Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

CONCEPT RM7020 1200W ELEMENT, bézs

Termékkatalógus
CONCEPT RM7020 1200W ELEMENT, bézs
4,4 23 értékelés
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes és műanyag burkolat, 5 l-es keverőtál, 5 sebességfokozat, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, ballon habverő, húsdaráló, reszelő dob és keverőtál, tömege 8,132 kg, mérete 24 × 33 × 37 cm (Ma×Sz×Mé), bézs kivitel
Változat
Kód:  CONKR4752 Termékszám:  RM7020

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT RM7020 1200W ELEMENT, bézs

Az átgondolt tervezésű CONCEPT RM7020 1200W ELEMENT bézs színű konyhai robotgép számos funkciót kínál, és jobb kezed lesz a konyhában. Az 1200 W-os motor nem fél a munkától, és még a nehéz nyersanyagokkal is megbirkózik. A motor teljesítménye elegánsan korrigálható az 5 előre meghatározott sebességtartományon belül. A tartós, rozsdamentes acél keverőtál elegendő, 5 literes térfogattal és a bolygókeverő rendszerrel együttműködve precízen és tökéletesen összekever bármilyen tésztát. Ha a tartósságról van szó, ez a robot szilárd fém belső alkatrészekre támaszkodik,továbbá kiegészítők széles skáláját kínálja: keverő habverő, dagasztókampó, gömbhabverő, húsdaráló, dobreszelő és tartály.

Bolygókeverő rendszer

Minőségi fém megmunkálás

Számos kiegészítő


A Concept RM7020 ELEMENT konyhai robotgép legfőbb jellemzői

  • A burkolathoz használt anyag rozsdamentes acél és műanyag
  • A bolygómozgás az egész tálat átíveli
  • 5 sebesség közül választhatsz
  • Rozsdamentes acélból készült elegáns tál 5 l térfogattal
  • A robotfunkciók közé tartozik a PULSE (Turbo) gomb, a habverés, a keverés és a dagasztás is
  • A konyhai robotgép teljesítménye 1200 W
  • A biztonsági zár biztonságos használatot tesz lehetővé
  • A tartozékok közé tartozik: keverő habverő, dagasztókampó, gömbhabverő, húsdaráló, dobreszelő és tartály

Sokoldalú segítő minden otthonba

A Concept RM7020 ELEMENT bézs színű, modern megjelenésével fog lenyűgözni, és konyhád büszkesége lesz. A robot gondoskodik a tészták, krémek, tejszínhab és tojásfehérjék tökéletes elkészítéséről. A praktikus keverőt, reszelőt és húsdarálót is használhatod kolbász, kolbásztöltelék és édességek készítéséhez. A Concept RM7020 konyhai robotgép mindezt a lehetőséget kínálja számodra.

Nagy teljesítményű Concept RM7020 konyhai robotgép

A nagy teljesítményű Concept RM7020 ELEMENT fémtesttel rendelkezik, amely garantálja a termék hosszú élettartamát. Az 1200 W-os teljesítmény biztosítja a tökéletesen feldolgozott alapanyagokat az ízletes ételekhez. Öt sebesség közül választhatsz, amelyeket pontosan igényeidnek megfelelően választhatsz ki. Ha azonban a teljesítményt a maximumra kell növelned, használd a PULSE funkciót. A Concept RM7020 robot használata során biztonságodról biztonsági zár gondoskodik, amely megakadályozza arobot elindulását, ha nem megfelelően van összeszerelve. 

Concept RM7020 bolygókeveréssel a tökéletesen összekevert összetevőkért

Ahhoz, hogy az ételek mindig tökéletesen elkészüljenek, minden hozzávalót egyenletesen kell összekeverni. A modern Concept RM7020 robot az eszközök tengelyük körüli és a tál kerülete körüli forgatásával biztosítja a bolygómozgást, így tökéletesen elkeverednek az összetevők, még a tál oldalán, alján és közepén is. A tészta gyönyörűen pihe-puha lesz, és az eredmény magáért beszél majd! A Smart Stop Position biztosítja, hogy a szerszámok úgy álljanak meg, hogy a  Concept RM7020 robotból kényelmesen eltávolíthatók legyenek. 

Még a sütés is lehet jó móka a Concept RM7020 konyhai robotgéppel

Szeretsz sütni? Akkor a Concept RM7020 robotgép ideális lesz számodra, mivel háromféle habverővel rendelkezik, amelyek bármilyen tésztával és krémmel megbirkóznak. Pillanatok alatt gyönyörűen habos tésztát kapsz. A gömb habverőt tészták, krémek, tejszínhab vagy tojásfehérjéből készült kemény hab készítésére használhatod. A dagasztókampó nehéz élesztős tésztákat vagy nagy mennyiségű hozzávalót is képes kezelni. Finom házi zsemlét, kenyeret vagy pizzát készíthetsz segítségével. A keverő habverőt különösen morzsolt tésztákhoz ésvajas krémekhez használhatod.

Reszelő tartozékok a Concept RM7020 robotgéphez nagyszerű gyümölcs- és zöldségsalátákhoz

 A Concept RM70205 reszelő tartozékkal is rendelkezik, amelyekkel gyümölcs- vagy zöldségsalátákat illetve gyönyörűen sült házi burgonyás palacsintát készíthetsz.  A csomagban egy finom és durva reszeléshez alkalmas tartozékot, egy vékony és vastag szeleteléshez alkalmas tartozékot, és egy speciális reszelőt is találsz a burgonyachips elkészítéséhez. 

Házi kolbászok, hurkák és hamburgerek készítése

Ha a házilag készült finomságok szerelmese vagy, biztosan örülni fogsz a különleges tartozékoknak, amelyekkel ízletes és tökéletes kinézetű házi hurkát, kolbászt vagy lasagnát készíthetsz.  3 különböző méretű, cserélhető tartozék közül választhatsz, és a húst pontosan igényeid szerint darálhatod. A vastag szita kiválóan alkalmas pogácsák készítéséhez, a közepes szita pedig fasírtokhoz vagy húsgombócokhoz. A kolbászokhoz a legnagyobb lyukúszitát használhatod. 

A mini szakácskönyv új recepteket mutat számodra

A főzés közbeni további inspiráció érdekében a Concept RM7020 ELEMENT konyhai robotgép praktikus mini szakácskönyvet is tartalmaz. Ízletes, gyors és mindenekelőtt egyszerű ételeket találsz benne, amelyek minden vendéget elkápráztatnak. Próbáld ki, hogy mit szeretsz és mit tud a program. 

További információk:

  • Teljesítmény: 1 200 W
  • Méretek: 33 x 24 x 37 cm
  • Fém test
  • 5 sebesség + PULSE
  • Fém belső fogaskerekek
  • Biztosíték
  • Szín: bézs
  • Feszültség: 220-240 V ~ 50/60 Hz



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Húsdaráló, Reszelő dob, Keverőtál Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Húsdaráló, Reszelő dob, Keverőtál Kész!
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
37 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
24 cm Kész!
Tömeg
8,13 kg Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT RM7020 1200W ELEMENT, bézs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT RM7020 1200W ELEMENT, béžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT RM7020 1 200 W ELEMENT, béžový.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ