Shop roku 30 dnů na vrácení

Concept SM3370

Termékkatalógus
Concept SM3370
4,5 6 értékelés
Turmixgép 300W, impulzus kapcsoló, penge a jég aprításához, BPA mentes, 2ó100 cm-es kábel, 80 dB-s hangmagasság (A), 1.2 kg, 220-240 V
Kód:  ECO215d Termékszám:  SM3370 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept SM3370

 

Ez a modern turmixgép elegáns kivitelben, tökéletesen illeszkedik a konyhába, mint annak hasznos segítője és stílusos kiegészítője. Az egészséges életmód kedvelői imádni fogják, főleg a mostani trendek kapcsán, melyek előnyben részesítik az otthon elkészített smoothie-kat, protein italokat és jegeskávékat. A készülék különös gondossággal készíti el a jégkását, amellyel nyáron kellemesen hűsíthetjük magunkat. Továbbá, bizonyára Önt is lenyűgözi majd az impulzus program, melynek segítségével megállapíthatja a magvak és egyéb ételek keménységét.

A termék jellemzői a következők:

  • Elegáns, időtlen design
  • Palackjába akár 0,6 liternyi termék is belefér
  • Smoothiek, turmixok, koktélok készítése
  • Protein turmix készítése az edzőterembe
  • Impulzus kapcsoló és sebességszabályozó (2 + Impulzus)
  • Alkalmas jég összezúzására a jegeskávékhoz
  • Az üveg tökéletesen illeszkedik az autós pohártartóba
  • Az IMPULZUS program szabályozza az élelmiszer keménységét
  • BPA mentes anyagból készült
  • Csúszásmentes talp
  • Biztonsági zár visszakapcsolás ellen
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás
  • A súlya mindössze 0,42 kilogramm
  • 300W-os teljesítmény

Időt takaríthat meg

A reggeli csúcsforgalom idején biztosan nem akarja, hogy egyik palackból a másikba kelljen öntögetnie turmixát. Ezért elkészítheti kedvenc italát közvetlenül a 0,6 literes tartályban, amelyet azután könnyedén kicsavarhat és magával vihet. A palack tetejének köszönhetően menet közben is élvezheti italát. Továbbá, a palackot kifejezetten olyan méretűre szabtuk, hogy beleférjen az autós pohártartóba. Ami még kedvező a termékben, az a tény, hogy tartója használható akár fagyasztóedényként is.

Biztonságos minden körülmények között

A Concept gép rendelkezik egy beépített biztonsági zárral, amely nem hagyja, hogy a turmixgép elinduljon, amíg a tartály a helyén nincs. Maximális kényelmet biztosítanak a csúszásmentes lábak, hogy Ön a készüléket működés közben még véletlenül se tudja elcsúsztatni. Továbbá, a palack fel van szerelve egy csavaros kupakkal, így nyugodtan elfelejtheti kellemetlen élményeit a kilocsolt italaival kapcsolatban.

 

Paraméterek

Teljesítmény
300 W Kész!
Tárolók száma
2 db Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
300 W Kész!

Kiegészítők

Tárolók száma
2 db Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SM3370 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM3370. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SM3370. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SM3370. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept SM3370.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ