30 dnů na vrácení Shop roku

CONCEPT SK9005 Tisztító szonikus arckefe SONIVIBE, kaviár

Termékkatalógus
CONCEPT SK9005 Tisztító szonikus arckefe SONIVIBE, kaviár
5,0 18 értékelés
Arctisztító kefe - szónikus, rendeltetése masszázs, vérkeringés serkentés, vízhatlan, időzítő, ház anyaga műanyag, tartozék anyaga szilikon, 1 tartozék, útmutató, tok a csomag része, elemes tápellátás, 1 elem, 250 mAh akkumulátor kapacitás, akkumulátor üzemideje 180 perc, töltési idő 3 óra, mérete 92,5 × 81,3 × 34,1 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 90 g
Kód:  CONCS790 Termékszám:  SK9005

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT SK9005 Tisztító szonikus arckefe SONIVIBE, kaviár Megszűnt

CONCEPT SK9005 Tisztító szonikus arckefe SONIVIBE, kaviár

A Concept SK9005 Sonivibe egy vízálló bőrtisztító kefe, így használhatod a zuhany alatt is. Szilikonból készült, amely gyengéd a bőrrel, így alkalmas a különböző bőrtípusok számára. A készülék mélyen tisztítja meg a bőrt, kitisztítja az eltömődött pórusokat és mérsékeli az akné kialakulását. Mindemellett pedig eltávolítja a sminkmaradványokat és az elhalt bőrsejteket. 12 elérhető intenzitásszint áll a rendelkezésedre. Csupán 2 percedbe telik reggel és este a tiszta, puha és egészséges megjelenésű bőr elérése. A Concept SK9005 Sonivibe kefemásikoldalakülönlegesfelületkezeléssel készült, amely serkenti a bőr vérkeringését és masszírozza a bőrt. Ez esetben gyengédebb pulzálással dolgozik, mint a tisztítás alkalmával, ez pedig hozzájárul a bőr kisimulásához és a ráncok csökkentéséhez. A Concept SK9005 Sonivibe tisztítókefe színes háttérvilágítással érkezik, a beépített akkumulátor egyetlen töltéssel 3 órán át üzemképes, a készülék feltöltése pedig a mellékelt USB kábellel történik. A praktikus tokot is tartalmazza a készlet a könnyebb tároláshoz.

Eredményes tisztítás

Bőrmasszázs

Minőségi kivitelezés

A Concept SK9005 Sonivibe tisztítókefe legfőbb jellemzői

  • Concept SK9005 Sonivibe bőrtisztító kefe
  • Vízálló kefe szilikonból
  • A készülék mélyen tisztítja a bőrt, kitisztítja az eltömődött pórusokat és mérsékeli a pattanások kialakulását
  • Eltávolítja a sminket és az elhalt bőrsejteket
  • Csupán 2 perc reggel és este, és a bőröd tiszta és puha lesz
  • A kefe másik oldala speciális felületkezeléssel készült
  • Serkenti a vérkeringést és masszírozza a bőrt
  • Csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt
  • A Concept kefe színes háttérvilágítással és beépített akkumulátorral rendelkezik
  • Praktikus tokkal a könnyű tárolásért
  • Szín: caviar

A Concept SK9005 Sonivibe kefével a bőröd ragyogó lehet

Biztosan nagyon hamar megszereted a Concept SK9005 Sonivibe szónikus tisztítókefét, modern formatervezés, kompakt kialakítás és kétoldalas felhasználás jellemzi. Pillanatok alatt érheted el vele a megtisztított, gazdag vérkeringésű és átmasszírozott arcbőrt. Összesen 12 rezgés intenzitással dolgozik. A Concept SK9005 Sonivibe kefe akkumulátora egyetlen töltéssel 3 órán át üzemképes, USB kábellel töltheted fel. A tiszta és ragyogó bőr eléréséhez használd a tisztítókefét 2 percen át reggel és este.

A Concept SK9005 Sonivibe tisztítókefét nem károsítja a víz

A Concept SK9005 Sonivibe kefe felülete kiváló minőségű higiénikus szilikonból készült, amely minden bőrtípussal kíméletes, emellett pedig ellenáll a baktériumoknak. A Concept kefét minden egyes használat után könnyedén megmoshatod folyóvíz alatt, hiszen vízálló.

Az eredmény puha és tiszta bőr

A Concept SK9005 Sonivibe kefe bekapcsoláskor 8000 szónikus pulzálást hoz létre, ez teszi lehetővé a bőr mély tisztítását. A kefe felhasználása többcélú, hiszen megtisztítja a bőrt a sminkmaradványoktól, eltávolítja a mitesszereket, az elhalt hámsejteket, csökkenti a bőr zsírosságát, megtisztítja a pórusokat és kiküszöböli az akné kialakulását. Másik előnye, hogy használhatod a kozmetikumok bőrbe masszírozásához is. A puha szilikon sörtékkel rendelkező oldalát használhatod az arc megtisztításához.

Lassítsd le a bőr öregedését a Concept SK9005 Sonivibe tisztítókefével

A Concept SK9005 Sonivibe másik oldala gyengéd arcmasszázst biztosít. Az alacsony frekvenciás pulzálás és a forgómozgás lehetővé teszi a fokozott vérkeringést, amely ezáltal csökkenti a ráncokat.

Vidd magaddal a Concept SK9005 Sonivibe készüléket mindenhová

Élvezd a tökéletes arcbőrt útközben is. A praktikus utazótokkal magaddal viheted a Concept SK9005 Sonivibe kefét, amikor csak szükséged van rá.

Válaszd ki a színed

A Concept SK9005 Sonivibe tisztítókefe nemcsak warm grey színben megvásárolható, elérhető még a smaragd vagy champagne pink színekben is.


Paraméterek

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
Lítium-ion akkumulátor Kész!
Típus
Kefe Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Vérkeringés serkentő Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Elemes Kész!
Pótelemek
Lítium-ion akkumulátor Kész!

Típus

Típus
Kefe Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Vérkeringés serkentő Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!
Funkciók
Időzítő Kész!

Anyag

Ház anyaga
Műanyag Kész!
Tartozék anyaga
Szilikon Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Útmutató, Tok Kész!
Kiegészítők száma
1 db Kész!

Méretek

Magasság
92,5 mm Kész!
Szélesség
81,3 mm Kész!
Mélység
34,1 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
90 g Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
1 db Kész!
Akkumulátor-kapacitás
250 mAh Kész!
Akkumulátor üzemideje
180 perc Kész!
Töltési idő
3 óra Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONCEPT SK9005 Tisztító szonikus arckefe SONIVIBE, kaviár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SK9005 Čisticí sonický kartáček na obličej SONIVIBE, caviar. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT SK9005 Čistiaca sonická kefka na tvár SONIVIBE, caviar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT SK9005 Schall-Reinigungsbürste für das Gesicht SONIVIBE - Kaviar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT SK9005 Schall-Reinigungsbürste für das Gesicht SONIVIBE - Kaviar.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ