Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept SR3380

Termékkatalógus
Concept SR3380
5 3 értékelés
Kézi mixer - 400 W teljesítmény, 5 sebességfokozat, dagasztókar és habverők, fehér színű, funkciók: dagasztás és habverés
Kód:  CONMR004 Termékszám:  8595631003275 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept SR3380

Stílusos kisegítő, amely megkönnyíti a munkát, időt spórolva nekünk. A Concept SR3380 kézi mixerrel könnyedén készíthetsz akár ízletes házi tejszínhabot, különböző krémeket, tojásból habot, vékony és vastagabb tésztákat és sok más nyalánkságot. Az ergonomikus kialakítás megkönnyíti a Concept SR3380 kézi mixer kezelését. 5 sebesség fokozatból választhatunk.

A Concept SR338 mixer főbb jellemzői

  • Hosszú habverők és horgok magasabb edényekhez
  • A Concept SR3380 öt sebességgel rendelkezik
  • A kézi mixer egyszerűen használható
  • Egyszerű és praktikus otthoni segítség
  • Fehér színű

Extra hosszú habverők és horgok magas tálakhoz

A Concept SR3380 kézi mixer új habverőket tartalmaz. Ezekkel egyszerű az étel elkészítése és méretüknek köszönhetően még mélyebb edényekben is használhatóak. Könnyen készíthetsz lágy, könnyedebb krémeket, habokat vagy tésztát. A keverő ugyancsak segít vastagabb tészták készítésénél is. Készítsünk finom mézeskalácsot vagy zsemlét ezzel az elegáns Concept kézi mixerrel!

A Concept SR3380 5 állítható sebességfokozattal rendelkezik

Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a Concept SR3380 tökéletesen illeszkedik a kézbe. Alacsony súlyának hála, könnyen és pontosan kezelhető. Egyetlen gombbal szabályozható a sebesség és egyetlen mozdulattal eltávolítható a habverő.  A 400W teljesítményű motorral a Concept SR3380 finom tésztákat és tejszíneket készít számunkra.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Teljesítmény
400 W Kész!
Sebességfokozat
5 Kész!
Funkciók
Dagasztás, Habverés Kész!
Tartozékok
Dagasztókar, Habverők Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
400 W Kész!
Sebességfokozat
5 Kész!
Funkciók
Dagasztás, Habverés Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Dagasztókar, Habverők Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SR3380 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SR3380. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SR3380.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ