AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Concept SM-3410 Perfect Ice Crush

Termékkatalógus
Concept SM-3410 Perfect Ice Crush
4,8 18 értékelés
Turmixgép - teljesítmény: 1000 W, 22000 ford/perc maximális fordulatszám, 16 sebességfokozat, 1,5 l-es tartály, üveg anyagú tartály, pulzáló funkció és előre beállítottt programok, használható: levesek, smoothie, zöldségpüré és jégtörés, 1 db edény
Kód:  ECO113d Termékszám:  SM3410 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept SM-3410 Perfect Ice Crush

Vypnuto
Stolní mixér Concept SM-3410

Smoothie mixer

  • Három előre beállított program - SMOOTHIE, PULSE, ICE CRUSH
  • 22 000 fordulat percenként
  • LED világítás a jobb láthatóságért
  • 6 rozsdamentes acél penge

Egy üvegnyi egészség minden nap

Lásd el a szervezetedet egy vitaminbombával minden nap! Napjaink felgyorsult idejében mindenki értékelni fogja, milyen egyszerűen készíthet tisztítókúrát a teste számára, amely gyorsan feltölti a szervezetet. A smoothieból a szervezeted gyorsabban dolgozza fel a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint az egész gyümölcsökből. Ez az ital támogatja az immunrendszeredet, serkenti az emésztésedet, megtisztítja a bőrödet, sőt, még a súlyvesztésben és a méregtelenítésben is segíteni fog! A téli hónapokban felmelegít, ha tormát vagy gyömbért is adsz a smoothiedhoz. Mindezt az előre beállított három program egyikével, a SMOOTHIE funkcióval készítheted el.

Vynikající smoothie nápoje

Vypnuto
Funkce Pulse

Leves-mágus

A készülék egy másik előre beállított programja a PULSE. Ez a mód leegyszerűsíti a hozzávalók feldarabolását, miközben lehetőség van az ételeid állagának szabályozására. Levesek készítésekor például, amikor csak „harapnál” valamit, minden bizonnyal értékelni fogod ezt a funkciót.


Felfrissülés a nap bármely szakában

Szeretnéd felfrissíteni magad a forró nyári napokon? Szereted a jégkását vagy a jeges kávét? Akkor téged is minden bizonnyal le fog nyűgözi, hogy ezzel a készülékkel mindez már alig pár másodperc alatt el is készíthető. Nagyteljesítményű, 1000 wattos motorjával és az ICE jégzúzó programmal akkor készítheted el magadnak ezeket a finomságokat, amikor csak akarod! A PERFECT ICE CRUSH Smoothie készítő 10 jégkocka egyidejű összezúzásával téged is meglep majd!

Funkce sekání ledu

Vypnuto
Stolní mixér Concept SM-3410

Tökéletes eredmény

22,000-es fordulatszámának köszönhetően a készülék rendkívül gyorsan készíti el az ételeidet, ezáltal rengeteg időt spórol meg a számodra, amelyet most már a családoddal tölthetsz. Az igazán tökéletes eredmény érdekében a smoothie készítő 6 rozsdamentes acél pengével, és 16 sebességfokozattal lett felszerelve. A megfelelő áttekinthetőség érdekében a vezérlő kék LED háttérvilágítással rendelkezik, így mindig látni fogod, hogy a készülék éppen milyen sebességek működik. Most már csak rajtad áll, hogy zöld vagy gyümölcsös smoothiet, jégkását, vagy ízletes leveseket és szószokat készítesz-e.


Technikai jellemzők

  • Üvegkancsó űrtartalma: 1,5 l
  • Gomb a PULSE, SMOOTHIE és ICE program kiválasztásához
  • 16 sebesség
  • Egyszerű kezelés
  • 6 rozsdamentes penge
  • Kék LED háttérvilágítás
  • 22 000 fordulat/perc
  • Csúszásgátló talp
  • Olvadó biztosíték
  • Egyszerű tisztítás és karbantartás
  • Tápkábel hossza: 100 cm
  • Tömeg: 4,1 kg
  • Szín: rozsdamentes + fekete
  • Teljesítmény: 1 000 W

Paraméterek

Teljesítmény
1 000 W Kész!
Maximum fordulatszám
22 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
16 Kész!
Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 000 W Kész!
Maximum fordulatszám
22 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
16 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!
Edény anyaga
Üveg Kész!

Kiegészítők

Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SM-3410 Perfect Ice Crush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM-3410 Perfect Ice Crush. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SM-3410 Perfect Ice Crush. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Standmixer Concept SM-3410 Perfect Crush Ice. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Standmixer Concept SM-3410 Perfect Crush Ice.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ