is, ha további inspirációra lenne szükséged a főzéshez. A szakácskönyv ízletes, gyors és ami a legfontosabb, egyszerű fogásokat tartalmaz, amelyekkel leveheted a lábukról a vendégeid. Próbáld ki és tapasztald meg, mi az amit szeretsz és mire képes a készülék.

További információk:

Energiafogyasztás: 1200 W
Méretek: 33 × 24 × 37 cm
Fém ház
Fém belső fogaskerekek
5 sebesség + PULSE
Túlmelegedés elleni biztosíték
Mini szakácskönyv a csomagban
Szín: fehér
Feszültség: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz


Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob, Keverőtál Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
5 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob, Keverőtál Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
5 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
37 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
24 cm Kész!
Tömeg
6,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Concept RM7010 1200W ELEMENT termékhez:

Concept RM7000 ELEMENT

Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 5 l-es keverőtál, 5 sebességfokozat, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló és reszelő dob, mérete 37 × 34 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
Kosárba
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept RM7010 1200W ELEMENT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RM7010 1200W ELEMENT+ 60 dní na vyzkoušení po registraci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kuchynský robot Concept RM7010 1200 W ELEMENT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ